36

Анонимен

преди 5 години

приема директиви от типа на: Не може да се увеличават лозовите масиви с повече от 1% годишно.FAKE NEWS

35

Тинев

преди 5 години

АКО НЕ ИМ ИГРАЕШ ПО СВИРКАТА ще те смачкат мръсниците от Брюксел.По-добре вън и свободни от тая *** ЕС. Да защитим достойнството!

34

Активист на БКП

преди 5 години

А кога ще има глоби за геноцид към собственият си народ ???

33

A

преди 5 години

Едни ще крадат от европейските програми и обществените поръчки - други ще плащат глобите.

32

До анонимен:

преди 5 години

Не гласувам от 20 години насам.Който гласува е съучастник на бг.предателите,политици-мафиоти.

31

!

преди 5 години

Манипулативно заглавие, подвеждащо, че това решение е конкретно за България. То е просто промяна, която засяга България и доста други страни!

30

Няма да се дам

преди 5 години

Не на еврото. Всички крадливи евродепутати като Мария Габриел и оназ козел *** *** да бъдат уволнени. Не искам заради тях да съм на евро. Ще има свръх бой и война помежду ни в 2020 ако България оцелее до тогава. Заради въвеждането на еврото. Не! Се бия до смърт! И всичките там евродепутати уволнени дисциплинарно.

29

Анонимен

преди 5 години

Народа няма никаква файда от ЕС, имат полза, само някои богаташи, дето сучат от фондовете. От ЕС, само дават акъл, и спонсорират антинародни организации и проекти и конвенции, като истанбулската и прочие.От НАТО, вредите са още по--големи, вкарват ни в чужди конфликти и износ на оръжие за антихуманни каузи на убийци. НАТО--ВЪН, ЕС--също.

28

Анонимен

преди 5 години

Отдава казвам, че само тоягата ще оправи положението. Една чепата гьостерица и бой по политиците до като не разберат, че ние им плащаме заплатите и, че трябва да си си ги изработят, а не един бидон да ми вика "Аз дадох".

27

ЕВРОГЕЙСКИЯ СЪЮЗ

преди 5 години

приема директиви от типа на: Не може да се увеличават лозовите масиви с повече от 1% годишно. Уж под предлога да се запази качеството. Да поясним. Ако нашите вино производители искат да стигнат ФРАНЦИЯ, ИТАЛИЯ, ИСПАНИЯ ще са им нужни 100 години. ТОВА Е ДЕЙСТВАЩА ДИРЕКТИВА. Планът МАКРОН ще се приема независимо какво плямпат местните тук ИЗВОД: ЕС е ВРЕДЕН за малките страни като БЪЛГАРИЯ. Това е КОЛОНИАЛИЗЪМ скрит като демокрация

26

Краве кради мляко

преди 5 години

Какво очакваш от бг политиката. Крадци , крадци и пак крадци.

25

Анонимен

преди 5 години

Никой да не гласува .

24

Анонимен

преди 5 години

Нарича се неоколониализъм.

23

Анонимен

преди 5 години

ЧЕСТИТО !

22

ЕВРОГЕЙСКИЯ СЪЮЗ

преди 5 години

е вреден за БЪЛГАРИЯ. Ще поясня. Вноските в ЕС плащат заплати на чиновници като ЮНКЕР, които ние не избираме и десетки хиляди по-малки със заплати от 5000 ЕВРО. Също и на нашите евродепутати, които избираме, ама от тях нищо не зависи и директиви вредни за нас се приемат, щом МАКРОН или МЕРКЕЛ решат. От парите, които ЕС отпуска за развитие 80% потъват в джобовете *** местните олигарси и чиновници. На практика ЕС изсмуква работната ръка. Всички млади и квалифицирани и не толкоз отиват ТАМ

21

Кратун

преди 5 години

Българските милиционери разбират само от глоби. Те така и управляват държавата.

20

пецата

преди 5 години

И русия и ес може да ни освободи от мутрите, турцизацията и но не го правят защото народа сам трябва да наложи волята си, тръгне ли народа да налага волята си тогава ще ни поддържат или ес или русия , на никой не му трябва безволеви народ само на изедници и мафиоти

19

ined

преди 5 години

имам гениален план - не правим изобщо евроизбори и не пращаме евродепутати - и без това нищо полезно за България не са свършили.- спестяваме милиони от изборите- спестяваме разходите по личното обогатяване на евродепутатите- "плащаме" глоби от 0 евро щото имаме 0 евродепутата

18

Дидка

преди 5 години

" Европейските" глоби да се плащат от министърът и екипа му, които са нарушили европравилата. Защо българският народ трябва да отговаря за лошо свършената работа на министри и депутати. Разбира се за всяко нарушение отговорност носи и Министър Председателя, който също трябва да поеме финансовата глоба. Българският народ ги е избрал не само , за да се облагодетелстват с европари и заплати, но и да носят ОТГОВОРНОСТ за делата си !

17

Анонимен

преди 5 години

Ние Българите сме единствените на Света толкова ***, нагли и наивни, че успяваме да откраднем сами от себе си и дори от децата си.