118

Анонимен

преди 5 години

До АнонименАко не беше Русия щяхте да пишете тука на турски но то натам отива________Няма как да сме пишели на турски, поради една много проста причина много преди руснаците да решат да ни "освободят" по нашите земи си е имало предостатъчно български училища и на никой османски владетел не му е минавало през главата да ги закрива, виж по друг начин седят нещата с волжките българи в любимата ти русия

117

Анонимен

преди 5 години

Ако не беше Русия щяхте да пишете тука на турски но то натам отива

116

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 133Най-долнопробните и най-евтините винаги са българки. Бълария няма запаси от пpocтитутки, но е толкова бедна, че българки дори с образование проститyират за няколко евро в ЕСНяма такова нещо.Не случайно рускиня е синоним на лека жена в цял свят.

115

Анонимен

преди 5 години

До ПЕНКОТойота Тундра е модел за американския пазар, заедно със Секвоя.Това, че има и в Русия нищо не значи.И въобще не се ползва за добив на дървен материал не пиши глупости.Голяма е, но не чак толкова.Не се филмирай.

114

Анонимен

преди 5 години

Да, елитните, като Ирина Шейх например. А иначе евтините и долнопробните всичките са българки.____да бе, затова по нашето море е пълно с "наташки" дето предлагат французка без резинка для 5 евро, яко дъмпинг правят

113

Анонимен

преди 5 години

Абе не змам на каква хранилка са били, но без руските туристи много българи щяха да мият улиците и да просят на Запад, а руските туристи все повече намаляват и предпочитата Турция.

112

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 126Да мисли си, че точно тези които са в Ница, в Марсилия, Монте Карло, и около Барселона и Валенсия са от най-бедната част на средната класа.Фантазирай си колкото искаш.И като писа Ница се сетих за дъртата Баневица.С 340лв пенсия нямало как да хранят децата в Ница.Хахахаха !

111

Анонимен

преди 5 години

Офффффф то тва годишно бе аз помислих за месец ! Бьлха я ухапала Русия я кажете колко Губи ЕС и защо Меркел толкова драпа за северен поток-2 да ама Меркел все пак е локомотива другите са пешки роби

110

Анонимен

преди 5 години

Тръбата на Турски поток ще мине през Гърция и после през Македония за Европа, така е решено от САЩ като част от сделката за името. А България козирува на Вашингтон и охлажда супата.

109

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 124Не знам какво е хубаво в България, но 90% от труженичките в сферата на интимните услуги в ЕС са българки.А 90% от жриците на любовта в света са рускини.

108

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 110Аз си разрешавам да те допълня. Най-бедната част на средната класа в Русия купува имоти в нашето Черноморие. Около Средиземно море е пълно с руснаци, купили сериозни имоти за много пари. Моите деца бяха взели апартамент под наем от рускиня в Ница. Има ги и в Антиб, и в Марсилия, Монте Карло, и около Барселона и Валенсия. По италианското крайбрежие, Черна гора, Гърция, Кипър, Турция. Във Флорида и по Антилските о-ви.Тръгнал Гульо да си мери европейщината с истинските европейци!

107

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 122Булгария е най бедната страна нали така ???Не, Русия е значително по-бедна от България.Цели региони като Якутия живеят в потресаваща нищета докато олиграсите експлоатират диамантените и златните мини и си купуват писалки и часовници за $600 000.

106

Анонимен

преди 5 години

Не знам какво е хубаво в България, но 90% от труженичките в сферата на интимните услуги в ЕС са българки. Има дори и учителки и лекарки с висше образование които заработват по пристанищата на Хамбург и Амстердам за да хранят в България децата си и безработните си мъже..

105

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 117Ти да не им водиш списъците? Познавам доста от тях и те изобщо не влизат в категориите, които изброи.Познаваш ти ... Какво били са трактористи в колхоза и сега си развяват байрака с голямата пенсия от ТКЗС-то ли?Или са били металурзи в Томск и сега си живеят старините по чужди страни?

104

Анонимен

преди 5 години

Булгария е най бедната страна нали така ???

103

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 118Стига сте сравнявали Бьлгария както писах по долу руските туристи са навсякьде по света и е пьлно с руснаци почиват си и се кефят но бьлгари не може да видите ЗАЩО ЛИ ???Нормално е от 145 милионна държава да има 3 милиона които да обикалят света и да ги виждаш.Да не мислиш, че хорицата по сибирските села, на които им откриваха ръчни помпи за вода 2018г са мърдали някъде?Та то 90 милиона руснаци нямат собствени автомобили.

102

Анонимен

преди 5 години

абе незнам колко е "хубаво' в русия, ама сайтовете за запознанство са пълни с рускини, които хатят иностранец для брак

101

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 111България загуби над 4 милиарда евро защото САЩ наредиха на васалното правителство в София да спре Южен поток.Същност България икономиса 4милиарда лева, защото Путин искаше да теглим заем от Русия в размер на 4,5 милиарда при неизяснен лихвен процент, да направим трасето на наша територи и да го предостъпим на Русия.Е, рашките не загубиха и те нищо.Фалираха си сами клона на ВТБ(КТБ) и от там случайно изчезнаха също 4,5 милиарда.

100

Анонимен

преди 5 години

Стига сте сравнявали Бьлгария както писах по долу руските туристи са навсякьде по света и е пьлно с руснаци почиват си и се кефят но бьлгари не може да видите ЗАЩО ЛИ ???

99

Анонимен

преди 5 години

До АнонименДо 113Ти да не им водиш списъците? Познавам доста от тях и те изобщо не влизат в категориите, които изброи.