31

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 34Ти каква заплата предлагаш ромите няма да идат да работят освен Карокочев да те хване тебе за ушите и да работиш принудителво за да му издържаш електората кой е Каракочев, че да предлага интеграция на роми с какви пари от моите данъци ли ? Като е умен да финансира интеграцията със собствени стредства то май идеите са му същите като на Cорос остава Каракочев и едно НПО да отвори ама държавно, бе я у лево бе.

30

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 30Каква заплата предлагаш да се дава на неграмотни хора без професия?Аз предлагам1/ Закон против скитничеството и безделието;2/ Принудителен труд за всеки, който няма от какво да се издържа без да работи и няма близък с достатъчно високи законни доходи, който да е декларирал, че ще го издържа;3/ На всеки да се заплаща според количеството и качеството на онова, което е изработил. Пък нека да изравнят заплащането с европейското. Но само за свършена качествено работа.

29

Офф ,да се омита

преди 5 години

И дума не вярвам на угоения агент Иван! Да връща парите от българското гражданство и да се прибира в килията.Колкото пъти му видя тлъстата физиономия , толкова пъти се сещам за отминалата Коледа.Продажник и доносник е този македонец от Русе?!?!

28

Анонимен

преди 5 години

Лъжливите овчарчета вече станаха прекалено много. На кого да верва вече човеко.

27

Troy

преди 5 години

Спиране на всички социални помощи. Без тия на истинските инвалиди. Без компромиси за никого.

26

Анонимен

преди 5 години

До Стоян ГалевАбе не е нужно да прибягва до подли действия, който ще го подкрепи ще го подкрепи там е работата, че електората вече е по-умен от тия милиционери горе из кабинентите със тия концепции и постоянно вряскане той си вреди и затяга редици на Местан освен ако не е на заплата при Местан друго обяснение няма за неговите действия всички знаят, че ромите няма да идат да работят за 600 лв

25

Задължително!

преди 5 години

Задължителна тригодишна служба в Строителни войски за всеки здрав пълнолетен, който не е завършил средно образование.Относно жените също да се създадат подобни структури, чрез които не само да бъдат ограмотени, да получат професия и да служат там три години, за да се научат на дисциплина и трудови навици. Да НЕ бъдат освобождавани онези от тях, които вече имат деца. От онова, което ще изработят, да се отчислява за издръжка на децата им, ако бащата се счита неизвестен или ако и той е войник.

24

Анонимен

преди 5 години

Най-добре да хванат влаковете за Ямбол, Бургас и Русе.

23

С какви очи

преди 5 години

Чудя се на наглостта на разни индивиди. С какви очи, този тип, ще се показва изобщо пред хората. 1. Има срамно минало, като агент на ДС, мракобесническата полиция на тоталитарния режим, виновни за смъртта на хиляди. И даже не се извини за това. 2. Има гнусно настояще - корупцията вони отвсякъде. Тази в Агенцията за българите в чужбина е само блед щрих. 3. Продължава да изпълнява указанията на чужда държава, както цял живот е правил.....И от него чакаме добро, честно, компетентно УПРАВЛЕНИЕ?

22

стар ром

преди 5 години

Върховенство на Законът!!!Никакви превилегии пред Закона - нито по етнос, нито по вероизповедание, нито по социален статус!!!Нарушителите на закона да понесат наказанието си!!!

21

Анонимен

преди 5 години

Този, както и останалите, дето се наричат патриоти, са въздух под налягане. Парата им стига само за свирката. Спрете да се занимавате с хора, дето освен приказки, нямат какво друго да ви предложат. А приказките им и преди миналите избори бяха грандиозни. Ама на другия ден след изборите станаха пудела на ГЕРБ и това положение за тях е съвсем задоволително - вземат ли си своя дял от баницата, проблеми няма. За тях винаги най-важното е било да докопат кокала, това за ромите са приказки за наивници.

20

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 19 Не е само туй ако ще прави нещо да го прави защо крещят навсякъде по медиите или Фейса, после го отнася някоя беззащитна старица някъде. Aко ще правиш нещо го прави тихо какво е седнал да врещи навсякъде и да провокира насилие е тия въобще не знаят от едно изкзване как нкой селянин някъде страда Тях туй май ги устройва после първи са там да си вдигат отново рейтинг.

19

“Българи-глупаци”

преди 5 години

Жалко че парламентът не се управлява от роми (поне не са предатели),българите щяха да са много по-добре !!! А сега ни управляват българи но законите са ни ***-нски!!

18

Анонимен

преди 5 години

Каракачанов изобщо няма престава как може се решава ромския проблем, но интуитивно усеща, че само благодарение на него може да се крепи над водата !

17

Troy

преди 5 години

Да. Хайде всички българи да си спрем децата от училище, да не ходим една седмица на работа, а?

16

До 6

преди 5 години

Опитът показва че, можеш да си пишаш какви ли не прекрасни закони и те могат да не се спазват с десетилетия! Ако нямаш концепция как да ги наложиш, как да им ги натириш във фасона да играят по тях т.е. - без силови лостове и за институциите и за виновниците...просто няма смисъл от красиви закони. За такава концепция става дума. Какво не е ясно? Българите съвсем изтрещяли ли са че, трябва да се обяснява?

15

Анонимен

преди 5 години

Хайде, действия искаме, стига приказки! Няма време!

14

Анонимен

преди 5 години

Привилегии няма, ама кебапчета има...

13

Анонимен

преди 5 години

Каква раклама си прави, бе, какво общо има евровота, като Каракачанов въобще не е кандидат за европарламента?!

12

Анонимен

преди 5 години

Тоя не знае ли, че има конституци ромите трябва да се глобяват ако не ходят на училище по 10 000 лв глоба, който не ходи. Много се е загрижил как да даде едни пари на ромите От утре и българите спираме да ходим на училище и ние искаме концепции.