65

авс

преди 5 години

всеки ден едно и също руснаците и ромите при вас няма ли други новини стига че ми омръзнахте

64

Юрист

преди 5 години

До Модерното, ако собственика на замята, която ползваш не е предявявял никакви доказуеми претенции към теб през последните 50 години, може спокойно да му я отнемеш по давност и няма нужда да я купуваш. Не е въпрос на българи или роми, да можеш да придобиеш имот по давност.

63

Анонимен

преди 5 години

До ЧочоПо същия начин виждам,че се отнасят троловете и към българите,днес ще погнат ромите,утре и българите по същия начин,на първо място трябва да стои винаги закона и правата на гражданина!Като толкова са се загрижили,защо не спрат битовата престъпност в селата,а се ослушват?Иначе са много смели.

62

Анонимен

преди 5 години

До МодернотоНе може да нямаш право,просто има някакъв закон който не ти дава възможност или някой чиновник те спира.такъв имот не се продава,а придобива по право.

61

Модерното

преди 5 години

Защо българите не придобиват по давност, а само ромите? Закона не е ли еднакъв за всички.Ползвам малка част от 50 години и не искат да ги продадат към имота ни?

60

Чочо

преди 5 години

До АнонименВземи си ги у вас папагал .

59

Анонимен

преди 5 години

Не делете хората,а действайте според закона!Не може да насъсквате хората един срещу друг и да всявате омраза,а да не спазвате закона!С отнемането на имуществото,се генерира още повече престъпност,вместо да се озапти престъпността.

58

Анонимен

преди 5 години

Тези хора са живяли в държавни или ведомствени жилища,а не своеволно!Ако искате да спазвате закони,защо не са били оведомени хората при прехвърлянето на собствеността,защото изглежда точно те са хората,които са живяли законно там и са имали пълното право на имота,дори и да не е било ведомствено,поради давност!Спазвайте законите,както се отнасят към ромите,така и към бедните българи ще се отнасят някой ден,не трябва да се допуска това и да се насажда омраза!

57

Юрист

преди 5 години

До Solar Power, давност има защото собствеността не е само право, но и задължение. Ако някой не се интересува с десетилетия от собствеността си, той не е добър собственик, който заслужава държавата да му защити правото на собственост. Неподдържаните имоти могат да създадат много сериозни проблеми на обществото. Сградите могат да се сринат и да убият човек, неокосените терени а амброзия могат да предизвикат алергия и т.н.

56

анонимен

преди 5 години

Смее ли човекът да се покаже пред тази напаст! Общината не си е свършила работата, сега да им намери жилища!

55

Иво

преди 5 години

Кой е приватизирал и колко пари е платил на държавата? Защо собственикът не иска да излезе пъблично пред телевизията? Ще се окаже, че е някой патиен далвераджия, който е ограбил държавата, но сега искат да отвлекат общественото внимание с ромите!

54

Анонимен

преди 5 години

А не ви ли покани собственика и не ви ли обеща, че ще ви плаща той за височайшето ви присъствие? Да видим как ще се съгласи да ви преотстъпи собствеността.

53

Шенол

преди 5 години

Тяхна била земята. Че те не могат името си да напишат тези.

52

Анонимен

преди 5 години

Хайде сега римляните да си ходят в Рим ,а индийците -в Индия.

51

Анонимен

преди 5 години

Истината е че където има роми има и проблеми ..а и почти винаги коне

50

Solar Power

преди 5 години

Какви са тези давности ?! Купувам си земя. Отивам да живея в чужбина 50 години и си плащам данъците отдалечено. После се връщам и откъде накъде някой римлянин ще се е настанил и да претендира,че е негова земята ?!Пълна простотия. Все още живеем в соца ! Когато това стане "МОЯТА ЗЕМЯ" и вътре каквото намеря злато/петрол е моя ще се оправим .... някой ден може би

49

Анонимен

преди 5 години

Четейки рази статия ми идва да придобия по давност няколко парцела в центъра на София и по морето.

48

Охобохо

преди 5 години

25 години ама давността е прекъсната с приватизацията.

47

45рт

преди 5 години

Как тези хора ще докажат, че са владеели този терен 25 години искам да попитам БХК? Имат ли партиди за ел.енергия, вода и т.н, плащали ли са данъци и такси? Утре отивам в офиса на БХК, заявям че го владея с години и викам полиция да им бият шута от там, щом става ей така придобиването по давност.Браво, само така!!!

46

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 46Айде стига тролене! Защо на митингите на ГЕРБ няма един, а на БСП, ДПС и РЗС са преобладаващата част?