58

Анонимен

преди 5 години

Ami koi ot monsterite sa v bg sreden rod?!

57

Анонимен

преди 5 години

Децата да много податливи в любопитството си да видят и разбератс подробности всяко ново нещо. Тоест, те са уязвима лесна плячка в капана на джендърството. А и явно това е целтана п е р в ерзно усуканите уж невинни въпроси: г ей зарибяване с кадифениръкавици. Под носа и пред широкозатворените очи на милеещитеза европейските ценности. Congretulations!

56

Иванов

преди 5 години

Господин министре, ние можем всичко. Покажете характер. Какво е казал Брюксел не е важно. Хората се смеят над глупостите на Брюксел. В Брюксел хората не са читави. Освен мъже и жени други полове няма. Няма други видове нормални хора. Не нормалните не влизат в бройката. Не ставайте проводник на Брюкселските изцепки.

55

марги

преди 5 години

Спукана ни е работата! Щом ".....но не можем да го махнем. Той е един за всички. Не е преведен дори от нас. Може единствено ЕК, по наша молба, да го направи...."!!! *** ние, на колене ли ще им лазим?!?!?

54

Анонимен

преди 5 години

И Луи XVI се е успокоявал, че ще предприеме мерки "ако има обществено напрежение."

53

Анонимен

преди 5 години

ЕК е пуснала платформата във всички държави от ЕС!Т.е тя стимулира изкривяването на психиката в детска и юношеска възраст!Всяко дете ще попита какво е това " друго" и родителя или учителя е длъжен да обяснява!Изобщо не е безобидно,атакуват по всички възможни начини уж между другото!И кой ще прави статистиката колко са писали " друго" и анализ как да продължат?

52

Анонимен

преди 5 години

Поредно доказателство че ГЕРБ не пази българските ни интереси а сляпо пускат всичко което им наредят от ЕС !

51

4 пол

преди 5 години

Не бих се изненадал ако това нещо се епилира!

50

----------------

преди 5 години

Естествено, че децата ще са "друго". Къде по- шик е да си "друго".

49

гласовете ви чувам

преди 5 години

Те германците вече определиха "другото" като трети пол....и така с играта на думи си прокарват новите "модерни" закони не само в тяхното общество, но и в нашето...А вие родители Спете....бъдете толерантни към "Великите" идей отвън и Апатични към съдбата на собствените ви деца.......

48

Анонимен

преди 5 години

Още едно доказателство за нашата национална "независимост", национална "идентичност" и пълната идиотия в образованието.От страните, където е победила пълната дебилност и налагат норма за до 34 пола, където забраняват на децата да се чувстват каквото и да е и дори да се обявяват за момче или момиче, измислят нов пол - "те" (пример - Швеция), от там, където отнемат децата на нормални родители и ги пробутват на ненормални семейства (***, джендери и т.н. ... Норвегия) ни ашладисват анкети?!?

47

Връл червен комунист

преди 5 години

Мъже и жени са половете според всички Божии и вселенски закони. Нормални и градивни са хетеросексуалните отношения между единствените вече посочени полове. А разни педрази, трависи, содомити, джейдъри, джедаи, и др. соросоудни твари да врът в олио!

46

Гост

преди 5 години

Според мен, ако се махне "друго"-то, трябва да се махне и "не казвам", защото такава е линията, все пак). Значи, един министър и 900 училища в страната, плюс поне две медии))) (включително една карикатура в коментарна страница на в-к "Телеграф", поне 200 000 тираж) не могат да се справят или да устоят или каквото е там, на мнението на "един родител"?! Ухаа))) Кой още твърди, че сме управлявани "еднолично"?)))))

45

Джендърстъдийс

преди 5 години

След дъжд качулка...

44

Анонимен

преди 5 години

След проведената анкета умните глави от ЕС ще решат дали децата да пикаят клекнали и по кое часово време да живеем, ЕС е най-великото нещо на света.

43

Аз-Б

преди 5 години

Какво ,г-н минстър,очаквате ли да няма "обществено напрежение.Махайте анкетата, извинете се на целия български народ и на бащите и дедите ни, извинете са на майките на Левски и Ботев,които са родили достойни ,извинете се и на вашите родители ,защото и те страдат от вашите нелепости.А после-Давайте оставка ,иначе ще ви изядат родителите на стотици хиляди деца .

42

Радан

преди 5 години

Предпочитам да не казвам!

41

Анонимен

преди 5 години

четете за прозореца на овертон

40

Дидо

преди 5 години

Каква е тази цензура тука?! Казах, че това за третия пол е за ФИЗИЧЕСКА особеност, а не за "социални полове"Нещо обидно ли имаше в изречението ми, че беше изтрито?!Леле, мале... жалка история.

39

Ф.Е. Джержински

преди 5 години

Това е идеологическа диверсия. Моля, родителите да прегледат учебниците на децата си. Ще установят, че са изготвени от колектив неизвестни каки, нито една с "д-р" пред името си, вероятно седнали на бутилка Бейлис докато са творили..Редактор липсва Съгласуваност в учебната програма няма.И като става въпрос за полова индефикация да се има предвид, че учителската професия е ултрафеминизирана и децата придобиват манталитет на меркантилни лелки.