10

Дудата

преди 5 години

Какви други новини да очаква човек от Психодиспансера FYROM?

9

голям чеп

преди 5 години

А къде е южна Македония?

8

Анонимен

преди 5 години

Страхотна игра на "Стражари и апаши" се заформя.

7

Анонимен

преди 5 години

Нали европейци ще стават, за къф 4еп са им табели, по Европата, минаваш от държава в държава и табели няма.

6

Додо

преди 5 години

За да има каквато и да било справедливост, БЮРМ трябваше да бъде прекръстена на Северозападна Македония, или най-добре да си се впише официално като Вардарска Македония! Да, но хитрите гърци, разбира се, не се съгласиха с Вардарска Македония, защото р. Вардар влиза и минава на територията на днешна Гърция! А Бойко шарана го изцакаха и гърци, и сърбомани в Преспа!

5

Чалгарин дудаев

преди 5 години

ГОЛЕМ МАЙТАП.ДА ПРАВИШ НЕЩО СРЕЩУ НЕИСТИНСКОТО.КОЛКО ПОКОЛЕНИЯ ТРЕБЕ ДА ИЗМРАТ ЧЕ ДА НЕ СЕ ОХРАНЯВАТ ТАВЕЛИТЕ.

4

Кико

преди 5 години

До Додо: За Македония си прав, нищо добро не ни очаква от Скопските ни бивши братя и настоящи омразници. За сметка на това обаче, Бойко се показа като огромен Евроатлантик, даже ... Заев го спомена в Брюксел завчера! Бойко още недоумява защо Меркел дори не го спомена, а само Ципрас и Заев отнесоха хвалбите! Цъ цъ, не я е срам, той, Бойко, героя от ЕвропреЦедателството, авангардния конник, който донесе ЕвроатлантизЪма на Западните Балкани дори не беше споменат в Мюнхен!

3

Додо

преди 5 години

Цялата тази история, за някои комична, за други силно трагична, със Северна Македония уви е за наша сметка! Защото, дали от политическа неграмотност, дали от страх, дали от продажност, но Бойко М. Борисов повторно предаде България, Българското и Българския национален етно интерес край Вардара! И като бонус - малус, оттук насетне нова вълна антибългаризъм ще бъде иниициирана в Пиринска Македония. Защото и Благоевград е в Северна Македония, колкото това да звучи нежелателно. Бойко се провали яко

2

Анонимен

преди 5 години

За мен си остава БЮРМ.

1

MaйMyнaтa

преди 5 години

И я сакам да кажам, ама никой не ме чуе. Та ше почнам, да накаэувам вече