122

extremist

преди 5 години

КЪДЕ БЕШЕ ЮГОСЛАВИЯНЕ Я НАМИРАМ НА КАРТАТА ОТ ПРАВИЛНАТА СТРАНА НА КАРТАТА ЛИ СЪМ

121

Какво

преди 5 години

Американците бомбардират, избиват хиляди, а след това нагло искат да им се подчинят. Слабите биха го сторили, сърбите - не!

120

Анонимен

преди 5 години

Има прекрасна словенска пословица по този въпрос.

119

Директен

преди 5 години

Който слуша САЩ, мишкува. Сърбите не ги слушат, а ние?

118

Forever

преди 5 години

До Жоро, Сама го скалъпих,не гледам през очите на руснаците,и не ми е нужно,а дали ще са "forever usa" времето ще покаже,добре е да засилят повече вътрешната си политика,за да не прогният.

117

Анонимен

преди 5 години

Сърбите са достойна нация, подписаха Истамбулската конвенция. А НЯКОИ не!

116

Анонимен

преди 5 години

И В ДВЕТЕ СВЕТОВНИ ВОЙНИ Е НА ПРАВИЛНАТА СТРАНА!Съгласен с тех+

115

За Сърбия не знам

преди 5 години

Обаче за Югославия знам че е на гробището на Историята

114

Жоро

преди 5 години

До Forever Този буламач от руски превод ли е,или сам го скалъпи?И не забравяй-forever USA.

113

Генерал Куроедов

преди 5 години

продълж...от Италия, и създаде Лада 5, Лада 7 и Жигули от модели на ФИАТ ОТ 1964 И 1965 год.А ''ЮГО'', се е снимала и в Умирай Трудно 3 (1995) и в дооста други филми, където Самуел Джаксън и Брус Уилис гонят Джереми Айрънс със Югото !

112

до 117

преди 5 години

Американците говорят по същия начин. Вече си фасониран. Следва да призовеш да бъде нападната друга страна. Да не си месия.

111

Solar Power

преди 5 години

До 111: Демокрация е да, но ако видиш на пътя някой да го пребиват трябва да си продължиш по пътя. Може би той сам си е направил така,че да го бият. Та и същото е с Венецуела.... Виждаме за 1 година над 1 милион напуснаха.... Явно някой ги бият но ние понеже сме супер яки като сърбите си вървим по пътя и да си се оправят. Те са си го избрали Мадуро..... Това е грешка. Естествено е когато видя неправда и да се боря срещу нея ... и изобщо не ме интересува дали е тръмп или малкия мук.

110

до 108,115

преди 5 години

Къде са създадени Българските легии? В САЩ или във Великобритания?

109

Forever

преди 5 години

Американците водят фалшива политика по целият свят,под маската на миротворци,и накрая винаги завършва с война и кръвопролития,от всяка война имат голяма изгода.Повече държави като Сърбия трябва да има,да им казват твърдо"не".

108

Анонимен

преди 5 години

До 114Еми ето така, когато сърбите идват на Балканите се заселват в днешна Черна гора, областа Санджак в Сърбия, и малки части от югоизточна Босна и южна Хърватия. Всички останали територии се заселват или превземат през вековете. Столицата Белград попада в техни ръце през 13век. Затова в Черна гора са истинските сърби.

107

Мислещ

преди 5 години

Сърбия е достойна държава, подкрепям ги. Много други страни са подчинени, те не са.

106

extremist

преди 5 години

на два близки славянски народа, които се разбират без преводач.АБЕ БРАТ 1500 ГОДИНИ КАЖИ РЕЧИ ТИЯ НАРОДИ ВСЕ СА БИЛИ ТУКАТОЛКОВА ВРЕМЕ СЕ АНГЛИЧАНИ , ГЕРМАНЦИ, ФРАНЦУЗИ ГИ ДЪРЖАТ РАЗДЕЛЕНИ БЕСТИГА СМЕШКИ

105

джо

преди 5 години

До анонимен 90. Как така истинските Сърби са в Черна гора , а в истинската Сърбия хората дето също са бомбандирани не са такива? Като пишете, малко го впрегнете това сиво вещество. Защо Американците трябва да са на всяка манджа меродия? Нали е ДЕМОКРАЦИЯ и всеки може да си каже свободно мнението.Стана тя, който не е съгласен със САЩ , не е истински.

104

Анонимен

преди 5 години

До 103МислещЯ,само ми покажи една държава победителка от ПСВ и ВСВ и в момента да е с65% орязана територия, както е Сърбия. Няма такава, освен това 1,4млн. сърби в Босна, Черногорците които през вековете винаги са се чувствали сърби,градят нова нация. Ако сърбите небяха толкова много лакоми за териториии след Балкансите войни и ПСВ, сега нямаше да се свият до Белградския санджак и Войводина.

103

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен.....Не става въпрос дали си сърбоман или не...Не става, ама точно за това става въпрос. Според вас твърдението "Сърбия винаги е била на правилната страна на историята. Сръбският народ никога не е грешил в избора си. Там, където са сърбите, там е и правото и истината" ??!! засяга ли исторически български интереси или вие автоматично, ей така от симпатия изключвате това, с което тези са ощетили България?! Айде, моля ви се.