18

Анонимен

преди 5 години

Тъжно е това, което се случи на Алекс, дано има сили да го преодолее и близки хора, които да помогнат. Но тази болка е толкова лична, че въобще нямам намерение да гледам сълзливото интервю, дълбаещо в драмата ........

17

Анонимен

преди 5 години

Земи си шише ракия и нема да страдаш, това е решението в бг

16

питанката

преди 5 години

Стига с тези "сълзливо-сополиви" трагедии!!! Всички медии тръбят "колко е нещастна" и съсипана, че оня алкохолик си е умрял от безотговорност и простотия. Пренасят "театралните" си драми публично и очакват всички да плачем и да я съжаляваме. Не ми пука за нея и пияндурника, който умря!!!

15

Смуглянка

преди 5 години

"Питам се каква съм била в миналия си живот и какво съм причинила на хората, че сега да трябва да мина през цялата тази болка, споделя Александра.--------------------------------------------------Ами, подигра се с любовта на Руслан!

14

Do 10

преди 5 години

До АнонименВие, дето работите на павилионите за алкохол и цигари, няма как да разберете някои неща.Алкохолик или не, беше артист.Джим Морисън- наркоман, но гений.Джими Хендрикс - наркоман, но гений.И още примери.Всеки е някакъв в живота си.Въпросът е какво ще оставиш след себе си.Вечните съдници като теб...нищо не оставяте.

13

АНОНИМЕН

преди 5 години

По -добре бъди алкохолик в театъра и човек в реалният живот отколкото обратното както бе при Ласкин. Потвърждение на приказката ,че пиянството е до гроб и за цял живот. Една жена би трябвало да има сили да откаже мъжа си от този голям порок и начини за това има- клиники за лечение на лица пристрастени към алкохола.Никой не може да ме убеди, че артистите в България живеят бедно и на едно ниво с един учител да речем.Тези шоу програми , в които известни се напиват като казаци пред камери защо са?

12

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 5Абе, баща й е отявлен костовист. Не е случаен добития имот на морето и "театралните" му изпълнения със сълзи на политическата сцена! Нона е заела БСП-то. Ами остава й ГЕРБ или ДПС.

11

Анонимен

преди 5 години

А с какво е нолкова важна тази Александра,че трябва да знаем терзанията и?

10

Анонимен

преди 5 години

А, запитала ли се е какво е изпитвала предишната му съпруга, изоставена заради нея с невръстно дете и след като й е "пропил" наследствена гарсониера в центъра на София? "Дъщеря на баща си", както би казал народа. Да не пита от къде й идват наказанията! Едва ли от предишния живот! Този й е достатъчен! Мисли преди да направиш нещо. И си носи отговорността!

9

Анонимен

преди 5 години

Баща му на Ласкин беше същия алкохолик. Идваше на павилиона където работех и всеки ден си купуваше по половин литър ракия. После напуснах и не знам какво стана с него - жив ли е още. Явно то си е наследствено.

8

Анонимен

преди 5 години

Хайде стига преструвки и лицемерие! Смъртта на един е живот за друг! За какво и е един мъж, превърнал се от житейско безсилие в пияна бухалка! Тъжно е за човека, но животът е кратък и най добро за неговата памет е да вдигне глава и се огледа по скоро! Той я освободи, за да е щастлива и получи това, което той не може да и достави!

7

Бау

преди 5 години

Отърва се ... Едва ли страда особено. Не е никак лесно да си съпруга на алкохолик.

6

Факт

преди 5 години

Ласкин си отиде от алкохолизъм

5

Анонимен

преди 5 години

Сама ще си,Алекс.Болката никой не може да ти вземе.Разбирам те много добре,защото съм преживяла и още по-лошо,което не пожелавам на никого.Времето ще притъпи болката,трябва само да си силна,защото имаш за кого да живееш и да се бориш.Желая ти кураж в трудния житейски път.

4

Анонимен

преди 5 години

Напротив! Човекът си отиде благородно и така и дава шанс за нещо по добро! Жестоко, но това е реалността! Ще си намери някой гербераст с власт и живота ще е райска приказка!

3

aa1830

преди 5 години

Всеки преминава сам през най-трудните моменти. Всеки има някаква кофти история в личен план. Живот...

2

Анонимен

преди 5 години

Милата, за нея ми е най-мъчно. Пожелавам ѝ сила да продължи напред.

1

АНТИ

преди 5 години

Ласкин си отиде, отвратен от гадната действителност в окрадената ни държава !