10

Анонимен

преди 5 години

Дали ще има някой , който ще гласува за тези..

9

Рамбо

преди 5 години

А тоя дето говори, Стоянов- някой някога виждал ли го е на трибуната в НС???? Какъв е този анонимник?

8

Анонимен

преди 5 години

Те дори да са в една листа (което е много съмнително) пак ще се плюят постоянно, тъй като вота е преференциален - т.е. пак ще са конкуренти!Никога в българския парламент не е имало такива алчни за власт мошеници, като тия фалшиви патриоти!

7

Ха

преди 5 години

Колкото обединени , толкова и патриоти.

6

Пепи

преди 5 години

"...Джамбазки е силен фаворит, понеже е бил най-активният..." Има и други фаворити в харема, но този е особено активен. И сладък. И гладък.

5

Анонимен

преди 5 години

До СандуА защо Местан е русоляв и има азитски черти повече прилича на славянскоазиатски *** отколкото на турчин ?

4

3пер-активен

преди 5 години

Даже е хипер-активен, само че единствено през последните няколко месеца. Няма как, иде нов тираж шрез май, трябва да се свърши нещо поне за очи, понеже Брюксел е хубав град, а службицата там е сладка.

3

Анонимен

преди 5 години

Те са рaзпорени за какво обединение говорим

2

Санду

преди 5 години

К'ъв е тоя т.рчоляк на снимката! Това не е българска физиономия, прилича по-скоро на ония с дръпнатите очички от документалните филми, дето гонят еленчета в тундрата.

1

Турчина

преди 5 години

И аз ще гласувам за Жамбаза и Атакистите за да може русофилите да прекарат Турския поток ако дойдат нормални хора на власт ще вземат да го бастисат, както закриха прeдишния проток. Патриотите са послушни и каквото им каже Путин или Ердоган туй ще сторят всеки патриот работи за Турцияя Русия или Германия. Важното е че територията никой не я бръсне за нищо.