25

Веселяка

преди 5 години

Когато навремето ГЕРБ беше опозиция и не влизаше в парламента Борисов говореше че кворума е задължение на управляващите, но тогава си вземаха заплатите. После промениха правилника депутатите да вземат една трета от парите, сега не могат да накарат своите депутати да ходят на работа. Това трябва да им покаже, че закони не се правят само ГЕРБ да защитават, а да са в изгода на България. Защото като се обърне палачинката да не стане така че цялата им парламентарна група да попадне в затвора.

24

Българче от чужбина

преди 5 години

И без заплати пак ще си живеят като царе . Заплатите на депутатите е най малкото перо от Доходите им .КОРУПЦИЯТА ги храни прекрасно . Ама като нямаме ПРАВОСЪДИЕ ...

23

АТАКА - ПАРАЗИТИ

преди 5 години

Някой си Николай Александров, тотално неизвестен депутат страда много, защото сега е длъжен да ходи на работа, за да спасява кворума. А иначе метлосват в чужбина за сметка на данъкоплатците.-

22

Стамат

преди 5 години

Предлагам, тия 240 да не вземат заплата изобщо, те и без това не правят нищо положително. Да работят бляготворително за народа. Парите, определени в бюджета, за заплатите им да бъдат пренасочени за много по-полезни неща:Пенсии, здравеопазване, ремонти на домове за сираци, болници и т.н.Приложения бол

21

бай

преди 5 години

Варадерото много активен стана изведнъж.Това му е последното участие в парламента и каквото и да говори .........сбогом любима,форевър..ха ха ха. Вече няма и към кого да се присламчва и да си вдига ,,златното пръстче,,

20

до Стратега от кендз

преди 5 години

До СтратегСлужба родину товариш,май и ти го знаеш руския ,колко мене хахахах

19

hahaha

преди 5 години

А който кради,трябва да се наплюска...........хахахаЕкскюз май френч

18

Стратег

преди 5 години

Интересното е, лаладжийското атакистче, знае, откъде идва изразът "който не работи, не трябва да яде?;)))

17

Анонимен

преди 5 години

Нинова , Нинова колко си зле и ти не знаеш. С твоите прости и злобни мераци ще докараш БСП до 3% избиратели. Дерзай това е добре за България.

16

Стратег

преди 5 години

До Петко ВълчевКакто казах и вчера, тия дупетати са едни софийски кифльоци! Затова не вярвам на думите на Борисов, че тия в БСП са наследници на шумкарите. Това са едни кифльоци, плачат за едната пара, не могат да вържат двата края с 1500 лева;))) , а чакаме нас да оправят! Като не могат - вън от БСП! Лапачи, не ни трябват! Служители Роду са нужни нам! ВЪН!

15

Анонимен

преди 5 години

Необходимо е май превъзпитание на опозицията в лагери. Всички либертарианци ще са съгласни.

14

Топ коментатор

преди 5 години

Личи си, кой е най-скъпо платената държанка в това НС. Сидеров, откак БСП излезе, само за пари говори!;))) Аз предлагам парите от заплатите на БСП-то да бъдат пренасочени към атакистите, белким се наядът като хората, да спрат да говорят за пари и да свършат качествено, определено количество работа. Ако, могат де;)))

13

Петко Вълчев

преди 5 години

Има доста депутати от БСП, които не подкрепят идеята да отсъстват от парламента.Съзнават, че е безпредметно, безсмислено.

12

1234

преди 5 години

Като не що ривете че вземали? Сидеров, много се доближи до шайката и изгоря, лошото е че и много съпартиици изгори покрай теб

11

АнонимеН

преди 5 години

ГЕРБ И ДПС КАКТО Е В МОМЕНТА Е ВЪЗМОЖНО НАЙ-ЛОШАТА КОАЛИЦИЯ КОЯТО ДА УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ!БСП С ПАРТИОТИТЕ , МАРЕШКИ И ОЩЕ НЯКОЙ Е ДАЛЕЧ ПО-ДОБРЕ ОТ ГЕРБ + ДПС!

10

баба мара

преди 5 години

и които не се регистрира и тои няма да яде

9

Алеко Константинов 2

преди 5 години

... Та ... Някога да сте видели Парламента пълен ? Всички "Депутати" да са на работните си места , за които взимат четирицифрени доста добри заплати ?!?! ... Я погледнете петъчния "ПАРЛАМЕНТАРЕН КОНТРОЛ" ... Има по 10 - 15 човека , които си чоплят телефоните и прозявайки се задават някой и друг "удобен въпрос" на някой Министър ... Това е покъртително нагло и брутално , спрямо всички тези ... които "ужким" са гласували за тях !!! ... Колкото са "гласували" е друга тема ! ... АБСОЛЮТНА КОМЕДИЯ !

8

Активист на БКП

преди 5 години

Шок и ужас в Парламента ! Комунистите се усетиха и сека ГЕРБ,Атака и ВМРО трябва да осигуряват кворум !!!

7

ай сиктир

преди 5 години

Златният пръст пак се прави на необходим, че стигнели се до избори ще гледа дупетатника през крив макарон.

6

Алеко Константинов

преди 5 години

Ако нормален Български гражданин , които чинно спазва законите и си плаща данъците НЕ отиде на работа ... ей така ... щото "протестира" или нещо не му е кеф ... Нали знаете какво следва веднага ?!?! ... Уволнение. И няма да взима и тия мизерни 600 - 700 лева , за които бачка , като вол. Друг е въпроса , че понякога бачка ... И пак НЕ ги взима , заради някоя мутра - шеф ! ... НЯКОГА ДА СТЕ ВИДЕЛИ ПАРЛАМЕНТА ПЪЛЕН ? ВСИЧКИ МЕСТА ДА СА ЗАЕТИ? ОСВЕН В ПЪРВИЯ ДЕН. ПРИ КЛЕТВАТА. ДА СТЕ ГО ВИДЕЛИ , А?