121

Тцтц

преди 5 години

На оня много тъжно му ставало като разберял колко бил обикновен и *** бил президента , а представяте ли си колко тъжно му става като разбере колко обикновен и *** е минпреда...боже боже

120

патриот

преди 5 години

Левски е свят човек ,не може този безбожник да говори за него.Да не говорим ,че пред паметника на Апостола се кордисала и др.Импексова- боркиня за чиста и свята република.Срам и позор. Но комунистите срам и достойнство нямат.Те работят за България само когато я крадат и продават.

119

Яблани и груши

преди 5 години

Абе, дайте нещо да се захапем. Дайте тон.

118

Жалко президентство

преди 5 години

Каква перспектива можем да имаме с най-некомпетентният досега български президент - *** Радев и най-тежкият(в живо тегло) вицепрезидент (Илияна Йотова).

117

х

преди 5 години

руска ***.

116

-

преди 5 години

Ей, тролерасти, хабите си думите с плюене по ПРЕЗИДЕНТА!Класи е над вашите идоли! КЛАСИ! Неможете да го понесете!Като трън в за дни ка ви е! И така и трябва да бъде! ДАВАЙ РАДЕВ!МАЧКАЙ ПРЕЗИДЕНТЕ!

115

Цитат на Калфин за Р

преди 5 години

"Вчера г-н Радев е обявил, че има по-широк хоризонт от хората, които сме били учили политика по думите му зад пердетата на Народното събрание и в кулоарите". Искам да го видя този широк хоризонт на г-н Радев в дебат. Нека да се изправим един срещу друг по всички важни теми и да видим кой къде се е учил и какво е научил. Защото най-високият държавен пост не е място нито за упражнения, нито за прекарване на свободното време след пенсия"

114

?

преди 5 години

Посредствен пожарникар беше боко, но като премиер е връхта! Затри държавата за 10 г.

113

Анонимен

преди 5 години

Ще дойде денят в който ще ви паднат розовите очила и истината ще ви се види много сурова! Този човек говори истини, но на вас ви харесват ония които се лигавят в посолството на САЩ! Ще ви напомня че като станете малцинство в страната си, и живота стане непоносим, точно тези на които се кланяте сега, ще отидат да живеят с вашите пари в Монако, и бързо ще забравят евро ценностите с които ви баламосваха. БСП, ГЕРБ и всички други! Мечтайте си че сте европейци. Ако само знаехте колко много сте назад

112

Радев безличен

преди 5 години

Добър пилот бе Радев, но в ролята си на президент е безличен и говори само с клишета. Употребява често неправилни, езикови форми като "оценям" и "преценям", "отпреде", "отзаде" и по този начин учи и дългата Деса да говори неправилно. Във външната политика е напълно незабележим, повече се говори за роклите на новата му жена, отколкото за това какво е казал. Пак не случихме с президент. Жалко, жалко за България...

111

дедо цар

преди 5 години

Прочетете - проф.Николай Генчев, проф. Иван Стоянов,а не разни послушковци.

110

Възмутен

преди 5 години

Заради "достойните" български политици, "достойно" НСО и МВР затвориха достъпа на граждани до паметника в 15.00ч. В колко започна казионното мероприятие?! Не бях там, но най вероятно към 19.00. Колко "малко" часове за да се обезопасят. След това кой каквото казал, всичко е театро.

109

DO 162

преди 5 години

Брат , ти изби Рибата - САЩ не са дали един долар на България - Напротив - за последните 30 години , САЩ откраднаха от Родината ни над 50 милиарда долара - справка Златото на България в Мините и Цената на Концесията .

108

Аз

преди 5 години

Давай Румене! Давай ГЕНЕРАЛЕ! Само ти остана единственната тадежда на този изтерзан ограбен от собствените му "синове" народ. Незная какъв наглец и безродник трябва да си з ада служиш на всички външни сили и да загърбиш воплите на собственния си народ! Незная как герберастите спят, за какво са им всичките кражби имоти и имущество, за какво бе герберасти? Ковчега ремарке няма мили мои! Историята ще ви обругае! Ще сте най продажното презряно крадливо управление заличило държавата! ЗАЩО ви е всичко

107

ко речи ???

преди 5 години

До БЪЛГАРИН 162 САЩ били дали 10 млрд. долара помощ !!!Ахахахахахахахах , охоохохохохоо, хахахахаха стига - ахахахаахах , охохохохохо дай един пример за помощ , която са ни дали - поне за 5 долара Толкова ни помагат , че ни окрадаха ТЕц-овете и ни продават ток на " космически цени "

106

дедо цар

преди 5 години

Кои са тези историци,че се не сещам.Явно са носели каскет с петолъчка.Мъчеха се да променят историята,но не можаха.Архивите са живи.И този се пъне ,но не му се получава.

105

тцтцтцтц

преди 5 години

До дедо цар 154преди години историците доказаха , че Левски не е изричал подобна фраза !!!нямаш ли срама да използваш името на "Апостола на свободата" за гнусните си цели ???

104

Анонимен

преди 5 години

Това е лъжа, не го е казал!Ценностите ви се разпростират близо.Животът не почва от вас, който няма памет и благодарност, няма бъдеще.Какъв политик е вашият ментор? Политикът следва принципи, ако ги има, а не гледа да се налапа, не нарича българите "матриал", не си сменя мнението от сутринта до вечерта според това какво са му казали от американското посолство.Левски не е вашата тема.Вашата тема е някоя крадлива проста тарикатска мутра.Няма допирни точки.Не се обедединявам с такива!

103

знам

преди 5 години

Знам че Решетников предлага политицине на бспто. Ста до то ги избира.

102

Анонимен

преди 5 години

Много тъжно е да разбереш че президента е обикновен и много *** човек.