18

МОНизми

преди 5 години

Хайде дайте резултатите от анкетата :-) Според МОН ще излезе, че голям процент от децата ви са педи... И следва да бъдат подходящо обучавани да не се срамуват от това! Специални часове ще въведат да им обясняват на тинейджърите, ще им обяснява лелче в предпенсионна възраст. По-голям цирк няма да има

17

Запознат

преди 5 години

Важното е че има банани и тоалетна хартия!

16

Анонимен

преди 5 години

Тоя непрекъснато се прави на паднал от небето! И за гафовете в учебниците, и за служителката на МОН Лидия каква беше - организаторка на ромския протест в столицата, сега и за тази анкета. ***!

15

Анонимен

преди 5 години

- Не Ви ли хрумвало, че в тази възраст децата могат да дадат всякакви отговори, за да се пошегуват, без да се замислят, че тази информация се обработва и използва за определени цели - Не се ли притеснявате, че това е пореден опит за прокарване на идеята, че третият пол е нещо нормално, след неуспеха на Истанбулската конвенция у нас?", заявиха от СДС.

14

Анонимен

преди 5 години

До Не е ОК товаейзуитско изказване!никаква друга графа НЕ може да има освен две графи - М или Ж ! Всичко друго е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ срещу личността и нормалността!Нормата - става "отклонение", а Отклонението - "норма"!

13

Анонимен

преди 5 години

Да се чувстват каквито искат, но да не го пропагандират на чужди деца без знанието на родителите им.

12

въпроси от СДС

преди 5 години

към министъра:- Познавате ли Конституцията и спазвате ли я като основен закон на Република България? - Ако спазвате основния закон, защо прилагате папагалски европейски директиви, без да се съобразявате с него? Ако не го спазвате, как изпълнявате функциите си в една от най-важните институции на държавата образователното министерство?- Не се ли питате защо е нужно да се събира информация за сексуалната ориентация на подрастващите и за какво може да бъде използвана тя?

11

Не е ОК това

преди 5 години

Ако става въпрос за медицински причини или ако някое дете се усеща, че е различно по отношение на пола си ще е напълно достатъчна графа 'не желая да отговоря'. Това 'друго' е чиста форма на пропаганда за да свикват от 9 годишни, когато тепърва се оформят интимните им предпочитания за да са готови в пубертета. Нищо против гей хората нямам, имам и такива приятели, но не е редно да има пропаганда на каквото и да е в тази посока сред 9 годишни деца

10

Анонимен

преди 5 години

Тия от ГЕ.й.РБ не престават да ме изненадват, но всеки път неприятно.Правят гаф след гаф и все някой друг им е виновен.

9

Анонимен

преди 5 години

*** врътни едно фелацио на Орбан и не се обеснвай бе жендър гробажийси.

8

уффф

преди 5 години

Абе министЪре, що сте я допуснали тази анкета бре? Как може някой от някъде си да я пусне и вие там в министерството, в топлите си кресла да не знаете. КОЙ е одобрил? Или викаш без ваше знание към 900 училища са си правели анкетки. Ако ЕК ще прави анкети без някой тук в България да има право да контролира какво ще питат децата ни ... ами що сте там, махайте се!Ако нещо в Германия е ок, то тук може и да не е. Кога ще ви уври онова нещо в главата или вече се е изпарило?!

7

Напротив

преди 5 години

Половете са два! Всичко останало са заболявания според МКБ на СЗО. Прокарването на тези, че има повече от два пола, е точно част от псевдонаучните *** изследвания. Тъкмо Истанбулската конвенция налага *** изследванията като юридическа норма.

6

от 6

преди 5 години

До Анонимен 10Хайде на бас, че няма да допуснем развра-та у нас!

5

Анонимен

преди 5 години

Конвенцията в България ще има под едно или друго име.

4

Анонимен

преди 5 години

Абе кви са тия министри бе!Тоя има ли топки!Щял да пита в европа?Бааа го до къде стигнахме!

3

Анонимен

преди 5 години

Новина за въпросната анкета се появи след като вече са проведени 900 анкети най-вероятно без да уведомят родителите.

2

Анонимен

преди 5 години

Първо да каже защо некакви от друга държава определят анкетите в БГ училищата и ОБРАЗОВАНИЕТО и бъдещето на нашите деца и как се е допуснала подобна анкета в 900 у-ща. Кой ще поеме политическата отговорност ? Определяне на половете трубо вмешателство в личния живот на човека Да каже на Юнкер, че ЕС е на нивото на жълт вестник и да заведе дело в Страсбург срещу Германия!

1

Анонимен

преди 5 години

Та те тези неща не стигат до родителите. ОПГ на държавните хрантутници действа винаги при пълна конспирация. Например в 109 оу се оглеждат и мълчат като шушумиги. Но ако видите директора, веднага ще ви стане ясно, коя графа би бил попълнил той.