84

Анонимен

преди 5 години

До !Това е единственият начин да не фалира!!!

83

Мда

преди 5 години

Поне научихме алгоритъма за справяне с ромите-като ти се качат на главата,първо яко сопа,сетне спиране на помощите.Благодарим ти Дойче Веле!

82

Ха-ха

преди 5 години

До Анонимен"В османската империя и турците масово са заклеймявали българите като престъпници и мързеливци"Интересно,кой им е вършел работата на турците,след като те са се занимавали най-вече със войни и грабежи,а и от земеделие и занаяти не са разбирали много...

81

Анонимен

преди 5 години

В османската империя и турците масово са заклеймявали българите като престъпници и мързеливци.

80

Анонимен

преди 5 години

До КрайМного са зле унгарците и постоянно стачкуват и са на социална помощ от Германия. Скъпотия и мизерия до шия.

79

Край

преди 5 години

Орбан забрани просията, забрани скитничеството. В Будапеща няма клошари. Либералните общества харесват да гледат как някой рови в кофите за храна - те така си искали. Няма как да искат това - те са болни хора за които обществото трябва да се погрижи - дори и насила.

78

Край

преди 5 години

Ромите били дисциплинирани ама неинтегрирани. Ми то дисциплинирането е първия етап. Без подчинение на законите няма интеграция.

77

Край

преди 5 години

Много хляб трябва да изядем за да стигнем държавата и обществото на унгарците.Българин няма как да критикува Унгария за нещо защото там всичко е в пъти по добре.

76

Истината

преди 5 години

Разликата между унгарските и българските роми е,че българските половината се мислят за турци.Това им дава допълнително смелост,наглост и кураж в безчинствата.

75

Анонимен

преди 5 години

До ИстинатаМожеха да излязат от ЕС и ще изгонят ромите.

74

Истината

преди 5 години

Всеки един унгарец знае събитията.А те бяха ужасяващи.Полицаят беше държан в плен и изнасилван повече от *** дена,преди да му отрежат главата.Описвате следствията,но пропускате тактично събитията,довели до следствията.И това е умишлено,за да изкарате унгарските роми-жертви.Нямам думи!

73

журнаГлист

преди 5 години

До ИстинатаЗа това им плащат бе,човек!Защо мислиш,че те трият като алтави!?

72

Истината

преди 5 години

Това,че господа журналисти не знаете унгарски,не ви пречи да четете преведените събития на английски.Все пак тези неща се случиха само пред 10 години.

71

Истината

преди 5 години

Тази статия е типичен пример за манипулация!Защо авторът не взе интервюта от роднините на младите момче и момиче,унгарци...убити в същото това село,преди полицая?Полицаят беше 30 годишен и неговите родители можеше да интервюирате.Както и на четирите унгарски момчета,заклани в дискотека от роми-случка в друго село.Не така,господа Хелзински...не така!

70

Анонимен

преди 5 години

......... се третират като средство за обогатява и идване на власт. Когато приемем , че всички сме равни и законите важат за всички еднакво (включително и олигарси) тогава може нещата да се получават.

69

Истината

преди 5 години

А защо тази статия не казва,защо се стигна до тези убийства?Защо не се казват причините?Как ромите извършиха серия убийства ПРЕДИ това?И чашата на търпението преля,след като роми изнасилиха брутално унгарски полицай и му отрязаха главата във въпросното село!!!!Въпросните жертви,за които жалите всъщност бяха убийци!

68

Анонимен

преди 5 години

Още един пример че българите немогат да мислят сами, а само повтарят като папагали каквато пропаганда им наливат в главата герберските медии.Орбан бил диктатор? В момента Унгария е една от най-демократичните страни в Европа. Лобитата имат малко влияние, в пресата се чуват различни мнения, а партийният модел дава истински избор.

67

Анонимен

преди 5 години

Фашистчето Орбанчо ще го изгонят унгарците.....

66

Анонимен

преди 5 години

Аз не разбирам защо е наш проблем да "интегрираме" когото и да било - техен проблем си е. Да се интегрират, иначе да си тънат в мизерията и толкова. Аз ако случайно ида в САЩ дали някой ще пръска милиарди за да ме интегрира? Не вЕрвам...

65

до 74

преди 5 години

И ти с в тези 5%!Иначе нямаше да лаеш толкова!