64

Наблюдател

преди 5 години

Учуден съм, че говорят български.

63

самокомунист

преди 5 години

До антикомунистЕлена Милиончева викаш, а как ти звучи Бойко Милиардерски?

62

Борислав

преди 5 години

До Бае ви ТошоВ България няма демокрация,управляват ни децата и внуците на комунистите,вземете си махнете капаците най-после!Защото 44 година е началото на края за България!

61

Анонимен

преди 5 години

Вижте в Афера какво пише за убийството в статията "УБИТАТА МАЙКА ОТ НОВИ ИСКЪР ВЪРВЯЛА ПРЕЗ АДА НА ДЪРЖАВАТА! ПОЛИТИЦИТЕ СА БЕЗПОЩАДНИ КРЪВОЖАДНИ ЗВЕРОВЕ!"

60

ъ

преди 5 години

Това е един от резултатите от управлението на ГЕРБ

59

Анонимен

преди 5 години

Ако бяха живи хайдутите щяха "със куршум да ги поздравят , а пък със сабя помилват".Ей за това се създават четите преди 150 години.

58

Анонимен

преди 5 години

До тантричен сексологЗа каква карма говорите, колко време трае възродителния процес - 3,4,5,6,7 г., колко...моите съчувствия, но той отдавна мина, както и последствията от него. А къде са автохтоните жители на Анатолия - християните, изпариха се като пара. Дано да няма карма и за вас.

57

тантричен сексолог

преди 5 години

Тсзиганяците са тежката карма за безпрецедентната в човешката история диващина на българите над турците, наречена "възродителен процес"!И това са все още добри времена за българите!

56

жената е българка

преди 5 години

Не лъжете.жената е българка.цогонин няма да слага охранителни камери

55

антикомунист

преди 5 години

До Анонимен 59Не казават таварощ.Мафията не казва далаверата.Иначе не се безпокой-никой нема да ми набута парички-те са си за тях. И на теб нема да набутат-не си другарин.От избраните ,от Позитано.Освен за червеното Ленче не се знае някой да е осъмнал с офшорка и 25 милиона евро.някак си.За нея се разбра -за друг не съм разбрал А ти?Я виж само как синьо и честно гледа Другарката Ленче.Даже и аз се усъмних.Ама 25 000 000 си ги има.Не от теб и мен-от закуски е спестявала другарката.

54

Анонимен

преди 5 години

До антикомунистОткъде се гепят такива пари дрогарю кажи и аз да ида да си гепна ? А на теб някой ако ти отвори една офшорка и напъха два млн евро и ти може да не разбереш и да осъмнеш у кауша.

53

Анонимен

преди 5 години

Как ще ги стигнем комунистите ?

52

антикомунист

преди 5 години

До Продължавам да питам 41Приятел ,обърни се към Елена Милиончева,великата разследваща журналистка.Тя може да гепи 25 000 000 евро без да е разбрала че имала оофшорка,но не може да прави такива разследвания .Партията хранителка не и дава. А и не може да перне некой милион за това.Това е електората на БСП.Без него няма 4% и мое милионерите в затвора.Теоретично.

51

Бае ви Тошо

преди 5 години

Станахте ли европейска държава вече или не сте все още, има ли много банани и демокрация навсякъде ?

50

Анонимен

преди 5 години

Гербаджийски им работи.

49

Бай Иван

преди 5 години

Имаме демокрация и евроценности,това е най-важното ;) !!!

48

Бай Хой

преди 5 години

Всичко е спокойно и стабилно. Бабата е джудистка и е потренирала, даже е наранила единия и той сега има нужда от доктор.

47

Анонимен

преди 5 години

Джамбазки, кво стана с промяната на НПК за личното оръжие и самоотбраната. Нещо забравихте го

46

Анонимен

преди 5 години

20 godini bez pravo na zamyana zaIzvergate. Mnogo sa slabi zakonite, tryabva da se promenyat. NIKOGA DPS VAV VLASTTA!

45

ако се либерализира-

преди 5 години

притежаването на огнестрелно оръжие има опасност хората да се досетят че проблема не е в изпадналия крадец а някъде горе и тогава като се съберат сто хиляди човека с оръжие--няма и съдебни процеси да има--ЗАТОВА -- и последната баба да изчезне за оня това не е важно-- важното е да спи спокойно като знае ,че полицията е по-въоръжена от народа и го пази от народната любов ! Затова се купуват огромно количество специални бусове има жандармерия навсякъде ,специални полицеиски сили и др най-различни