35

Анонимен

преди 5 години

На снимката Зеца Зачева като студенка в ПагФака ли е

34

ДО РЕДАКТОРА 2

преди 5 години

ПО ОТНОШЕНИЕ НА:"14-годишната ромка за продан - далеч от семейството"МОГА ДА СНИМАМ И ВИ ИЗПРАТЯ СНИМКИ КАК БЪЛГАРСКИ РОМСКИ БАРОНИ ЕКСПЛОАТИРА ЗВЕРСКИ ДРУГИ БЪЛГАРСКИ РОМИ ПРОСЕЩИ НА СВЕТОФАРИ В ТУЛУЗА И СТРАСБУРГ.САМО ЧЕ НЕ ЩЕ ПОСМЕЕТЕ ДА ГИ ПУБЛИКУВАТЕ.

33

ДО РЕДАКТОРА

преди 5 години

ЗАЩО БЛОКИРАХТЕ "ВСИЧКО ИМА ЦЕНА"КОЛКОТО И ДА СЕ ОПИТВАТЕ ДА СТЕ "ОБЕКТИВЕН" НО В СЛУЧАЯ " 14-годишната ромка за продан - далеч от семейството" НЕОБЕКТИВНО БЛОКИРАХТЕ МНЕНИЕТО МИ.ТО НЕ Е ЕТНИЧЕСКО-А НАПЪЛНО ОБЕКТИВНО:НЯМАТ И НЕ МОГАТ ДА ИМАТ ЕДНАКВА ЦЕНОСТ 2 ИНДИВИДА:1/ ПЪРВИЯТ ИМАЩ ПРЕСТИЖНО ВИСШЕ(напр.:Лекар)+ ЧУЖД ЕЗИК2/ ВТОРИЯ :С КУПЕНА ДИПЛОМА ЗА 7ми КЛАС

32

ТРАФИКАНТ

преди 5 години

А за трафикантите дето са чакали в буса и думяа няма. Те да не са под специална закрила?

31

Питащ

преди 5 години

Какво стана с Концепцията за справяне с престъпност на г-н Каракачанов? Докога ще се обсъжда? Кога ще се приеме и прилага?!

30

Ха-ха

преди 5 години

Лоша работа! Сега Анка трябва да връща капарото ... Или да даде две други

29

Анонимен

преди 5 години

Агенцията за закрила на детето отлагат с 6 месеца неизбежното.Пак ще я продадат,или някой от маалата ще започне да и прави по едно дете всяка година за да лежат на гърба на данъкоплатеца.Безполезници развъждат политиканите и институцийте.Отвратително и гнусно предателство против българите които сме дискриминирани в собствената си държава.

28

odpo

преди 5 години

Когато казах, че си продават децата като ***, никой не ми повярва! Как може да продадеш дете за 1000 лв??? Що за родител си! Затова ли има 9 деца, за да ги продава? В робство??? Това е ужасно, а по-ужасното в случая е че родителите няма да бъдат наказани, и те ще продължат да Продават! Това не е България, която обичам... това е нещо ужасно...

27

МЕДИУМ

преди 5 години

Бойко Борисов дали е гледал този репортаж, и какво ли си мисли гледайки го?!?!??!?!!!??Според мен , сигурно си мисли; още малко ще крада и ще избягам при щерката и внучето в САЩ!

26

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 21Тъкмо "техните" "барони" изпапаха милиардите в декадата на "интеграцията", и тъкмо те властват над трафика на хора и доходите от шведската престъпност.Нямам нищо против експорта на шведи, лошото е, че и Англия, и Германия, и Австрия нещо почнаха да си броят стотинките за "децките", и това е само началото, което трябваше да бъде бетонирано още през 1991 г.; затова пък ни заковаха авторитета на "българи" като мързеливи и крадливи.Обяснявай после, че не си камила.

25

Анонимен

преди 5 години

Като сравнявам съвременният българин с други народности и е доста глупав.Българинът вярва, когато го лъжат и не вярва, когато му кажат истината.

24

Анонимен

преди 5 години

Че те и в София ги има на центъра. Минаваш по булеварда, а на тротоара опънати въжета и се веят дрехи да съхнат.

23

R.I.P. Bg

преди 5 години

До Анонимен>Трябва да им бъде намерена територия някъде и да се оправят! Никой не е длъжен да ги .... Да се купуват, продават, тяхна си работа. На евреите как Великите сили направиха държава, да направят и на тези! Само се опасявам да не е избрана България вече за тази цел... За съжаление ми се струва, че е избрана точно за тази цел. Ще станем като палестинците.

22

Ф.С.В.

преди 5 години

Това е Бургас дами и господа- на 5 мин от центъра- вижте ги всички са на улицата в работен ден--- безделие кражби и продажби е делникът им !

21

Анонимен

преди 5 години

До анонимен 4"У"целяване? Не е като да Оцелее човек, все си е друго да Уцелиш нещо, например право в неграмотността на "експерт" по щедро раздаване на акъл.

20

Анонимен

преди 5 години

Там техните проблеми трябва да ги оправя човек от тяхната среда, който е отвътре и разбира проблемите.Те по времето на Османската империя не случайно турците винаги са слагали човек, който не е турчин да управлява завладените територии, защото ще знае отвътре проблемите. Турците никога обаче не са избирали българин да управлява, мое би смятали, че българите не могат да управляват. Управлявали са там гърци и от други народности.Та мисълта ми е да се вземе от техни хора изучени, мнение за нещата

19

ХФ

преди 5 години

До Анонимен 15Не се опасявай, а е така. Избрана е една от най-бедните страни. Слънчева България стана **ска държава благодарение на дългогодишно вредоносно за страната управление. И мисля че е късно вече, даже не е правилно да се наричат малцинство. София не е България, вижте какво става в малките градове и селата. Защо трябва да се стига до гражданска война, като този проблем отдавна можеше да бъде решен, още преди да сме в ЕС.

18

Абе

преди 5 години

Всяко стадо си има мъpша, но в ромското стадо мъpшата е преобладаваща, много рядко се среща читав индивид в тая група :(Дано момичето да бъде отгледано в нормално семейство и да се реализира в живота.

17

ОТ МАХАЛАТА!

преди 5 години

Всяка трета четвърта ражда по 9-10 деца, едни още в родилното ги оставят , а останалите задължително по 3-4-5. Не случайно Индия е над милиард, прогнозите у нас не са добри!

16

Анонимен

преди 5 години

Те и да не са мнозинство, и 50/50 да са пак няма да се издържа.