106

АНТИ

преди 5 години

За качеството на храната днес, говорят препълнените болници и хилядите, които не се лекуват даже."Човек е това, което яде" -китайска приказка стара

105

Българин

преди 5 години

До Анонимен 102!В грешка си, не българите гласуваме за герб, а електората дето вилнее безнаказано (защитавани от НПО-та с лични интереси), също така трябва да се споменат и костинбродските бюлетини, без които бройката на тиквата няма да излезе!!!Кво вика тиквеника при Слави - електронно гласуване не можело, тъй като много хакери имало? Ми тогава онлайн банкиране, пазаруване, плащане на сметки и мн други също не би трябвало да има ааа?Крайно време е да се измете 30 годишния мафиотски матриал!

104

Анонимен

преди 5 години

САЩ са световен терорист. Няма друга държава, която да е причинила толкова войни и разруха по целия свят. 800 военни бази в над 70 държави говори красноречиво за това.

103

Анонимен

преди 5 години

До АНТИСоциализма не фалира държавата, уродливия капитализъм ни фалира СЕГА Тогава защо да сме с ***?Нали и те са капиталисти, при това по-немощните - всички ги мачкат отвсякъде.

102

АНТИ

преди 5 години

до 104Абе смeшко, отвори сега едно "Русенско варено" , вкус - гаден.Пишете за пари, *** гадни.

101

Анонимен

преди 5 години

По времето на Тодор Живков при социализма когато бяхме с Русия нямахме Киндери и Тоблерони а днес при демокрацията и американското партньорство във всяка бензиностанция има избор от стоки за които навремето само можехме да мечтаем и да ги зяпаме през витрината на Кореком и да мляскаме след детето на партийния секретар което яде Киндери и Тоблерони, а ние преглъщахме сух марципан "Кума лиса".

100

световен терорист

преди 5 години

САЩ стартират или подкладждат и участват в абсолютно всички войни от 1990-та насам. Няма държавен преврат, в който да не са замесени САЩ. Заради тях ситуацията в Близкия изток е пълен хаос и Европа е заливана от бежанци. Факт.

99

Анонимен

преди 5 години

До АНТИ Ял си качествена храна ама друг път.Много добре помня каква дивотия и антисанитария беше по магазините. В Плод зеленчук чушките и доматите се продаваха кални. За картофите и морковите изобо не говорим. Такива продукти като сега, тогава не си и сънувал.

98

Анонимен

преди 5 години

"Бърни Сандърс ще е новия президент на САЩ."----------------------Но само, ако се хареса на Путин и Государят го назначи.

97

Анонимен

преди 5 години

Не знам защо са свалили добрият Тодор Живков, но българите при демокрацията гласуват три пъти поред за Бойко Борисов и България е първа по смъртност в света и бедна като бедстваща африканска държава.

96

АНТИ

преди 5 години

Защо Петър Младенов, Андрей Луканов и Добри Джуров свалиха от власт добрия Тодор Живков?"Мен ме свалиха няколко евреи.И именно тези евреи, искаха да водят хорото .." --Т.Живков

95

Анонимен

преди 5 години

30 години минаха в евроатлантическа скотска мизеирия. Годините си текат, а човек колкото и зле да живее, един ден става пенсионер. И тогава идва страшното.

94

ес

преди 5 години

ЕС е нещо като наш бате- гледа загрижено, важно и говори само правилно и умерено, че и разумно, а наоколо всички са на черешата и тресат яко...

93

Анонимен

преди 5 години

Ако не бяха бедните руснаци които живеят в тирания да идват на българското черноморие, на много българи щеше да им се наложи да гладуват или да мият улиците и просят в Германия.

92

АНТИ

преди 5 години

Щом соца унищожил земеделието ни, защо тогава ядох качествена вкусна храна ?!Сега по магазините - имитация на храна.Яли ли сте хляб, произведен в Турция ?!А друга храна ?И там няма демокрация, но има капитализъм !

91

Анонимен

преди 5 години

Защо Петър Младенов, Андрей Луканов и Добри Джуров свалиха от власт добрия Тодор Живков?

90

Анонимен

преди 5 години

Погледнато в глобален мащаб, Европейският съюз не може да се възприема като някаква стабилизираща сила в света, тъй като васалите и слугите на Пиндостан нямат суверено мнение по въпросите от световно значение. Те изпълняват заповеди. Путин и Си предпочитат да въздействат директно на империята на злото, за да могат с определена доза увереност да се надяват на стабилизиращ резултат.

89

Анонимен

преди 5 години

"Кримнаш...ама друг път !"Путин им отпука много звучен шамар с Крим, 5 години минаха и още плачат за Крим и го споменават, дори и да няма нищо общо с темата. Но Крим е руски. Въпросът е затворен.

88

Анонимен

преди 5 години

РУСИЯ - ТИРАНИЯ И БЕДНОТИЯ, РОБСКИ НАРОДКИТАЙ - ТИРАНИЯ И БЕДНОТИЯ, РОБСКИ НАРОДБЪЛГАРСКИ СОЦ - ТИРАНИЯ И БЕДНОТИЯ, ТУКА ВЕЧЕ ЗАВИСИ ОТ ВАС НО КАТО ЦЯЛО ИЗПУСНАХМЕ ШАНСА ЗА НЕЩО ПО ДОБРО. РОБСКИ НАРОД. ЧАО ОТ МЕН И НЕ БЪДЕТЕ СОЦИАЛИСТИ АКО ИСКАТЕ ДА СТЕ НА СТРАНАТА НА ИСТИНАТА. ВСИЧКИ СОЦИАЛИСТИ СА С БЕЛИ КОСИ ПОРАДИ ПРИЧИНА!

87

Анонимен

преди 5 години

При социализма пенсионерите не ровеха в кофите за огризки от храна.