66

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 60Kaкто и много други неща, като да се развивам свободно, например? Да мога да уча, без някой бивш свинар/текезесар/рамбо-партизанин да ми каже не, заради живота който е живял дядо ми. Ходя където пожелая, пътувам свободно и имам всички шансове в дома си, които много хора са нямали именно поради наличието на овластените свинари/текезесари и попове от държавна сигурност. Свърши ваща, сега сме ние наред и ще ви износим от сочене и подигравки докато не изтечете обратно в дупчиците си

65

Анонимен

преди 5 години

България 1947 г. - 6,7 милионаБългария 1988 г. - 9,1 милионаБългария 2018 г. - 5,4 милиона

64

Анонимен

преди 5 години

До АмериканецПравете каквото искате, само стойте далеч от нашия континент, достатъчно го съсипахте. Но не е луд този който яде баницата, а който му я дава. Виновни са глупавитe немци, които от всв насам са най-вярната американска колония и продадоха неведнъж интересите на Европа. Дори когато хванаха цру да подслушва Меркел мълчаха като п. Това ако беше Русия мучането щеше да продължи с години. А Путин им строи поток да смучат газ.

63

Анонимен

преди 5 години

Всички държави искат да са макар и най-бедната държава, но да са в ЕС, с изключение на русофилите,...само на думи !

62

Анонимен

преди 5 години

До САЩ не иска войнаКрим е Руски - въпросът е затворен.

61

Анонимен

преди 5 години

До АнонименА каква продукция изнася днес членката на ЕС България освен черноработници и труженички за сферата на интимните услуги?

60

Анонимен

преди 5 години

До АНТИСоциализмът ни отне частната собственост, унищожи земеделието ни, изби интелигенцията....в замяна на това ни построи панелки и заводи които тровеха природата и произвеждаха *** които не можехме да изнесем и продадем никъде.Накрая фалира държавата и два милиона българи избягаха от нея.

59

Анонимен

преди 5 години

При соца по времето на Тодор Живков нямаше интернет и не айфони да си прави селфита и да ги пускаме във фейса.

58

Анонимен

преди 5 години

До До анонимен 52Ами смей се, сега при демокрацията си свободна да се смееш.

57

АНТИ

преди 5 години

Социализма ви остави собствени жилища, даже вили,но дивия капитализъм, ще поправи това !Излизате на квартири, или на улицата !

56

до 53

преди 5 години

какъв е високият ти стандарт - *** произведени в китай и храни внос с канцерогенни химикали, ами работи, високият ти стандарт рано и късно ще те застигне и теб и децатата ти.

55

Европейски съюз

преди 5 години

Кончита Вурст

54

Американец

преди 5 години

Няма да забравим и няма да простим предателството на Европа. Ако ЕС тръгне отново срещу интересите на САЩ, ако ЕС построи Северен Поток и не преустанови отношения с Техеран, света ще ви се види тесен. Въпрос на време е да унищожим и разпаднем Русия. Искатели вие да сте следващите?

53

До анонимен 52

преди 5 години

"Не знам на кое място сме били класирани по времето на соца когато бяхме с Русия, но тогава България произвеждаше и изстрелваше спътници с космоса, построи сама АЕС, изнасяше продукция за милиарди, а днес при ЕС и американското партньорство българите живеят в оскотяваща мизерия, България не произвежда нищо, всичко е вностно а 3 милиона българи слугуват и мият улиците на Запад за мизерно заплащане"Как не ви писна да ги пишете тея смехотворни глупости, не знам. Всички ви се смеем:)

52

Анонимен

преди 5 години

До АнонименКаква точно "продукция за милиарди" сме произвеждали и къде сме я продавали?

51

Демократ

преди 5 години

При демокрацията умните и кадърните живеем добре и изкарваме пари и се радваме на висок стандарт на живот, а само смотаняците и некадърниците са бедни и изпитват носталгия по соца.

50

Анонимен

преди 5 години

Не знам на кое място сме били класирани по времето на соца когато бяхме с Русия, но тогава България произвеждаше и изстрелваше спътници с космоса, построи сама АЕС, изнасяше продукция за милиарди, а днес при ЕС и американското партньорство българите живеят в оскотяваща мизерия, България не произвежда нищо, всичко е вностно а 3 милиона българи слугуват и мият улиците на Запад за мизерно заплащане.

49

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 50Търся. Излиза ми отговор "всички соцносталгици са неграмотни д.били".

48

Китаец

преди 5 години

Европейците са ми роби, всеки ден ми пращат парички, за да им продавам ***, щото Европа вече и молив е неспособна да произведе!!

47

Анонимен

преди 5 години

До АнонименМоже. Потърсете в интернет с гугъл.