17

Anonimen

преди 5 години

Вън чси от системата

16

Анонимен

преди 5 години

Бая народ си тури край на живота заради тях--поне да беше свършил преди това нещо заради което хората щяха да ги благославят ,ама и тая ще стане някой ден ...

15

анонимен

преди 5 години

сетиха се. това е основния проблем на ***. след описите вече има няма 2 милиона българи...

14

Край

преди 5 години

Капитализма има една добра и една лоша черта - глупостта винаги се наказва.При соца глупавите плуваха с пояса на държавата - тя им даваше работа жилище и изучаваше децата им. Даже ставаха и хора.Капитализма ги дави глупавите. Донякъде за съжаление.Търкайте от билетите на Черепа - да станете милионери като мама Гошка и да върнете дълговете.

13

Край

преди 5 години

Длъжниците все не разбрали, все не уведомени, все онеправдани. Проблема е друг.Системата работи и събира дълговете безотказно когато са за банка, а когато някой човек има да взима от друг -системата не работи.А кажете ми кога близките на убития в Кюстендил ще видят и лев от ромчето. НИКОГА.Нито един пострадал от ромска престъпност не вижда никога и лев.

12

пецата

преди 5 години

Този народ можеш да го бръснеш вечно , само затова си струва да ги има българите

11

bolbov

преди 5 години

Юристите са най големите виновници за разсипва нето на България.Те са мозъка на организираната престъпност и корумпирана та управляваща клика.ЧАО Милен Бъзински ми измъква сериозна сума от банковата сметка без да съм уведомен от съд и самия него.Дължимите суми са лихви по платени фактури към ЧЕЗ.Адвокат на ЧЕЗ съдия и ЧСИ по един криминален начин ми прибират парите.Естествено всички те са прави и действията им са законни.

10

Край

преди 5 години

Дълговете трябва да се плащат

9

До 7

преди 5 години

Андрешко зарязва съдия-изпълнителя в блатото, за да предупреди съселянина си, който иначе ще умре от глад без зърното.

8

До 7

преди 5 години

Всъщност селянинът сам си е произвел зърното, но съдия-изпълнителят идва да му го секвестира за неплатени данъци.

7

Анонимен

преди 5 години

До АнонименАндрешко е взел залъка от устата на бедния цар във вид на зърно и го е дал на селянина. Цаpя може да взема от селяните, селяните не могат да вземат от царя това е демократично.

6

Анонимен

преди 5 години

Я сега кажете какъв е бил Андрешко. Че много рев се изрева.Тоя с вълчия кожух дето го зарязва в блатото данъчен ли е бил или ЧСИ?

5

Хах

преди 5 години

Готин плакат!

4

Анонимен

преди 5 години

Нали омбудсМая реши въпроса с ЧСИ-та още миналата година?Или това беше само поредната врява и вой срещу Боко-Цвоко като предлог да се откаже от яловата си дейност и да се кандидатира за кметица?

3

Анонимен

преди 5 години

На последнта снимка двете що се крият зад гърба на ушевите, ушевите трябва да бъдат да разследват ало апашите не да седят със скръстени ръце. Тия ако имат от какво да се страхувт да си платят за охрана със свои пари.

2

Дългия Джон - ЧСИ

преди 5 години

Никои не може да ни спре! Дори испанската армада! Йо-хо-хо и бутилка ром! Всички танкери ще бъдат наши!

1

факт

преди 5 години

ЧСИ заедно с адвокати и съдии ограбват хората....