24

НЕбългарин

преди 5 години

До НЕбългаринИзтъкано си от злоба и ***-Напротив не изпитвам никаква злоба, а само съжаление към вас! На първо място сте за даване на акъл за чуждите проблеми, но вашите проблеми няма кой да оправи!

23

Шоп

преди 5 години

До НЕбългарин 22:Проф. Чирнов не е циraнин, това той го каза в интервю по телевизията.А ***, както и българите, са крадливи, ако няма кой да ги бие по ръцете.

22

Анонимен

преди 5 години

До НЕбългаринИзтъкано си от злоба и ***

21

НЕбългарин

преди 5 години

Липсва нещо много важно-как се е променила раждаемостта на р.омите при Орбан!Обаче щом Дойче веле мълчи-едва ли се е увеличила.Иначе,ако Орбан е успял да осъществи контрол над популацията-няма какво да се мотаме,а да тръгваме по тоя път!-А при вас липсва нещо още по-важно, но никога не го виждате! По важно е да мислите за вашата популация от колкото на ромите! Я ми кажи какво значение ще има бройката на ромите след, като се самозатриете с тази раждаемост, която имате?

20

какво разбрах от

преди 5 години

статията: 1) Бг е тръгнала натам, където е Унгария от 10 години; 2) С или без мерки, въпросното племе не желае да работи, независимо от държавата; 3) Винаги се намира по някое Дойче Веле, което да мрънка на чужд гръб за спорта (интересно как интегрират 2 милиона араби в Германия); 4) Липсата на хигиена очевидно не може да се изкорени независимо от епохата и континента.

19

Анонимен

преди 5 години

Ромите са расисти и терористи и мразят белите хора и ги убиват с брадви поканете СНН да снима терористите и крaварите да идват да демократизират терористите Нали им плащаме да ни пазят ако не искат да ни пазят и ние ще спрем да плащме на НАТО и да им купуваве самолетите за 1 млрд краварите ще свършат цялата работа по интеграцията и никой няма да ни пипне.

18

НЕбългарин

преди 5 години

ани, но джендърите изтърваха края. Преди 89 година нямаше шляещи се роми, всички задължително работеха и затова не крадяха, децата задължително ходеха на училище, затова сега има грамотни възрастни роми, а децата им сега са неграмотни. А неграмотен човек не може да се интегрира, той си умира като скот!-Я ми изброй поне 5 грамотни възрастни роми за които е чувала България освен Чирков от Лом? И конекрадеца Чочолу, какво е правил с танковете в Столипиново след, като е нямало шляещи се роми?

17

Любопитен

преди 5 години

Липсва нещо много важно-как се е променила раждаемостта на р.омите при Орбан!Обаче щом Дойче веле мълчи-едва ли се е увеличила.Иначе,ако Орбан е успял да осъществи контрол над популацията-няма какво да се мотаме,а да тръгваме по тоя път!

16

Крумов

преди 5 години

Ами доиче вельовците да ги вземат при тях и да ги интегрират,вместо да ни пишат глупости които са ни добре познати.

15

Osman

преди 5 години

Да, имам даже приятели от нашите турски роми. Те са приели от нашата култура и ценности. Ние като част от малцинствата познаваме добре кои са роми, помацци, арменци. Навремето в моя град на Дунава, е имало 7 различни националности - евреи, арменци, татари, турци, роми. Българите успяха да прогонят всички, освен ромите, те няма къде. Това го казват и евреи и арменци. Просто българите не са лоши, но са много непросветени. Оттам ксенофоби като теб. Мислят, че другите не са достойни, а то не е така

14

Анонимен

преди 5 години

Всички турци са на половина роми.Вижте турските свадби в ютуб и ще се уверите че сьм прав! Оркестрите свирят кючеци младо старо хвьрля гюбеци и на сутринта турчина в селското барче си пие кафенцето с някой ромски братовчед като дойде някой Бьлгарин е критикуван от турците и ромите че гяурина дойде и в приказките и в кафето вече нема вкус.

13

хахо

преди 5 години

Че то като тука,само дето тук ромите изтребват българите.

12

Ромите бяха интегрир

преди 5 години

ани, но джендърите изтърваха края. Преди 89 година нямаше шляещи се роми, всички задължително работеха и затова не крадяха, децата задължително ходеха на училище, затова сега има грамотни възрастни роми, а децата им сега са неграмотни. А неграмотен човек не може да се интегрира, той си умира като скот!

11

Джендю

преди 5 години

Стига с тази Гьобелсова пропаганда..! КАЖЕТЕ СИ ЦЕНАТА? Да ви платя веднъж, и да спрете да преписват от ДВ...?!

10

Анонимен

преди 5 години

До OsmanНормално е да имаш наблюдения,нали сте си братя

9

Мда

преди 5 години

Огромна благодарност към Дойче веле*,задето ни осведоми как Орбан се справя с ро.мите!Е, анализът не е пълен-липсва статистика за тренда на раждаемостта им,но не е фатално.Значи можело!Дали и нашите политици-предатели ще се заинтересуват?*Понякога и плюенето по някой може да има голяма информационна стойност!Тая информация укрива от нашите медии!Иначе развитието на ситуацията е логично-ескалиране на проблема поради неглижиране,опит за решаване по грешен начин и накрая намиране на добро решение

8

Анонимен

преди 5 години

Ромството трябва да се забрани със закон във белите държави. Унгария, БГ и Румъния трбва да направят единен фронт и на ромите да се даде територия в Ивицата Газа там да си напрвят държава. Думата интеграция се e превърнала в средство за източване на пари от джоба на данъкоплатеца и средство за извиване на ръцете на държавата и дори за оказване на политически натиск. Думата интеграция вече е вредна за демокрацията.

7

Турчина

преди 5 години

До 3А друга част твърдят, че са българи.

6

Анонимен

преди 5 години

Да не забравяме, че Орбан направи нещо изключително важно - изгони могъщия С.орос и неговото Отровено общество от Унгария. Нещо, което нашите никога няма да посмеят. Орбан е Държавник!

5

Osman

преди 5 години

Унгарските *** нямат нищо общо с нашите. Нашите са като бели ангели в сравнение. Имам наблюдения от румънски и унгарски. Румънските те обират, но унгарските обират и убиват. Много са жестоки. Българи, оценете ромите си и знайте, че има много по-страшно.