67

авс

преди 1 година

всеки ден едно и също руснаците и ромите при вас няма ли други новини стига че ми омръзнахте

66

Юрист

преди 1 година

До Модерното, ако собственика на замята, която ползваш не е предявявял никакви доказуеми претенции към теб през последните 50 години, може спокойно да му я отнемеш по давност и няма нужда да я купуваш. Не е въпрос на българи или роми, да можеш да придобиеш имот по давност.

65

Анонимен

преди 1 година

До Чочо

По същия начин виждам,че се отнасят троловете и към българите,днес ще погнат ромите,утре и българите по същия начин,на първо място трябва да стои винаги закона и правата на гражданина!
Като толкова са се загрижили,защо не спрат битовата престъпност в селата,а се ослушват?Иначе са много смели.

64

Анонимен

преди 1 година

До Модерното

Не може да нямаш право,просто има някакъв закон който не ти дава възможност или някой чиновник те спира.такъв имот не се продава,а придобива по право.

63

Модерното

преди 1 година

Защо българите не придобиват по давност, а само ромите? Закона не е ли еднакъв за всички.
Ползвам малка част от 50 години и не искат да ги продадат към имота ни?

62

Чочо

преди 1 година

До Анонимен
Вземи си ги у вас папагал .

61

Анонимен

преди 1 година

Не делете хората,а действайте според закона!Не може да насъсквате хората един срещу друг и да всявате омраза,а да не спазвате закона!С отнемането на имуществото,се генерира още повече престъпност,вместо да се озапти престъпността.

60

Анонимен

преди 1 година

Тези хора са живяли в държавни или ведомствени жилища,а не своеволно!
Ако искате да спазвате закони,защо не са били оведомени хората при прехвърлянето на собствеността,защото изглежда точно те са хората,които са живяли законно там и са имали пълното право на имота,дори и да не е било ведомствено,поради давност!
Спазвайте законите,както се отнасят към ромите,така и към бедните българи ще се отнасят някой ден,не трябва да се допуска това и да се насажда омраза!

59

Юрист

преди 1 година

До Solar Power, давност има защото собствеността не е само право, но и задължение. Ако някой не се интересува с десетилетия от собствеността си, той не е добър собственик, който заслужава държавата да му защити правото на собственост.
Неподдържаните имоти могат да създадат много сериозни проблеми на обществото. Сградите могат да се сринат и да убият човек, неокосените терени а амброзия могат да предизвикат алергия и т.н.

58

анонимен

преди 1 година

Смее ли човекът да се покаже пред тази напаст! Общината не си е свършила работата, сега да им намери жилища!

57

Иво

преди 1 година

Кой е приватизирал и колко пари е платил на държавата? Защо собственикът не иска да излезе пъблично пред телевизията? Ще се окаже, че е някой патиен далвераджия, който е ограбил държавата, но сега искат да отвлекат общественото внимание с ромите!

56

Анонимен

преди 1 година

А не ви ли покани собственика и не ви ли обеща, че ще ви плаща той за височайшето ви присъствие? Да видим как ще се съгласи да ви преотстъпи собствеността.

55

Шенол

преди 1 година

Тяхна била земята. Че те не могат името си да напишат тези.

54

Анонимен

преди 1 година

Хайде сега римляните да си ходят в Рим ,а индийците -в Индия.

53

Анонимен

преди 1 година

Истината е че където има роми има и проблеми ..а и почти винаги коне

52

Solar Power

преди 1 година

Какви са тези давности ?! Купувам си земя. Отивам да живея в чужбина 50 години и си плащам данъците отдалечено. После се връщам и откъде накъде някой римлянин ще се е настанил и да претендира,че е негова земята ?!
Пълна простотия. Все още живеем в соца ! Когато това стане "МОЯТА ЗЕМЯ" и вътре каквото намеря злато/петрол е моя ще се оправим .... някой ден може би

51

Анонимен

преди 1 година

Четейки рази статия ми идва да придобия по давност няколко парцела в центъра на София и по морето.

50

Охобохо

преди 1 година

25 години ама давността е прекъсната с приватизацията.

49

45рт

преди 1 година

Как тези хора ще докажат, че са владеели този терен 25 години искам да попитам БХК? Имат ли партиди за ел.енергия, вода и т.н, плащали ли са данъци и такси? Утре отивам в офиса на БХК, заявям че го владея с години и викам полиция да им бият шута от там, щом става ей така придобиването по давност.

Браво, само така!!!

48

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 46
Айде стига тролене! Защо на митингите на ГЕРБ няма един, а на БСП, ДПС и РЗС са преобладаващата част?