26

Така е ..

преди 5 години

До Анонимен 12 Кого са окупирали ? Идват , бият , насаждат демокрация и си заминават.

25

Дядо Соци

преди 5 години

Добре дошли братушки!

24

АБС

преди 5 години

ББ КАЗА ЧЕ НЕ ИСКА ДА ВИДИ ВОЕНИ КОРАБИ В НАЩО ЧЕРНОМОРИЕ А ДА ВИДИ САМО ТУРИСТИЧЕСКИ КАРТЕРИ И КОРАБИ НЕ СЕ ДЪРЖИ НА ДУМАТА.

23

анонимен

преди 5 години

Войната срещу християнските държави! първо разделяй и владей, после "приятелите" на каубойте ги хвърлят срещу най голямата Православна Империя за жертвоприношение. А племето блеее, не включва .

22

Анонимен

преди 5 години

Кога най-после нашите съюзници от НАТО ще потопят едно руско корито до нашето крайбрежие и да зарадват любителите на подводното гмуркане?

21

Анонимен

преди 5 години

Бях малко дете, когато във Варна пристигна корабът "Адмирал Ушаков" и много демонстративно разтовари планини от пшеница. Чиста пропаганда си беше, ама хубава! Разглеждахме кораба. Моряците бяха хванали по едно печено пиле и здраво нагъваха. И това си беше пропаганда, ама... хубава!А сега координатите на порт Варна са въведени в паметта на руска ракета. А това е... лошо!Затова да се махат всички натовски корита от нашето море. Искам круизни лайнери с весели и усмихнати западняци!

20

Ташункоскрапа

преди 5 години

Не публикувайте местоположението им. Ще ги откраднат на скрап.Забелязяни са тъмни субекти с кислородни бутилки и газ да се навъртат там.

19

До Йехуди Менухин

преди 5 години

Ти си гледай цигулката и се радвай, че наследниците на Kriegsmarine са отново кандидати за подобряване на хабитата на литоралната фауна на Черно море.Господинът, който ти така хвалиш, не е чел Договора от Монтрьо от 1936 г., който е намираем в Нета. Нечерноморските страни могат да влизат в Черно море за 21 дни и да имат общо не повече от 30000 бруто-регистър тона. Извинявам се, ама за тонажа не съм сигурен, както и за коректното му названиеТака или иначе, фрицовете нямат работа тук!

18

Анонимен

преди 5 години

От неназован, но много сигурен източник научихме, че от българска страна ще участва и гемията "Гларус" Сз34. Тя ще бъде натоварена с голямо количество памперси, натовски образец - свръхмодерни, с ароматизатор.

17

Рашко

преди 5 години

А кога ще дойдат за повече време. Имаме отчайваща нужда от военноморска база на НАТО в България, да узаптява мераците на руския агресор.

16

Анонимен

преди 5 години

Събрали се Мечката (Русия), Вълка (Турция) и няколко заека ( БГ, Румъния, Грузия и т.н.). Мечката казва - започваме честен бой, никакви ножове, пушки или други трикове. Един на един. Зайците кимали с одобрение, да това се казва честен бой, правилно.

15

Йехуди Менухин

преди 5 години

До единствения смислен коментар, 9 ами сега, та по темата, това е планова активация на противоминна група, която се осъществява обикновено 2 пъти през годината, участват корабите от 6 дивизион + Цибър, руснаците са предупредени от месеци за това, нагнетява се излишно напрежението!

14

Анонимен

преди 5 години

Добре дошли Освободители от Съветското иго!!!

13

СТРАХ

преди 5 години

До тук добре. Кво ще правят ако акустират РУСКИ ТАКИВА

12

Жико

преди 5 години

Значи, Варна е на прицел, заедно с коритата.

11

Анонимен

преди 5 години

Вън от родината ми, окупатори и подпалвачи на война!България зона на мира! Неутралитет и неучастие във военни блокове!

10

Анонимен

преди 5 години

До ами сегаЩом е написано тук, повярвай ми руснаците знаят ... Може да знаят и отпреди половината НАТО да е знаело :D

9

Активист на БКП

преди 5 години

Здрасти те,американушки !!!

8

ами сега

преди 5 години

Черно море, като вътрешно се обслужва само от страните граничещи с него, военни кораби на НЕграничещи страни имат право на достъп 48 часа ако не се лъжа, 22ри до 25ти май е повечко, освен ако не сме се надупили като "натовци" под формата "планирано учебно мероприятие", което изисква големи подписи на големи документи, подписани от много страни! Поне руснаците би трябвало да знаят месеци преди това официално, но те така или иначе, в пълното си право, ще "наблюдават", лошо дрънкане на военна сила!

7

въй

преди 5 години

е боце неможе ли да ги изгони корабите, няма да подписва разрешение да влизат на Бг територия и готово