21

Ха ха

преди 5 години

Откакто Боко е на власт те си ги хващат .... те си ги пускат . Няма виновни. Няма пострадали. Никой никого не е ощетил . Прекрасен нов свят .

20

Ванката

преди 5 години

Аре стига с тези ТЕЛК-ове, произходът на парите е съвсем друг, ама нашичката прокуратора не може /или не иска/ да го докаже. То не че ТЕЛК са китки, ама ... А кво стана с онези служители от пловдивската здравна каса, които бяха завлекли милиони с измислена аптека и болни? Пуснахте си ги, нали? Сега и на работа ще ги върнат пак в касата.

19

Totenkopf

преди 5 години

Да благодарим на червеният независим български съд. Хвала!!!

18

Анонимен

преди 5 години

Тривката е дошъл на работа

17

Анонимен

преди 5 години

Мбееееее

16

КОКО

преди 5 години

Кога ще им изпишете имената на докторите,може да са ни лекували.Варна не е чак толкова голям град, а мяркат се луксозни коли в двора на болниците,медиците до скоро протестираха за заплати.Казват че и други градове последвали примерът на Силистра и Варна- ще поживеем и ще видим, но мо се струва че ще се потули,а пандиза се нуждае спешно от лекари.

15

Ха-ха

преди 5 години

Сигурно и съдиите са с ТЕЛК

14

Анонимен

преди 5 години

Яко заличавате коментари, нали?

13

Добро утро

преди 5 години

Да бе. Те всички в един кюп, ама едните виновни, пък другите ни лук яли ни лук мирисали. И ние пък им вярваме.

12

Анонимен

преди 5 години

Няма развита държава без РАБОТЕЩИ, съд и прокуратура!!!!!

11

до 11

преди 5 години

А колко училища имат от контингента ученици които никога не ходят но с 1 действие цоцат двойно?- държавата ги субсидира за всеки ученик по документи- контингента получава детски защото детето учиИ накрая имаме завършил ученик, който не може две думи да каже!

10

Анонимен

преди 5 години

мдаа...значи , когато Системата краде офцете чрез лихва, чрез "заплата", чрез "данъци" и т.н... може, "законно е", "в реда на нещата е" ... нали ?!обаче когато оФцата рече да цака Системата, чрез "телк" - не може ?! Айде бе, ... що пък да не може?! Значи кражбата на едните е "законна", а на другите е "незаконна"? че какъв е тоя двоен аршин в кражбите ? изпускате "управлението" по този начин, така ли ?! правилно ... тепърво ще го изпуснете тотално!

9

мъка мъкааа

преди 5 години

Да не дава Господ да си "социално слаб" съдия!!!

8

Анонимен

преди 5 години

Истерясахте с тия ТЕЛК-ве!Я, напишете колко милиона отпуска държавата за отдавна закрити и нефункциониращи училища!Защо медиите мълчат за парите, отпускани и неясно как разходвани, за поддръжка на закрити и разрушени училища???Кой яде тези милиони левове от ГОДИНИ???

7

Анонимен

преди 5 години

ееее хората давали пари на единият и единият познавали, един човек ли върши всичко за ТЕЛК комисията която е от няколко човека и ти трябват доказателства от различно лекари???

6

Анонимен

преди 5 години

Системата ни убива. Видяхте ли как ви убива овци. После си плащайте данъците и осигуровките чинно. За милиони няма закони за кокошка няма прошка.

5

Анонимен

преди 5 години

тези са нанесли такава щета на държавата и са се обогатили лично с 6 цифрени суми и нищо...некадърни милиционери.или са ви платили.. милион в касетка...кой днае колко още има някъде другаде за подкупи.а нйистина сакатите и болните да вегетират и умират

4

Анонимен

преди 5 години

Сега разбрахте ли защо в България няма футбол?

3

Прост

преди 5 години

Вие сериозно ли? Пак няма виновни?!?

2

Анонимен

преди 5 години

България има най-некадърната и безполезна милиционерска орда в галактиката. Но за сметка на това няма престъпление без участието на бивш, настоящ, или бъдещ милюцюнер-полюцай.