86

Анонимен

преди 5 години

СОЦИАЛИЗМА Е ТОТАЛНА И ТИРАНИЧНА ВЛАСТ ПРАВИТЕЛСТВОТО ПОД ПРЕДТЕКСТА ЧЕ ВСИЧКО СЕ ПРАВИ ЗА ХОРАТА И ЗА БЪДЕЩЕТОКОЙТО ИСКА ДА ЖИВЕЕ КАТО ИСТИНСКИ КРЕПОСТЕН СЕЛЯНИН-БИЧБОЙ КАТО ПРИ ВРЕМЕТО КРАЛЕТЕ ДА ИЗБИРА КОМУНИЗМА :)

85

Анонимен

преди 5 години

74-годишна жена е в болница след побой и грабеж. Жената е в болницата в Лом. Марийка Димитрова е откарана там от сина си часове след нападение в дома и, цялата в синини и кръвонасядания след ударите по тялото ѝ.

84

Анонимен

преди 5 години

При социализма частната собственост, семейството, децата и дома бяха неприкосновени. Всяко посегателство се наказваше жестоко, законите бяха безпощадни.

83

Анонимен

преди 5 години

Бърни Сандърс ще е новия президент на САЩ.

82

АНТИ

преди 5 години

Руския соц отиде в историята,китайския - НЕ.

81

Анонимен

преди 5 години

До 76Ти да не си ползвал "хранителните добавки" на Чепига и Мишков !!!?Да нямаш пяна по устата...викай бърза помощ !

80

АНТИ

преди 5 години

Социализма не фалира държавата, уродливия капитализъм ни фалира СЕГА !Отворете си очите !На дъното се и по-лошо става.

79

Анонимен

преди 5 години

По времето на Тодор Живков при социализма нямаше тоалетна хартия и банани а днес при ЕС и демокрацията имаме тоалетна хартия и банани!

78

Демократ

преди 5 години

При демокрацията умбите и кадърните сме свободни да се развиваме без никой да ни пречи и живеем добре, само смотаняците и некадтрниците не могат да се развиват и живеят в мизерия.

77

бай Спиро

преди 5 години

ЕС трябва да се консолидира и да не позволява на двата клана на ционистката мафия САЩ и РФ да продължават да създават световни кризи от всякакво естество, който в крайна сметка рефлектират върху благосъстоянието на европейските граждани.

76

Анонимен

преди 5 години

До АнонименПресоли манджата. България е 6.9 милиона, а не 5.4. Вие чичета по време на соца нямахте тоалетна хартия и се бърсахте с вестници, но понеже сте били млади, а всеки си спомня младостта с добро, сега ревете по соца. Свърши тая. Соца и СССР умре, младостта също.

75

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 75"Имаш дръжки. Нямаш ли мама и тате с много пари нищо нямаш и нищо не можеш. Мантрите за успелите със собствени сили без един лев в джоба ги остави за децата."Некадърните *** винаги така казват, но никой не ви е виновен освен самите вие, както и ниското геномно качество на хората които са ви изтърсили на този свят. Точно такива полу едеоти унищожават Имперска Русия и Царска България, искайки чуждото, онова на онзи, който може и има качества, а те до един свинари-опортюнисти

74

АНТИ

преди 5 години

до До АНТИСоциализмът ни отне частната собственост, унищожи земеделието ниСега като гледам какви капиталисти са честните частници ... те живи чорбаджии-изедници бре !Затова млади хора не искат да им рoбуват за 650 лева.Това заплата за европейска страна ли е?!Хората взеха да си ценят времето и труда !Крадливите комунисти, маскирани като демократи, ни върнаха във феодализма !!

73

Анонимен

преди 5 години

Кримнаш...ама друг път !

72

Анонимен

преди 5 години

САЩ избиха над 1 милион цивилни в Ирак от които над 200 хил деца заради така наречените "оръжия за масово унищожебние" на Саддам което се оказа пълна лъжа.

71

Анонимен

преди 5 години

До АнонименСанции-манции, ама Крим е руски, а? Боли, а?

70

авс

преди 5 години

русия е поканене от законият президент на сирия. сащ не законо влязха в сирия.и помагаха на терористите за мен сащ са убийци искат да контролират световният нефти света с своята цветна революция и печелят има много продавачи на святата родина и нация

69

Анонимен

преди 5 години

До 65Крим не е руски, а е два пъти анексиран...сега и преди два века !Мантрата за "подаръка" на Хрушчов си я дъвчете само вие русофилите и шайката в Кремъл !

68

Анонимен

преди 5 години

Върхушката муха я ухапала, те милярдите си ги имат. Нормалния руснак яде дедовия, точно както винаги от 1917 до сега.

67

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 65 "Крим е Руски - въпросът е затворен." Супер. И сега земи тия санкции баце....