7

До 31

преди 5 години

Добре какво пречи един път отписано от системата лекарството пак да се продаде под тезгяха. Пълна глупост .Това си е лобистки закон и

6

IBM FAKE NEWS

преди 5 години

Затваря болници и аптеки!!! Веднага!!! Щом не спазват закона.Банки, телкове, лекарства... останали нещо за крадене

5

Анонимен

преди 5 години

Тази система за "верификация" е срещу износа на внесени лекарства към Запада. Фармацевтичните фирми губят. Тези лекарства ще се считат за продадени и ще бъдат нелегални на Запад. Много добро решение.

4

Анонимен

преди 5 години

И какъв е този нормален разговор с правителството, да си продавате ментетата и да печелите от невежеството на хората с ниско или никакво образование. Днес ходих в аптеката и всички си работиха. Тези , които не работят по добре да не почват.

3

extremist

преди 5 години

нормален разговор с правителствотоТАКОВА ЖИВОТНО НЯМА

2

Анонимен

преди 5 години

В съседна Р.Турция лекарствата са по-евтини и рецептите се изпълняват за часове,ако лекарствата към момента не са налични в аптеката.И в съседна Румъния лекарствата са по-евтини и се изпълняват рецепти от всички държави членки на ЕС.За Сърбия съм чувал също че лекарства има и че се изпълняват рецепти и на чужди граждани,но са малко по-скъпи а са някои можело да ви поискат и валута,доколкото ми е известно.За Гърция нямам инфо,но знам,че български граждани от там изпращат лекарства в БГ-то.

1

SS

преди 5 години

Затваряйте - и без друго лекарствата ви никаква работа не вършат ... всичко живо ходи за медикаменти в Турция,и за операции - също.