7

Анонимен

преди 5 години

никакви лични чадъри и хавлии по плажовете ! - такива като баневи на русалка и всичките останали, дето бетонираха черноморието и забодоха чадърите си до вълните чак , та да вземат по 30 лв за сянка и 2 шезлонга...те от какво ще трупат пачки? хайде марш по гърция и турция, като си нямаме наше, а всичко е тяхно....нека се радват сами на хотелите и шезлонгите си !

6

Васе Гюров

преди 5 години

До До Васе ГюровПриродата е създала също и земетресенията, вулканите, свлачищата, хищните животни, които ЯДАТ ХОРА и др. Ти като искаш "природа", заминавай да живееш "сред природата". Между другото природата е създала и пещери, за да има къде да живеят дивaци като тебе, ама ей на, вместо да живеете в пещери, се бутате в градовете и карате дизелови автомобили втора употреба.

5

До Васе Гюров

преди 5 години

Това,което го е създала природата не се нуждае от аргументи. По твоята логика защо са му на човек ръце, крака и др.части? Колкото това се нуждае от аргумент ,толкова и необходимостта от дюни подлежи на аргументация.

4

Васе Гюров

преди 5 години

До ...За к'во са ти дюни. Я ми обясни за какво са дюните и защо трябва да ги има? Ама не ми рецитирай неща, които си чул по новините. Искам лично мнение, с твои думи и с аргументи.

3

...

преди 5 години

Спокойно, вече дюни почти няма. В България сме царе на разрушаването на природата. Рано или късно и тя ще ни припомни как се разрушава.

2

АнонимеН

преди 5 години

ПО ЗАКОН 50% ОТ ПЛАЖНАТА ИВИЦА ТРЯБВА ДА Е ОСТАВЕНА БЕЗ ЧАДЪРИ ЗА ДА НЕ ТЕ ЗАДЪЛЖАВАТ ДА ПЛАЩАШ АКО НЕ ИСКАШ ДА ПОЛЗВАШ!!НО ПОЧТИ НИКЪДЕ НЕ СЕ СПАЗВА! ДОРИ НА СЛЪНЧЕВ БРЯГ КЪДЕТО ПЛАЖНАТА ИВИЦА Е ДОСТА ДЪЛГА ПАК СА НАБУЧИЛИ ЧАДЪРИ ДО ЧАДЪРИТЕ!

1

Гостенин

преди 5 години

Нали трябва да им е чистичко на строителите, когато дойдат със багерите.Мдааа: За кокошка - няма прошка.