35

fifi

преди 5 години

Таксите не отиват за планината, а по джобове ,сеифове и сметки мафиотски.

34

oт туристите

преди 5 години

А ДЖИПОВЕТЕ, А ДЖИПОВЕТЕ, А ДЖИПОВЕТЕ- ИЗОРАХА ПЛАНИНАТА

33

Нено Димов министъра

преди 5 години

Ама само туристите ли ще се ограничават, а дъновистите пак ще могат да си топят задните части в езерото? И снимането на рекламни клипчета с тълпи играещи в хорото финансирани от Министерството на туризма, и тях няма да ги забраняваме, нали?

32

Пешо

преди 5 години

Бандитският лифт допринесе всякаква ***, нямаща нищо общо с природата и туризма да си качи задниците на езерата и да се изходи там! За Пирин идеята е същата!

31

rm

преди 5 години

не мога да разбера - значи строим лифт - идват повече хора - оплакваме се, че идват повече хора - дайте 12 млн лв. да намалим хората които идват!?

30

Пишман родолюбци 3.

преди 5 години

До дивак. Ето това ни е проблема всеки си е за себе си превърнаха ни в егойсти който мислят само за себе си. И няма нищо лошо в това да седнеш и да пиеш ракия, но нараравно с това ако допринасяме за обществото. И явно нищо не си разбрал щом от всичко написано наблягаш единствено на пиенето на ракия, точно това имам предвид Българина го превърнаха в един само влюбен човек за когото обществот е едно голямо нищо. И ако продължаваме така родители ни ще мизеруват, а на децата си ще оставим една разру

29

ДИВАК

преди 5 години

До Пишман родолюбци 2-какво лошо има да си пийна ракия със сланина край язовира (белмекен) - аз съм го строил на времето , аз съм строил и спортното градче, аз и този , който прокарваше и пътищата до там - право ми е да пийна една ракия и да метна въдицата в язовира !

28

Пишман родолюбци 2

преди 5 години

Абе ние сме, АЗ, ТИ, ТОЙ, ТЯ, НИЕ, ВИЕ, ТЕ пълни *** че позволихме това да се случи с родината ни. Вчера гледам как предатели и *** слагат цветя пред паметника на Васил Левски, а ние им ръколяскаме. Но нищи ще се приберем ще направим масата ще си налеем една ракия и ще псуваме този и онзи до като сладко сърбаме от чашата. Това е снешния идеал хладилника да е пълен, Аз се срамувам от себе си омерзен съм.

27

Пишман родолюбци.

преди 5 години

Всеки плюе от вкъщи и от телефона. Тези играли хоро онези минавали по друг път, другите пък въртяли бизнес с джипове. А когато Беар Грилс и някакъв треторазряден танцьор преплувах езерото всички в един глас похвално казаха страхотна реклама браво на Грилс. Индивиди пишат против Русия под статия която няма нищо общо с Русия. Я се погледне в огледалото погледнете майка си, баща си, баба си, децата си и разберете, че всичко се свежда до тези който обичаме. Не спрем да се делим. Не заради мен и теб.

26

?!?

преди 5 години

Когато се протестираше против незаконния лифт преди десетина години, горе се размахваха оръжия от местните феодали. Какво ще спасявате природара у нас? Късно е. Българинът иска да ***, да пълне търбуха и да се тагне в лицевата книга, не му разправяй ти на него.

25

Решение

преди 5 години

Махнете лифта, джиповете, конете, магаретата и ще ходят само истинските планинари, които пазят планината.

24

ДИВАК

преди 5 години

на "Белмекен" ми е добре , разорах пътищата и сега само с магарета може да се стигне или трябва да си спортист !

23

Анонимен

преди 5 години

По цял свят природните паркове се мъчат да привличат туристи, да събират такси от тях с които да поддържат парковете си, само в България ги гоним - простотия и фанатизъм се леят на макс.

22

Край

преди 5 години

Като ми покажете българска река без гуми и хладилници и дюшеци в нея тогава ще повервам че българина може да стане човек.

21

Анонимен

преди 5 години

Поредната еко простотия, която ни натрапиха Тома Белев и лакеите му. Рила частна собственост на НПО талибаните - честито! Сега остава да се забрани излизането на бг граждани от домовете им без изричното одобрение на бог Тома Белев.

20

Ozzy

преди 5 години

До :D Има две писти в района на хижата, както и ски път до долната станция на лифта. Зимата доста хора карат там.

19

Waffen SS

преди 5 години

""Не сте били с два милиона повече.И сега сме си толкова, но има доста работещи на запад.(не в Русия да подчертая"""Е,да ,ама не в България.А колкото до руснаците ,те си имат достатъчно метачи,носачи,чистачи,мазачи и други високо интелектуални професии ,чрез внос от Средна Азия

18

ттт

преди 5 години

Щяли да ограничат пътеките... То е пълно с джипове на разни съмнителни местни типове които се качват всеки ден от лифта до хижата с туристи които не ползват лифта, но всеки си трае за този нелегален бизнес. Явно имат някаква протекция или се разпределят нелегални печалби. И това е от доста години - не е от вчера.

17

:D

преди 5 години

До OzzyКаква ски зона в района на Седемте рилски езера! Ти на кой свят живееш!? :D

16

Евала

преди 5 години

Тази новина звучи добре, дано и проекта да не е поредното прибиране на пари. Иначе идеята е добра, герб доказаха че при тях всичко е само комисионни и източване.