17

Анонимен

преди 5 години

Сръбски медии писаха, че виновният е туpчин. А що за решение е да дадеш преспивателно на ранен човек? Каквото и да се изяснява, човекът си отиде по възможно най-тАпия и нелеп начин. Беше голям, защото милиони го харесваха и слушаха 50 години наред. Трябва да се прави IQ тест вече на желаещите да шифират, явно не е за всеки. Що народ измря само у нас от разни келемета по пътищата.

16

Анонимен

преди 5 години

Имайте предвид че тази германия която я познавате от преди 25 години няма нищо общо с тази Германия която е в момента. Живял съм 12 години в Мюнхен преди съпругата ми която е Германка най настоятелно ме накара да се преселим в Австрия. В германия вече няма Германски доктори всички са пришълци от вън. Няма я немската дисциплина и точност. Може да си представите щом сред полицаите има чужденци които едва говорят немски докъде е докарана германия. Германия не е това което беше германия умря.

15

Мен

преди 5 години

Инфаркт.... От ясно по-ясно

14

Нов

преди 5 години

Какво значение има какво е станало. Един велик музикант си отиде. Това е. Да почива в мир!

13

Анонимен

преди 5 години

Бог да го прости. Не съм фен. Дано не се окаже че виновният водач се е прибирал от концерта на Шабан.

12

Неразбиращ

преди 5 години

Бог да го прости!Велик!Ама аз нещо не разбрах: пиян германец с чужда кола, който не е регистриран даже в Германия,ехо, поне четете глупостите които пишете преди да публикувате!

11

Ivan

преди 5 години

виновният е германец който няма адресна регистрация в Германия.. що е то ?!?

10

милицията

преди 5 години

Престанете с тези измислени безумия лекарски грешки!Утре ако някой е без глава пак ще кажете -доктора е виновен!Тази демОкрация съвсем ви проми мозъка!От вашите грешки сме на това дередже,*** народ-България умира!

9

noFreeman

преди 5 години

голяма медицина в германия няма що... все чужденци и нито един германоид... ако не пие кръвта на няколко бедни държави тая нация е сдухала брашното отдавна...

8

селски прост лекар

преди 5 години

Естествено,че има лекарска грешка.На 100% по подразбиране.Лекарите само грешат.

7

Анонимен

преди 5 години

Човек който може да пее цяла нощ няма сериозни сърдечни оплаквания.

6

Горан

преди 5 години

Починал е от вътрешно разкъсване на аортата! Приспивателното нищо не е направило. Само го е приспало, а вътрешният кръвоизлив си е действал.

5

Фен

преди 5 години

До АнонименКой каза , че е немец , май е мигрант?!

4

сс

преди 5 години

дали са имали аптечка в колата, явно перхидрола вътре му е изтекъл срока на годност, гледам тука са се активизирали пътните милиционери и проверяват аптечките дали имат бинт, 6 секретни игли и срока на перхидрола. ако не ти отговаря глоба. явно нещо не е било наред с аптечката, а дали са били с включени светлини?? а колата ако беше 62 коня нямаше да се случи това...

3

Анонимен

преди 5 години

Абе оня карал с 150-160км/ч???И аз съм станал след като не блъсна кола, но след известно време съм изпаднал в кома и съм имал множество вътрешни наранявания. Стига сте дигали мъртвите и плюете живите!

2

Иван

преди 5 години

Много ясно, немците никога не са виновни за нищо, войните друг им е спретнал, с мизериите нямат нищо общо. Вие какво очаквате, да излезе баба Меркел и да каже "при нас пияни и дрогирани без книжки карат по улиците" ли? Няма такова нещо, Германия е рай и това е, точка.

1

Анонимен

преди 5 години

Търсят начин да оправдаят немеца, че Шебан е имал болно сърце.