22

Анонимен

преди 5 години

Номер 11, като си толкова гостоприемен, що не си ги прибереш у вас???

21

Анонимен

преди 5 години

Fake news.

20

муспи

преди 5 години

Бежанците заобикалят вежливо изсраел, няма огради, нито граничари. Също така бежанците от Мароко и Афганистан и това Конго се дотътрят до Резово с автобуси, - ако е пеша, за няколко хиляди километра в пясъците ще се изтъркат обувките и краката им ще са кръвясали, плюс това носят и деца - такова нещо е непосилно и за тренирани спортисти. Кой им доставя автобуси със сандвичи за по пътя? Ми, евреите. А българското правителство? - ми, то е еврейско, а европейските? - Това е геноцид на бялата раса.

19

Munchen_DE

преди 5 години

Какво значи богатите?Как е изглеждала Европа след войната? Кой изгради всичко отначало, за да бъде това, което е днес?Сега ми пристигат икономически мигранти, които нямат намерение да учат нито език, нито да работят и да ползват наготово това, което имаме ние.Хайде у лево! Хайде да си оправят техните страни, да стигнат до там да имат съюз като ЕС и тогава пак ще си говорим!

18

doi

преди 5 години

ще стане като в ЮАр-въоръжена с автомати охрана и бодлива тел за баровските квартали да са спокойни богаташите,който си плащат.

17

Вителчето

преди 5 години

Значи богаТАтите се опитват да се пишат големи гяволи.Който е канил бежанци, той да си ги посреща.

16

House M.D.

преди 5 години

Камелийче, 1. Какво означава vs.? Все пак в България не говорим суахили.2. Откога Сирия и Конго имат обща граница със САЩ, Канада, Великобритания, Швеция или Франция, та пишеш за "бежанци"?

15

Анонимен

преди 5 години

Богатите затова са богати, защото нямат от "бедните". Те идват и почват с огромните претенции "да им уважават културата", разбирай богатите и те да подивеят.

14

Анонимен

преди 5 години

Ако искаш да избягаш от мястото, където живееш, защото и "***" се замисли дали не си ти свинята, която го е превърнала в ***.

13

Анонимен

преди 5 години

Следващото което ще ни донесат е едрата шарка Вариола и Ебола,е тогава ще си дойдем на думата!

12

Анонимен

преди 5 години

Айде, стига вече с това "vs.". То е три знака. "Срещу" е пет. Толкова ли няма място за българския език в статиите ви?

11

Додо

преди 5 години

Богатите държави са приели през миналата година под 5 на сто от наброяващите 1,2 милион бежанци, пребиваващи в по-бедни страни, които ООН иска да бъдат настанени за постоянно в богати страни. Това съобщи днес в Женева говорителка на Службата на ООН за бежанците============Интересно, говорейки за богатите държави, говорителката на ООН спомена ли колко бежанци са приели вкупно Израел, Бахрейн, Катар, Саудитска Арабия и ОАЕ? Отговора е НУЛА. Математическа нула. Но, това е тема табу, нали!?

10

До 5

преди 5 години

Мизерниците, мизерстват навсякъде по света. Никой не може да избяга от мизерията, която носи в главата си!

9

До Анонимен 10

преди 5 години

На запад слугуват само тия, дето в България висят като воденичен камък на врата на обществото и цуцат помощи!

8

До 5 и 9

преди 5 години

Бежанците не бягат от мизерията в България, а от "гостоприемството" на българи като вас!

7

Анонимен

преди 5 години

"Успяват да се презаселят основи сирийци и бежанци от Конго"===Нов връх в журналистическото слово!

6

Анонимен

преди 5 години

кКато и чета името на тази говорителка - всичко е ясно! Един шебек защитава останалите шебеци! Закривай ООН!!!!

5

Анонимен

преди 5 години

Българите не са богати, но и те искат бежанците да си стоят у дома.

4

Нов

преди 5 години

Излиза, че колониализма е бил добро нещо. Метрополията е развивала тези територии, ако ще и с изземване на ресурсите им. Ограмотявала ги е. Комунистите ги дигнаха на борба за независимост и резултатите са на лице

3

Анонимен

преди 5 години

Тая *** няма място в Европа, бедността не е оправдание или войните. Европа и Русия са преживели две световни войни умирали са хора от глад хич не е било розово и никой не е тръгнал да бяга. Тия искат направо да дойдат и да налапат еропейския морков наготово и да докарат СПИН и Нилска треска и африканска чyма и Ебола.