16

тя

преди 5 години

Учениците трябва да седнат на *** си и да четат, друга възможност няма !

15

тя

преди 5 години

Едно време не ни "провокираха", но учехме и имахме едно много добро средно образование !

14

Анонимен

преди 5 години

Всяко нещо с мярка. Да вкараме безразборно технологии, означава разни фирми и кръгове, особено около америка за българия, да придобият набързо едни пари. За сметка на децата. А това да позволиш на едно неузряло психически и интелектиуално дете да влиза в света на технологиите, е като да отвориш шкафчето с алкохола пред един тийнейджър и да му кажеш: - Забавлявай се, може малко да се опияниш, но ще ти е готино...

13

Анонимен

преди 5 години

На всички твърдоглави защитници на "модерното, технологично, дигитално и т.н" обучение искрено препоръчвам да прочетат новелата на А. Азимов "Професия", публикувана в началото на 60-те години на 20 век. Превеждана е и на български! Дано вдянат нещо от нея...(Дано, ама надали!)Гореказаното не означава пълен отказ от полезните новости в тази област!

12

питам министъра

преди 5 години

Вие може да искате,ама учителите всичките са пред пенсионна възраст.За кога смятате да ги квалифицирате,че да стават по-разчупени в клас??? Преди 15 години завърших училище в средно голям град, само 2 компютъра бракми работеха в гимназията. Новите ученици са повечето ро**ми. Те наистина много обичат жици,ама да ги крадат. Учат до 4 ти клас и ги женят. Никой млад не иска да става учител заради ниските заплати. Скоро МОН няма да съществува. Народът емигрира масово, кой ще иска да учи в България??

11

50

преди 5 години

Този икономист има неистово желание да учи учителите на педагогика !А друг един министър икономист също учи докторите как да лекуват пациентите !А Теменужка горката пък учи енергетиците как да правят ток ! И т.н.

10

Анонимен

преди 5 години

Провокатори. Вече 20 г. само провокират и естествено резултатите са все по-ниски. Затова новата мода вече е квартира под наем в Гърция и детето там. Защото в Гърция училищното образование на светлинни години по-добро. А някога се борихме за български училища там! Абе, комунистическите докторанти в действие!!!

9

cinik

преди 5 години

Образованието е консервативна система, колкото повече реформи, толкова повече батак. Това не го разбраха за 30 години. Все по иновативни и все по-лошо образовани, истината ще ни избоде очите. Повечето млади учители дето реват да се реформира системата чисто и просто ги мързи да работят. Кажете на хората,че от 1990 година на училището му е забранено да възпитава, вече няма учебно-възпитателен процес, а само учебен процес, резултатът го виждате всеки ден.

8

Анонимен

преди 5 години

Пускат им компютърни игрички и ще научат всичко под формата на ФИФА и междузвездни войни.

7

Анонимен

преди 5 години

"Трябва да се промени начина на преподаване, призна Вълчев". Aниcия, драга авторке, пишеш тема за образование, а не знаеш къде се слага пълен член?! Ще ме прощаваш, образовай се, статии пишеш все пак. НачинЪТ, мило момиче...

6

пепи

преди 5 години

Ако имам деца ще търся училище без wifi мрежи,рутери и технологии.Мисля че все повече ще се търсят такива училища.А във Франция забраняват смартфоните в училищата.

5

агент провокатор

преди 5 години

До първи законИскам !Да !

4

Анонимен

преди 5 години

Учениците затъпяват от "технологии". Необходимо е антитехнологично обучение.

3

Анонимен

преди 5 години

Анкетката за това ли беше?

2

Анонимен

преди 5 години

Туряме по един рутер и чакаме промените да настъпят.

1

първи закон

преди 5 години

Назначаване на палави учителки.