125

Анонимен

преди 5 години

Ако кякой е профисионалист в някаква област НИКОГА не би се хванал с политика.Само най-некадърната паcминa стават политици.Вижте Боко, Цоко и нема нужда от повече примери.

124

Анонимен

преди 5 години

Мдаа, поредните лапачи на кюфтета се показаха на хоризонта.НЕ БЛАГОДАРЯ, не пуша!!

123

Анонимен

преди 5 години

Ние в момента си имаме оправачи на които децата са в чужбина..А тези предатели новите мераклии за оправачи , децата им не знаят и българки

122

анонимен

преди 5 години

за какво им е правосъдие, стандрат, социал, детски, пенсии, безплатно лечение, пътища и закони... българите са супер герои.. могат и с 3 лв. днес...

121

АНТИ

преди 5 години

ДС маФията е превзела страната.Изход ?Единствено с военен режим Пиночет.

120

Анонимен

преди 5 години

Предателите ще оправят България..

119

Анонимен

преди 5 години

България няма как да бъде "оправена", до като наследниците на БКП (дпс,сдс,герб,бсп и т.н) съществуват, та ако ще и ангели небесни да дойдат да я "оправят" !

118

Анонимен

преди 5 години

Оправячи много, всеки е оправячи, нямаме нужда от оправячи, а от грамотни хора да които да работят. Като почнат да живеят и работят тук ще дойде време за протести и сваляне на престъпното правителство, лустрация на бг бизнесмените и като се сменят съдиите и има справедливост нещата ще почнат да се оправят без текива външни кандидат оправячи дето не искат да работят а да оправят.

117

Анонимен

преди 5 години

Слави беше избрал управленски персонал от чужбина чрез кастинг за шоу. Крие ги сега гениите, не дава на българския народ нови водачи и овчари.

116

@114

преди 5 години

Мога и аз да си представя. Задушавам се тук и продължавам, но тръгна ли си, единственото, което ще искам е да си забравя концлагера. Въобще няма да ги оправям. Като викат ура за галошите и все тях си ги избират и обичат, да им сърбат попарата.

115

А стига оправяли

преди 5 години

Помним царя и комунистическите издънки от чужбина очилатото николайчо, кокаиновият поглед с мулатка за секретарка, после завзел БТК по волята на руската външна банка. Стига с тези простотии. Който се чувства българин може да помогне и то най-вече, ако е в България. Какво ще ми каже някой от Америка, как да живея ли, докато повтаря като папагал, онова което е научил в чуждия университет, и което вероятно е крадено от България или някоя друга колония. Нечистоплътно е това и имаме вече опит.

114

Анонимен

преди 5 години

То българия достатъчно си е оправена

113

прост българин

преди 5 години

много кухи същества са се изцвъкали вече по форума. Драги андрешковци, заблуждавате се като си мислите, че ВСИЧКИ българи в чужбина мият ..ве, чистят *** или са на социални помощи!

112

ИКОНОМИСТ

преди 5 години

КОГАТО ЛУДИТЕ--ЕС И НАТО СЕ НАЛУДУВАТ И ОСВОБОДЯТ БЪЛГАРИЯ ОТ КОЛОНИАЛНОТО СИ ПРИСЪСТВИЕ БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ ОПРАВИ ---ЕДВА ЛИ ЩЕ Е СКОРО

111

Анонимен Бг емигрант

преди 5 години

До 109"Знаят, че за тях на работата лекото и на хляба мекото е в БГ, а не в Лондон."Точно така!Живея от над 20 години извън България и не познавам нито един нормален и свестен българин,който горе-долу си е пооправил положението на новото място да има и грам подобен мерак -"да оправя" България.Така че напълно ми е ясно от кой вид са мераклиите-Бг оправачи.

110

Анонимен

преди 5 години

До 108. Ей ***..влез в гугъл и напиши лукойл

109

Виц

преди 5 години

Влиза една лека жена в обществена тоалетна, отваря вратата на кабинката, започва да си сваля гащите и забелязва, че на пода има банкнота от 20 лева. Зарадвала се жената, навела се да ги вдигне и изведнъж усетила, че почва да си ги заработва ! Ей така ще ни оправят "чужденците" !

108

123

преди 5 години

Ще оправят България хи хи хи ха ха ха и тези ще крадат яко

107

Анонимен

преди 5 години

Този "клуб" са децата на най-дъртата червена номенклатура, преоблечени като лондонски юпита. Знаят, че за тях на работата лекото и на хляба мекото е в БГ, а не в Лондон. Затова си "зарязват" скъпоплатените работи за стотици хиляди паундове на година, защото в червената *** имат гръб от червеното си котило каквото и да предприемат.

106

До 107

преди 5 години

Лукоил няма никакво руско участие бе амбреажче пъпчиво наркоманско. Погледни фирмите в регистъра да видиш на кого е. Има азерско, а Азербайджан не е Русия, напротив. Азерите имат поставено отвън американско правителство. Той за това бойко, щял да купува газ от Азербайджан. Виж регистъра, холандски фирми, английски, азерски, но нищо руско, ол. игофрен разпран фашизиран