234

Анонимен

преди 5 години

Прав е Цветанов.Герб няма авторитарен лидер, ГЕРБ ИМА ГОСПОДАР.

233

цитат от Афера 4

преди 5 години

Шикалкавенето с изборния кодекс е разбираемо обаче онова с варелите си е един малък Апокалипсис.Същото се случи онзи ден в Пловдив, дето за малко не го превърнаха в Хитрино.---

232

Очаквайте скоро

преди 5 години

''Пет апартамента са ми малко'' - нов хитов сериал по биографични мотиви, съвместна продукция на "Тиквун Ентъртеймънт" и "МВР Пикчърс".

231

Манолски

преди 5 години

Ае на Вас този Цв.Цв. противен ли вие или само на мен ?

230

цитат от Афера 3

преди 5 години

Този със сигурност е убеден 1000 процента, че няма държава иначе нямаше да посмее.Онзи пък, дето се стискал за наема, имал лиценз за съхранение на токсични вещества интересно, как са му го дали.Хайде, Управляващите да възложат на някоя застаряваща, но все още засукана дамичка да направи листовка, с която да препитват кандидатите за лиценз бъдещи отровители.300 400 хиляди лева ще стигнат колкото се изръсиха за катаджийските листовки на едни други дамички.Всички мълчат за варелите с цианид, дори и Цветанов този Крали Марко в битката с фалшивите новини.14 тона цианид фалшива новин

229

Ъбориген от Гробария

преди 5 години

Ха-Ха лъжливото овчарче пак лъже за световно,че даже и за олимпийско злато....За 40 псевдодИмокрация от бандитки тип попаднахме на много по-голям тоталитаризъм,отколкото имашев "комунизма"!

228

цитат от Афера

преди 5 години

Натриев цианид, 14 тона.Ще станем държава, когато за тия 14 тона отделят поне толкова внимание, колкото за залъгалката с Гебрев.По телевизията побързаха да ни уверят, че няма опасност за хората там са си глухи по навик, внимателнички, предвидливички, да не ядосат някого.А пък всички чухме, че отровата може да се просмуче в подземните води и да стигне навсякъде.Всичко започнало, понеже собственикът на отровата не си плащал наема и затова собственикът на склада изхвърлил варелите.

227

цитат от Афера

преди 5 години

Отделиха повече внимание на хремата на онзи Скрипал отколкото на атентата край гара Яна.А и държавата се плаши да не я овъртолят някак покрай Скрипал обаче пет пари не дава, че 14 /!!!/ тона токсични вещества са изхвърлени край гара Яна.Ей така понеже всеки знае, че държавата дреме/дремиска над други неща знае го и безобразникът, който е изхвърлил токсичните вещества.Натриев цианид, 14 тона.

226

Анонимен

преди 5 години

За сведения на онзи, който кряка кой с кого е, като не четеш, не знаеш какво е казала МеркелКазалае, че САЩ вече не е това, за което се педставяше. Други са силните.Увеличи се броят на тези, които прозряха тази истина.Не си позволявам да говоря от името на другите, но това е въпрос на възпитание, политическа и всякаква друга култура.Оргазмът ти бързо ще приключи, когато ти изчезне яслата.

225

Гордеем се с Цецко

преди 5 години

Руското "Картошечка" по му подхожда от "Дер Картофель" или "уан Пътейто"Но Бъгарското "Цветанов" казва всичко и за Вършец и за как по странен начин е склонявал тъща си да му пише домашните и т. н. а за това че е мласкал на закуските- че кой немляска- вкусно му бил на цветето- мчи мляскало.Но това да сринеш Титанът на демократичната революция на Балканите и Европите... това няма сравнениеЦецо надмина Порошенко и Хавел

224

Анонимен

преди 5 години

Това са пълни глупости, дори боковите магнолии цъфтят по команда, а песовете му пеят Одата на радостта с мелодията на Интернационала пред стените на Цариграда. Няма друг такъв авн.торитарен ибрик.чия като него.

223

Анонимен

преди 5 години

Не ми плащат , за да чета немощните две изречения, които двама с умствени недъзи повтарят, за да заработят за някоя бира.Нинова и Манолова са мъжки момичета и знаят какво правят - съвсем нормално е даима критики към тях. Хора са, не са боКове.Мечтата на един празен човек да види Нинова така, няма да се сбъдне, предлагам замяна във фантазията - цачева - има всичко, даже и знае песента Цъфнал трън. Ще я пее на барикадатта.Менторът да ви напише две нови изречения, да имат поне още три думи.

222

Картофчо

преди 5 години

Отдавна не бях чувал такива изцепки, дето чак приличат на вицове :)))Нинова ако успее да достигне този авторитаризъм който ев ГЕРБ, ще бъде най щастливия човек. Накара нейните да не влизат защото, само така може да ги озапти как да гласуват и единствения начин да не си продават гласовете е когато въобще ги няма в залата ;)А по-голям авторитаризъм от това началника да слезе от самолета и всички да си променят мнението, ще е ако ги прати в Белене :) Понякога авторитаризма е полезен!

221

Преврат в ГЕРБ ли-А?

преди 5 години

Заглавието може да означава:Цветанов доволен: ГЕРБ няма авторитарен лидер. . . Борисов вече го пишат пропадналУра, Цецо е бил дуспата на предателя колаборант с БСП. Да живее Цецо, Вива Цецо!!!!

220

Анонимен

преди 5 години

"Като застреляхаБбай Миле, Бойко дори не го пускаха вътре в кръчмата. Оставиха го навън да пази колите!"Цитат на Батето

219

Факт

преди 5 години

Само като чуеш интонацията ,с която се изцепва Корнелия Нинова ти става ясно каква твар ти кряка - веднага те обсебва неприятното усещане за манипулация. Представям си ,когато е била социалистически следовател,колко съдби на обикновени хора е съсипала! Тязи женица е алчна, патологичен лъжец и ламтящ за власт индивид. Но пък , поне ще отстрани завинаги БСП-то от живота ни ! Хвала,Корни ! Дерзай !

218

Анонимен

преди 5 години

Нашият Бащица ще обрижи Путин както си трябва, като дойде на посещение у нас.

217

Анонимен

преди 5 години

Мачкай Бойко бсп некадърниците

216

Селчо

преди 5 години

Четвъртия мандат да вземе 60 милиарда заем Бойко, че да я внасяме тотално !6 поколения Българи да ги връщаме!

215

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

ГОСПОДИН БОРИСОВ ИЗРИТАЙ ТЕ ВЕДНАГА ЦВЕТАНОВ. ТОЙ СЕ ГЛАСИ ДА ВИ СВАЛИ ОТ ВЛАСТ.