7

Стар скиор

преди 5 години

Както винаги съм казвал - време е за категоризация на скиорите. Искаш да караш отиваш на категоризация. Виждат те как караш и ти дават съответния талон - черен, червен, син, зелен. После няма как по червена или черна писта, да се пуска зелен скиор, а също и обратно. На Пампорово е някаква лудница. Кой може и кой не може да кара, всички са на черната писта под тройката. И гледаш касапница, някакви хора се търкалят по пистата, крещат, викат, блъскат се, линейки. На сините писти се лети ...

6

Анонимен

преди 5 години

Министър пък уби детето си , и ? Нелепи случки стават навсякъде, затова цеховете бяха осеяни с всякакви нравоучителни надписи, лошото бързо става.

5

Ебанный в рот

преди 5 години

Детето ме интересува на кой богаташ е? Че се е разчуло толкова?!

4

Московски

преди 5 години

Пиши го неравност на пътя и да бегаме.

3

redordead

преди 5 години

проблемът на зелените писти е, че има много хора, които се учат и са с все още недобри рекации и контрол, сътоветно, има учещи се деца по на 4-5 години по 15 кила и също учещи се по 100 кила хипопотами, той кат не може да спре и лсюне някое дете...На зелените писти трябва да има нон стоп ски патрули, които да не допускат скоростно каране там...

2

до1

преди 5 години

не се открехвай толкова, ударил е детето на зелена писта където в учадтъка има табели да се кара бавно а не шус, ако знаеш какво значи ..

1

Един

преди 5 години

Вярно ли това е новина? И мен са ме блъскали на пистата с комоцио. Според мен на ден се случва поне по 10 пъти само в БГ. Или новината е, че е румънец? Или че е блъснал дете? На пистата деца и възрастни карат заедно.