22

Реджеб Ердоган

преди 5 години

Щом вие нямате желание да ги интегрирате в собствената им родина ,аз ще ги интегрирам в собствената им родина ,тоест в България ! Много от вашите роми вече се турчеят и аз ги подпомагам финансово и им строя джамии и религиозни училища във вашите села и градове ! Докато вие умните се наумувате , Ердоган ще се налудува !

21

26

преди 5 години

точките са за обратното влияние на това, което се мисли за интеграция

20

Ха-ха

преди 5 години

Марешки да не употребява някои от продуктите с които търгува не по предназначение?(силни упойващи)

19

патриот

преди 5 години

ТУК МАРЕШКИ Е ПРАВ---С БУТАНЕТО НА 10--ИНА БАРАКИ КАРАКА4АНОВ ОСИГУРИ НА ГЕРБ ГЛАСОВЕ ЗА ГЕРБ ТЪИ КАТО ОБЩИНИТЕ ЩЕ ОПРОСТЯТ 1 000 000 000 ЛЕВА ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА ШВЕДИТЕ КАТО ЩЕ ИМ ДАДАТ И ЖИЛИЩА КОИТО НИКОГА НЯМА ДА БЪДАТ ИЗПЛАТЕНИ СПЕТЕ БЪЛГАРИ ТОЛЕРАНСТИЯТА ЩЕ ВИ ПОГУБИ

18

Анонимен

преди 5 години

Какво ви е мнението за Нидерландия(Холандия)? Обмислям да ходя да бачкам там през март месец.

17

...

преди 5 години

До номер 12: Танче, направо на немски да ги учим или от първо отделение да ги пращам в Германия? Тези, които ходя, за да работят, работят и тук.

16

Анонимен

преди 5 години

Българска работа срама нямате ей

15

Анонимен

преди 5 години

До АнонименТо ако имаше достатъчно и добре(достойна) платена работа,нямаше да избягат 2-3 милиона хора от страната,бе умнико!Точно затова трябва да спрат кражбите по селата и да дадат път и средства на дребните производители или дребни фирми или работа с компютър на семейства,за да си стоят в селата.Това държавата да го организира,няма кой друг.

14

Анонимен

преди 5 години

До ПРОСТО Ене е толкова просто колкото си мислиш,защото ще пострадат много хора,особено тези,които нямат къде да работят по селата,вилите или старите хора или бездомниците намерили къде да се заселят,не само ромите!Мислете като правите законите,защото те са за всички,не само за ромите.Марешки откога стана юрист,че да е компетентен относно правата на хората?

13

Tanya Guleria

преди 5 години

До ПРОСТО ЕТогава се опитайте да увеличите прираста, правете любов за да сте подготвени за война.

12

Анонимен

преди 5 години

Абсолютно подкрепям Каракачанов,ромите трябва се интегрират по някакъв начин и трябва да се започне от някъде.Като му се вижда расистка тази превилегия на Марешки,да направят закона така,че да е за всички бедни или хора без възможност,а не специално за само за ромите.

11

Анонимен

преди 5 години

Само с противопоставяне не става,

10

Tanya Guleria

преди 5 години

При условие, че България е обречена да бъде завладяна от росмкото малцинство, не е лошо ромските деца да знаят български и да имат шанс на образование. Така че г-н Марешки да не прави подобни изказвания. С образование ромите има шанс да се изнасят към Германия и други европейски срани. Така че тази т.нар. интеграция не е нищо отрицателно.

9

до 7

преди 5 години

До Сриване на гетата иТи били ял нещо произведено от ром.Тази пасмина няма никаква технологична дисциплина -или ще е пълно с пестициди ,или с нитрати и пр отрови.

8

Анонимен

преди 5 години

Ако в Конституцията се запише, че пълнолетните граждани на страната са длъжни да работят, ситуацията съвсем ще се промени. Властта ще намери начин на изкара сивата икономика наяве. Няма да има оправдание "нямам доход". За хората с увреждания ще се създадат условия за реална интеграция. Държавата ще има интерес да насърчава по-равномерното местоживеене и развитие на всички региони.

7

Сриване на гетата и

преди 5 години

марш в селата, пълни със здрави, годни за обитаване къщи, които се продават на ценадо 1 000 лв. Да ги задължат да се регистрират адресно в свой имот или под наем, плащан от собствения им джоб.Земеделска земя има. Ако не знаят как да я обработват и не желаят да се научат, тогава за пастирство университет не им трябва. Тези ислямски фондации и соросови НПО-та, които им пълнят главите с идеи за слободия, да им съдействат да получат *** за разплод. Ето им поминък, който е по силите им.

6

Анонимен

преди 5 години

Никога повече пари на нито един ром, интеграцията се превърна в средство за източване на бюджета. Няма такова нещо като безкрайна интеграция който успял успял който не е успял за 30 год, проблема си е негов.

5

Едно е решението

преди 5 години

НИКАКВИ ПРИВИЛЕГИИ и НИЩО БЕЗПЛАТНО за тези, които доказваха, че колкото повече бонуси им се дават, толкова по-безотговорни и нагли стават.Изходът е, да не му даваш дъх да си поеме и място да си намери, ако не работи, за да издържа себе си и децата си. Плюс сурови санкции за всяко закононарушение - без регистрации, протоколи, предупреждения и условни присъди. Да отработват солидни парични санкции, само това ги респектира.Три еднотипни нарушения? Затвор!Не им харесва? Границите са отворени!

4

Анонимен

преди 5 години

Абе, що на патриотите великите идеи им идват все пред избори?

3

46щжэ

преди 5 години

Каракачанов, Марешки, Цветанов и малко шведи тук-там! Това е дневният ред на независимите медии :-)