76

На по колкоГодини са

преди 5 години

И алкохолизмът, и пристрастеността към хазарта са лечими.Ако не са престарели, има надежда. Да се лекуват, а после да се захващат да работят.Но ако са вече в старческа възраст, по-добре е близките им да помислят в кой старчески дом да ги настанят, за да са под покрив, нахранени и с осигурени медицински грижи.Кой каквото сам си направи ...

75

Анонимен

преди 5 години

Един фалит може да те докара до просяшка тояга.Ама с алкохол няма да върнеш нищо.Помощ трябва помощ,ама от българи няма да я получите.Те нямат сърца а само знаят да осъждат.Господ да пази от беди и страдания и фалити всички хора.

74

Анонимен

преди 5 години

До Корнелия 77*** родолюбие е част от настоящия български стандарт! Здраве му кажи!

73

Корнелия

преди 5 години

Дайте им храна и водка един два пъти и на третия път сложете в сандвичите малко мухоморка

72

Анонимен

преди 5 години

Не им завиждам но не ги и съжалявам.В София ако искаш да работиш - работа бол. Щом има пари за алкохол,значи не е за съжаление. За ден сигурно изпива поне бутилко ракия - значи има пари. Ако си е осъзнал проблема и иска да се лекува да влиза в диспансера,ако нека не реве.

71

Анонимен

преди 5 години

Застреляйте ги да не се мъчат, ей така по българските състрадателни стандарти! Лошото е че такива като тези хора не са малко в България! Ептем ще намалеем като бройка.

70

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 73Първо трябва да бъдат лекувани! Те са в дупка и не виждат светлина в края на тунела! Без лечение няма да стане!

69

Анонимен

преди 5 години

Пътя към село !Това е истината ,като няма какво да правят в София,продават и на село,а и няма начин от тях да нямат родно село преди 2-3 поколения,ако не и сега.На село.... .

68

Анонимен

преди 5 години

До 68Ами върни времената за да се откроиш като най-силния дибилен член на инквизицията!

67

Анонимен

преди 5 години

До мда 69"Съжалявам, но здрави, прави хора, да седнат и да се самосъжаляват и да не правят нищо, за да се изправят, не мога да приема!"Не са здрави щом са в депресия и алкохолизъм! Но нали трябва да се съди и величае силияндуризма, тесногръдието и умствената изостаналост за да се бием в гърдите че сме велика българска нация с космическа история ама повечето от нас мислят със ***! Българската национална деменция си казва думата всеки ден.

66

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 65"Много защит иции на слабост и а в тоя форум... Много! Човек трябва да е силен и д не търпи подобни неща...!!"Силата на човек е временен феномен! Съдбата дава най-тежкото изпитание на биещите се в гърдите силни човеци! След това разбират колко са уязвими и смешни! Всички сме 99% вода (и алкохол по някога) и никой не е застрахован че няма да клекне ей така изведнъж.Българинът като цяло няма състрадание а пък олайнарената ни "държава" се ръководи от още по "силни" дибили!

65

мда

преди 5 години

Една дума: мързел! Съжалявам, но здрави, прави хора, да седнат и да се самосъжаляват и да не правят нищо, за да се изправят, не мога да приема! Айде да вземат мотиката, и от сутрин до залез слънце на къра, да видим ще имат ли време за депресия и алкохол! Всеки има трудности, всеки има падания, но се стягаш, изправяш и бориш! Труд, труд, труд! Това е! Лесни честни пари няма! Да, с просия, за цигари и алкохол ще има, но ще си останеш ***! Състрадателен съм само към болни и възрастни хора!

64

До 55

преди 5 години

Жестоки времена ли? Тези имат невероятния шанс да бивеят днес, в едно презадоволено и лигаво общество, в миналото никой нямаше да им обърне внимание, а помощ абсурд.

63

Анонимен

преди 5 години

Не е луд този който яде баницата, хранете ги, купувайте им алкохол, ако щете и дупетата им бършете, всичко това си е за ваша сметка. Мен такива *** не могат да ме трогнат, бих го оставил да умрат от глад. Оставиш ли се на мързела и глупостта, вече не си човек, а биологичен ***, никому ненужен, дори на себе си, водещ безсмислено съществуване.

62

A

преди 5 години

Да си налягат парцалите и да отиват в психиатрична клиника да си лекуват зависимостите. Пълният с храна хладилник няма да им реши здравословните проблеми.А към всички състрадателни хора, които са откликнали - поклон!

61

Анонимен

преди 5 години

Много защит иции на слабост и а в тоя форум... Много! Човек трябва да е силен и д не търпи подобни неща...!!

60

Д-р Смирноф

преди 5 години

Колега Пешев, те Руснаците още преди 99 години зарязоха тея теории. Абсиненцията е като приятна разходка в парка в сравнение с последващия делириум. Ако не верваш, питай колегата Терзийски.

59

Анонимен

преди 5 години

",но и държавата и работодател трябва да им помогне да стъпят на краката"Lol... Не...

58

Дали да го пиша ?

преди 5 години

А за жената съседи казаха,че продавала всичко и играела хазарт.Има хора работещи, правещи всичко за да са добре, не пиещи и пак живеят мизерно.

57

Анонимен

преди 5 години

Пропаднали Алкохолици нещо не ясно. От кога пиеш бе. От сутринта бе. Ясно.