44

Анонимен

преди 5 години

Който се чувства НЕбългарин да отива в Индия или Рома/Рим/поне е по-близо и звучи добре-ром от Рома.Там може и да го интегрират по някакъв начин.

43

А бе

преди 5 години

До OsmanКато обвиняваш българите,що не погледнеш какво правят турците с малцинствата си!?То си е направо геноцид!

42

Анонимен

преди 5 години

В цял свят свързват думата "ром" с кражби, социални помощи, измами... Случайност? Не мисля!

41

Бря

преди 5 години

Дойче веле да не са се повредили нещо?Че тая статия си е направо похвала на Орбан!Може пък някоя ро.мска банда да им е обрала редакцията,ха-ха!

40

Osman

преди 5 години

Аз друго не разбирам. Докога българите ще живеят в свой собствен свят. Тези хора смятат, че са абсолютни господари на съдбата си и има там някакви малцинства, които не са се събрали не са изгонили. Уважаеми българи, светът е шарен. Излезте от мерупките си. В малките градове и села българският става втори език. Освен шарен, днешният свят е и много несигурен. А вие сте тотално неподготвени при сериозни сътресения.

39

Анонимен

преди 5 години

Живота в гето да се криминалазира гетата да се събарят немедленно и 3 месеца военно положение да се въведe ако трябва и доброволни отряди ще нправим и ще върнем доброволната казарма, ето туй трябва да се направи. А не да си завират по един факел у дирника и да светят в тъмното Ген Луков ако види как го честват жендърите и ще се обърне в гроба.

38

Анонимен

преди 5 години

Не очаквайте от наш политик решение на проблема.Те правят само това,което им наредят от Брюксел.Иначе няма папкане.От толкова звисими хора не очаквайте нищо добро.Последната им простотия е гаврата с децата в детските градини,каращи ги сами да определят дали са момчета или момичета.Това е дъното.

37

Долу Тиквата !

преди 5 години

до 41"Къде е българският Орбан ?"Е, във всички случаи не е Бойко Борисов !

36

ХА-ХА-ХА !!!

преди 5 години

Че защо ни е да гледаме Унгария ?! У нас цигЪните бяха също така неинтегрирани, но за сметка на това дисциплинирани по времето на социализма. Откакто започнаха да ни задължават, да ги наричаме роми от тогава започнаха и проблемите.

35

НЕбългарин

преди 5 години

Бройката ви е много важна за нас .Дано ме разбереш.Колкото сте повече повече пари ще искате от нас например.За сега ви дават,но се надявам скоро да ви отрежат напълно.Който не работи не трябва да яде.-Не е луд този който иска, а този който дава! Иначе за:Който не работи не трябва да яде. Абсолютно съм съгласен!

34

Анонимен

преди 5 години

Къде е българският Орбан?Къде да го намерим?

33

Анонимен

преди 5 години

Който се чувства НЕбългарин, да бъде така добър да се махне от България и да не ни дава акъл!

32

Циник

преди 5 години

Ромите - за 700 години - не се интегрираха - та сега ли ? Пропищяха немски градове и кметове от новозаформилите се гета. На фона на милионите враждебни към Европа алахогъзни тарамбуки - този "проблем" само изглежда безобиден - но не е!Защо се опитват да ни вменяват вина - за нежеланието на този етнос да се откаже от номадския си начин на живот? Кой "интегрира" бедните българи - кой ги ухажва с милиони привилегии? Интеграция - стана дума - оправдаваща незачитане на закони и злоупотребата с тях!

31

Анонимен

преди 5 години

Гласувайте срещу всеки политик,който неглижира опасността от ромската напаст,който толерира детската раждаемост при тях,което е престъпление по силата на закона,който им дава пари,за да гласуват за него,който не вижда,че законите за тях не важат,не плащат за нищо,източват социалната система,убиват възрастни хора за дребни пари,мързи ги да учат и да работят.Тези политици са толкова вредни за нас,колкото и горепосочените индивиди.Затова,мислете,когато гласувате.

30

Анонимен

преди 5 години

До НЕбългаринБройката ви е много важна за нас .Дано ме разбереш.Колкото сте повече повече пари ще искате от нас например.За сега ви дават,но се надявам скоро да ви отрежат напълно.Който не работи не трябва да яде.

29

НЕбългарин

преди 5 години

До НЕбългарин 22:Проф. Чирнов не е циraнин, това той го каза в интервю по телевизията.А ***, както и българите, са крадливи, ако няма кой да ги бие по ръцете.-Аз от най-близката махала мога да ти намеря поне десетина за нула време, които ще твърдят, че са българи или турци! Но чети и интервюто на първата и жена Васка, която споделя, че са живяли в ромската махала на Лом и е разочарована от Чирков за думите му, че не е ром!

28

Анонимен

преди 5 години

значи там морковите са свършили още преди 10 г.

27

Анонимен

преди 5 години

До НЕбългаринЛъжеш САМО себе си !!!!

26

Анонимен

преди 5 години

В интерес на истината в Унгария не видях нито един клошар. Цяла седмица бях на гости на приятели и нарочно обиколих цяла Будапеща. Когато ги попитах защо нямате клошари приятелите ми казаха защото всички имат работа. Заводите и текезесетата са в действие.Както си работеха по времето на социализма така и сега си работят. Ромите са най добрите животновъди. Обичат животните. Ромите живеят сред нас не са в гета. Всички имат работа доходи й никой не се занимава да рови по кофите или да краде.

25

Анонимен

преди 5 години

Което означава,че няма начин да се интегрират,но може да се дисциплинират.