147

ДИВАК

преди 5 години

какви лекари БЕ ! те са доктори ( мушенници, шарлатани и т. н.) ,ЛЕКАРЯ ЛЕКУВА и е уважаван от хората - доктора е за бой , той е чиновник и полза никаква !

146

Анонимен

преди 5 години

Корупцията е повсеместна. В криминалната държава на Боко Тиквата всички институции са корумпирари. Вниманието се отвлича върху дребните риби, лекари, административни служители и т.н. За едрите престъпници като депутати, министри премиер няма разследвания.

145

Анонимен

преди 5 години

Сега е ред след като има фалшиви ТЕЛК Решения да върнат парите в Троен размер.Вижте в какъв Абсурд живеем 2 примера:Убийството в Нови Искър колко години наред майката е водила сина си на Психиатър, но няма ТЕЛК Решение.Двамата братя С ТЕЛК НАПЪЛНО СЛЕПИ, ЧЕ И С ЧУЖДА ПОМОЩ карат луксозни автомобили. Живеем в държавата Абсурдистан.

144

Анонимен

преди 5 години

Преди доста години писах тук, че от НОИ се точат яко чрез инвалидни пенсии, но чак сега се видя размера. Вече стана толкова фрапантно, че в някои махали почти няма здрави.

143

Анонимен

преди 5 години

Медик кътал милион и половина... Колко милиарда са кътали... Меди... Гоце... Костов и Бойко...

142

Анонимен

преди 5 години

Не си играйте предизборни с лекарите... Не че не са корумпирани... Но трупайте рейтинг мосю... Борисов... Знаем че на вас Мутрите лекарите сме им длъжни

141

Анонимен

преди 5 години

Адмирации дайте сега Меди... Вичо велики от хидрострой... Вашите чорбаджии... На сайта ви имам предвид... Какво имате общо с химимпорт... Цкб. Армеец....българия еър

140

Анонимен

преди 5 години

Няма по крадливи лекари от нашите!

139

Az

преди 5 години

Всички фалшифи телкаджии в затвора, всички доктори и те там. Да върнат парите и да ги дадат на хората с реални проблеми трансплантации, инвалидни колички и др. *** е свикнал да не работи а да се урежда с връзки, за жената на *** да не говорим - тя гледа децата, бърка манджи, търка талончета, гледа турски сериали и участва в примоции по фейсбукса. *** гласува за който му плати, като троловете по интернета.

138

Анонимен

преди 5 години

така ще е ! откакто направиха от здравеопазването търговско дружество и оод! основните принципи на пазарната икономика, според търсенето и цената!

137

Анонимен

преди 5 години

То да беше само във Варна......:)))) Мнооого работа има за прокуратурата из цяла Бг.:)Да се размърдат малко и ще открият много интересни неща...:(

136

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 140Ако баща ти изрично не поиска да мине през ТЕЛК никой няма да го покани. Такава е системата още от времето на Т. Живков.

135

Анонимен

преди 5 години

Конфискация на имуществото на всички по веригата,баща ми с диагноза рак и лъчелечение нито ТЕЛК ,нито помощ ,а е работил над 40 г.

134

ДОПЪЛНЕНИЕ

преди 5 години

Само да допълня Новината за един Съществен Пропуск - дали умишлено или не - Организатори на Модела за Ограбване на Здравната Каса са Сирийски Бежанци от ИДИЛ .Казаха го в Националните Медии .

133

Мими

преди 5 години

Срам ,срам и позор!Така следваме заветите на Апостола!

132

Рамзан Кадиров

преди 5 години

Близо 30 на сто от хората в Силистра са с ТЕЛК-ове!?!?!?Навярно на територията на прекрасната силистренска област се е водила мащабна термоядрена война?

131

Рамзан Кадиров

преди 5 години

"Близо 30 на сто от хората в Силистра са с ТЕЛК-ове" Дори в Хирошима и Нагазаки след атомните бомбардировки процентът трайни инвалиди сред оцелелите е бил в ПЪТИ по-малък

130

Анонимен

преди 5 години

Абе тука нещо мирише. 1.5 млн са много пари. Ако е взимал по 1000 лв на човек рушвет (а повече трудно мога да си представя) и е делил с някого наполовина, не е изхарчил нищо (!) и полицията е намерила всички пари (!), излиза че този лекар е участвал в издаването на поне 3000 Телк-а. Това реално ли е? Ако някой знае, нека сподели.

129

Аделайда

преди 5 години

131 Това което го пишеш,надявам се че е само плод на пръстите на "левия" ти крак.Ако живееше в Щатите би ли го казал и за Барак Обама .и той е от Конго,

128

Анонимен

преди 5 години

По-голямата част сигурно са бакшиши от кабинета му в общинската болница, но понеже това не се разследва в момента явно не е интересно