28

Анонимен

преди 5 години

Много помня, особено ако съм унижен от някого, който не заслужава да си хвърлиш цифката върху него (както се изразяват елегантно в моето градче).Говоря за плакат, който бе разлепен из София, когато ни "приеха" във факаното Нейтоу.На него беше изобразено жалко кученце, порода корги (оказва се, че е любимата порода на Елизабет II) и да него като як пазител - огромен ротвайлер - НАТО! И се почна вещерски шабаш - Мони вози с Трабанта Вьорнер и когото докопа. После му сложи и паметник в Южния парк!

27

Анонимен

преди 5 години

На марката трябваше да е изобразено ревящото със сълзи и сополи Мони Паси до трабанта си. Зер, с него се проправи път към челните редици!НАТО - вън от България! Нали ни лъжехте, че ще сме Швейцария на Балканите! Референдум за напускане на НАТО! Булекзит!

26

Анонимен

преди 5 години

15 ГОДИНИ В НАТО ОЗНАЧАВА , ЧЕ СМЕ ПЛАТИЛИ 15 МИЛИАРДА ЧЛЕНСКИ ВНОС

25

Патриот

преди 5 години

нато ВЪН!Ведно с *** си!Смърт за окупаторите!

24

Каква е тя?

преди 5 години

Кръст забит на картата на България?

23

Искаме мир!

преди 5 години

Не искаме Нато! Искаме мир!

22

Анонимен

преди 5 години

До Обективно"Трябва да отбележим тази дата с траурно шествие и некролог,"---Глупости! Трябва да отбележим тази дата с ИЗВЪНРЕДЕН, ПРЕДСРОЧЕН, МОЩЕН ГЕЙ-ПАРАД !!Така, де! :) Апропо: Не видях никъде на снимките трабанта, бе! И знамената не видях. Да не са на друга чбилейна марка?

21

2 млн

преди 5 години

Откакто влезнахме в НАТО и ЕС, над 2,5 млн напуснаха страната, Русия стана водеща във въоръжаването и хиперзвуковите ракети, Китай стана първа икономика в света, НАТО бомбардира Сърбия с обеднен уран. Да се радвам ли, да празнувам ли?

20

"Жидов гроб&quo

преди 5 години

Жидът вече е заприлипал на рептил. Анатема!

19

НАТО е по-силен

преди 5 години

НАТО е доста по-силен от Русия. И кво от това. Има американски ракети в Румъния дето за 10 мин достигат Москва. И кво от това. От 10000 ракети 10 да достигнат целта си и Земята и природата са мървтви. Една водородна бомба е с 6000х еквивалент на Хирошима. Смисъл от НАТО няма, природата и без това умира. Вашингтон също няма да оцелеят. Русия е по слаба, но само 1% от удара да премине и със Земята е свършено, включително и САЩ, дето дават за оръжия 1000 пъти повече отколкото за природата

18

Чиновник

преди 5 години

Знам, че на комунистическите зaгyбеняци, (лузъри) не ви изнася, че сме в НАТО и ЕС, но това е реалността. България е член на НАТО и ЕС! След 2-3 години ще приемем и еврото и тогава край с червените "бизнесмени".

17

Московские новости

преди 5 години

15 лет спустя.

16

15 ГОДИНИ ПОЗОР

преди 5 години

и това трябва да се отбележи....Със сигурност марката ще стане уникат. Бъдещите поколения ще се чудят как без война БЪЛГАРИЯ с е станала КОЛОНИЯ

15

ПАСИТО

преди 5 години

има ли го в трабантелата нарисуван как ни пази

14

ТРАБАНТ ВМЕСТО ТАНК

преди 5 години

Това е символа на днешната НАТОвска армия. Освен да плашат гаргите и да разсмиват публиката за друго не стават.

13

бай Тошо

преди 5 години

преди СССР ни пазеше от НАТО, но сега няма кой да ни пази и ни превзеха, на всичкото отгоре ни карат и да празнуваме

12

Victimized

преди 5 години

Това е толкова военен съюз колкото СИК и ВИС бяха охранители и застрахователи. НАТО са световните мутри, които ако не искаш да им станеш абонат/"член", ще си измислят политическа причина поради която си огромна опасност за световната демокрация, идеята ще бъде тиражирана обилно във всяка една западна медия без никаква критика. След което ще има една цветна революция тип Майдана за няколко милиарда, платени любезно от американските данъкоплатци. След това всичко е ясно......

11

НАТО е ОКУПАТОР

преди 5 години

за 2017 "вноската" на България за НАТО беше 760 МИЛИОНА ДОЛАРА !!!!!!!!!!!!!толкова плащаме на мутрата САЩ за "защита"

10

Додо

преди 5 години

Ураааа! Празнувай Българино приемането ти в НАТО! Всенародна радост, нещо като празнуването на 09.IX.1944г.! А само да попитам, годишнината откак НАТО хвърли касетъчните бомби с обеднен уран върху Балкана и диагнозите и смъртността от злокачествени заболявания в целия ни регион драстично се увеличи ще се празнува ли?! Казвайте да знаем!

9

Анонимен

преди 5 години

За 15 години ни дадоха 50 джипа Хамър и 2 патрулни гумени лодки добре вървим