102

extremist

преди 5 години

КОГА СЪРБИЯ Е ПОДКРЕПИЛА БЪЛГАРИЯ ....КОГАСРПСКИ ПРЕДАТЕЛИ И УБЙИЦИ

101

до 96

преди 5 години

В главата ти е миш-маш. Полуистини, измислици, плява. Заблуден прислужник.

100

extremist

преди 5 години

До Мислещ: КАТО ДИКТАТОРА ВЪВ ВЕНЕЦУЕЛА ГОРДИ НАЛИ УМОРИ СИ НАРОДА , И СЕ ПОДПРЯ НА ПУТИН"НЕ ЩА ПРЕДВАРИТЕЛНИ ИЗБОРИ....ЩОТОНЯМА ДА МЕ ИЗБЕРАТ ТУКА МИ В РУСИЯ"

99

юбералес

преди 5 години

До АнонименКогато бхме въвъ война с САЩ, свалихме над сто тяхни бомбардировача и избихме и пленихме стотици американски офицери. Когато Вермахта превзе Сърбия, немците дадоха 6 ( шест) жертви. .....Та толкоз за србския патриотизъм.

98

extremist

преди 5 години

"Баш американците са на правилната страна, като подкрепят Косово.ЧЕ ТЕБЕ ЛИ ДА ПОДКРЕПЯТ БЕ КОМУНИСТ

97

Мислещ

преди 5 години

Сърбия е горда и независима държава, достойна за уважение. За разлика от държави в позата на подчинени сателити.

96

extremist

преди 5 години

КАК ЛИ ПЪК НЕ СЪМ ПОДКРЕПИЛ СЪРБИТЕ СРЕЩУ САЩ...

95

до 95

преди 5 години

Това, че някъде е хубаво според теб да се живее не означава всички трябва да отидат там. Мнението ти е глупаво.

94

extremist

преди 5 години

Сърбия към САЩ: Винаги сме на правилната страна на Ш АМАРАДОБРЕ НИ РАЗБИХА ПРЕДИ 20_г. СЕГА ЛЕКО СЕ ПРАВИМ НА ОБОРОТНИ

93

daa

преди 5 години

Дали някой от нашите министри ще има "топки" да заеме подобна позиция и така да цели точно в десетката самозабравилите се колониалисти,които не знам кой ги е провъзласил за господари на света, за което могат да правят каквото си пожелаят,с когото си искат и ако се появи някой да не е съгласен с тях-анатемосват го,веднага управлението им става "режим" и т.н.

92

Анонимен

преди 5 години

Не става въпрос дали си сърбоман или не;дали харесваш сръбска музика и скара. Става въпрос за национално достойнство. В настоящият случай сърбите се държат с достойнство и заслужават уважение. Сърбите никога няма да простят на САЩ за бомбите над родината им. Ние издигнахме паметник на американските летци, които са бомбандирали София и се кланяме до земята като обезумели на американците.Нямаме достойнство ама никакво.Можем да се поучим от сърбите без да е необходимо да си сърбоман.

91

Анонимен

преди 5 години

Кутевската сбирщина защитава србските убийци, които организираха клането в Сребреница. Жалки сте.

90

Анонимен

преди 5 години

Само искам попитам русофилчетата-сърбофилчета, та, каква е позицията на Русия за по македонския въпрос; има ли там българи, няма ли, защо има от едните, защо няма от другите и обратното. От кои земи точно е дошла азбуката, ако е от МК защо така?! От БГ въобще нещо взели ли са; Рюрик ли ги е обединил или Киприян. КОГО ЗАЩИТАВАТЕ, БЕ, КОГО?! Тези ли, които отделиха изкуствено от БГ кръв и плът българска или онези, които извършиха геноцид над братята и сестрите ни в МК и Западните покрайнини.Позор

89

Ще

преди 5 години

Повярвам,че са прави,когато Австралиици и Американци започнат да емигрират у Сръбско!То и еркеклъкат,трябва да е с мярка!Само с "Живели",не става!

88

Анонимен

преди 5 години

Тия се правят на мъже.Да видим докога.НАТО ги било бомбардирало?Те и японците бяха бомбардирани.От Щатите.Но сега са големи приятел с тях:)

87

Анонимен

преди 5 години

САЩ ги били бомбардирали....А когато избихте хиляди жени и деца в Сребреница? A? Много ви е къса паметта...Сръбска измеет...

86

666

преди 5 години

анонимен,маи ти си един от троловете

85

кики

преди 5 години

браво на сърбите по скоро на техните политици -българският народ също е на правилната страна за разлика от българските политици

84

Анонимен

преди 5 години

До 87Истинските сърби са в Черна Гора, която също беше бомбандирана, но си взе поука от боя който яде и сега е горд член на НАТО. Явно на сърбетата им трябва още грубо съветване.

83

Forever

преди 5 години

До 85,Нито сме сърбомани,нито пък сме забравили историята,но в конкретния случай, наистина те са на правилната страна,американците не спират с гнусната си политика да въвличат в конфликти,държави по целият свят.