46

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНа 27 място в света сме били само в неграмотните фантазии на дедо ти, бившия партиен секретар.

45

АНТИ

преди 5 години

Българинът, що не види учителите на Борисов ?!Българинът, що не види господарите на Борисов ?И ще стане ясно, поне за мизерията у нас, в *** маФиотска.

44

до 43

преди 5 години

Китай се надигна щото Меркел затвори всички АЕЦ-и и само преди 1-2 дена парадно взриви поредната Електро-Централа. Те вече ги взривяват, за да дори и да дойде някой честен, да не може нищо да направи. Също Меркел взриви Института по Магнитна Левитация след като поради технологията на Китай, т.е. направи необходимото технология изработена в Европа, повече никога да не е в Европейски ръце и т.н.

43

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 41Може ли линк към съответните класации според които сме били на тези позиции? Благодаря.

42

House M.D.

преди 5 години

При проведено вчера проучване, 100% от българите считат, че тази година шампион на България по футбол ще бъде "Марица" - Пловдив. Проучването е проведено сред 200 привърженици на "Марица" - Пловдив и отразява съвсем точно нагласите на всички българи.

41

Анонимен

преди 5 години

ЕС е на пряко подчинение на САЩ.

40

Анонимен

преди 5 години

Когато бяхме под "45 годишно съвестско робство" България беше сред 30 индустриално най-развити страни в Света и на 27 място по жизнен стандарт. А днес в ЕС под американско партньорство е бедна като бенстваща африканска страна, първа по смъртност и без икономика.

39

ессср

преди 5 години

Еврейският Съюз се Управлява от Тел Авив и Йерусалим - в Брюксел е сцената за куклите на конци, кукловодите винаги са невидим и зад сцената.

38

ГЕБРЕВ

преди 5 години

дето се мазни на всички и ЛИЧНО НА ТИКВАТА само и само да отърве кожата бил оръжеен търговец. Търгува с "ненужната съветска техника", която изнасяха за джихадистите в СИРИЯ и по света. Такива лешояди като него нарязаха стотиците "НЕНУЖНИ" социалистически предприятия, построени с помощта на "лошия" СЪВЕТСКИ СЪЮЗ. Даже още летят на съветски самолети нашите летци. 1981 СССР подари 10 / ДЕСЕТ/ нови самолета на НРБ - повече отколкото САЩ искат да ни продадат модел 1970г за 2.5 МЛРД долара

37

Анонимен

преди 5 години

Значи изкланите, взривените, окрадените и изнасилените от ислямистите, които ЕС покани, се нарича стабилност?! Каква странна и антихуманна логика!

36

Shark

преди 5 години

Само дето външната политика на ЕС е силно повлияна от САЩ заради предателчетата като Макрон, Меркел и сие. И сега, на предстоящите евроизбори европейците не покажат ли ясно и категорично че искат нови лидери, съдбата на ЕС е ясна - разпад. В този си вид ЕС е вреден за всички, най-вече за нас.

35

Анонимен

преди 5 години

Каква външна политика да има еврогейския съюз? Новите геополитически центрове са Вашингтон, Москва, Анкара и Пекин. В тия страни има военни паради, а не розови шествия на любовта.

34

Анонимен

преди 5 години

САЩ, Англия и Израел дестабилизират нарочно целия свят с цел да господстват над всички останали и да заграбят всичките им ресурси и капитали.

33

изперкел за затвора

преди 5 години

Уилкомен Ислямисти, Уилкомен Джихадисти, Уилкомен Африканци, Уилкомен на Всички, а Бялото Коренно Население - кучето го яли! Това е наистина Стабилизираща Политика!!

32

партенки

преди 5 години

До Анонимен 21За 45 години съветско робство сме платили милиарди за ненужна съветска военна техника.За партенките дето ги пускаш:1. САЩ не плаща на Германия за Рамщайн.2. В България няма военни бази на САЩ ,а НАТО-вски (ако не си забравил сме в НАТО).Въпросните бази са едни от най-добре оборудваните в България и там пребивават български, германски,френски и т.н. войници освен тези на САЩ.На Балканите щатите имат само ЕДНА военна база - Бондстийл в Косово. Стига лъжи *** такива.

31

Анонимен

преди 5 години

САЩ се държат като кварталната мутра, която ходи по хората и ги заплашва, че ако не слушкат и не си плащат ще ядът бой и ще им затрият бизнеса. Добре че дойде Тръмп за да паднат маските. Ако веднъж Европа си позволи да тръгне срещу интересите на САЩ, ще последват санкции както срещу Русия. САЩ нямат съюзници. Доказаха го с отношението си. Били пазили Европа, СМЯХ. Просто я използват като маша за интересите си. Купуваме 8 ф-16 за 2 милиарда. Време е за разпад на НАТО и стратегически съюз с Русия.

30

Анонимен

преди 5 години

Никога не сме закъсвали така както откак сме в ЕС.А напоследък стана страшно. Всеки ден се самозапалват хора.. Горят като живи факли. Българинът е инат и упорит, но го прекършиха. И това благодарение на безчовечната политика на ГЕРБ.

29

Анонимен

преди 5 години

ЕС е изкуствен проект, който под лицемерни лозунги подчинява цивилизованите европейски нации с цел унищожаване на мислещия европеец. Ислямизирането на Европа е само един от ярките примери за това. Трябват им зависими безмозъчни роби.

28

до 25

преди 5 години

повечето изброени са активни мероприятия на Путин!

27

Анонимен

преди 5 години

САЩ първо не плащат 1,6 млрд за Рамщайн и второ, Рамщайн е огромно летище с бомбардировачи с ядрено оръжие.