37

Анонимен

преди 5 години

Тази роля на Господ в политиката като мoдa я въведе Ердоган.

36

Британия

преди 5 години

Британия винаги е била васалът на САЩ, няма да забравя Блеър и подкрепата за Ирак, няма да забравя Тачър и прегръдките й с Пиночет.Няма да забравя как Рузвелт ненавиждаше Чърчил, който забави Вторият фронт, и го интересуваха Колониите, а в Европа загиваха милиони. А последният скандал с децата от работническите квартали - жертви на трафиканти - емигранти. Как Британия прикриваше тези случаи.Британия не заслужава Европа, след САЩ компаниите й печелят най-много от войните.В миналото и настоящет

35

юнкер

преди 5 години

внасяйте си вноските за членство в ЕС.. и се надайте бог да ви помогне

34

бог

преди 5 години

е па във мои ръце ще е , добре че го подпирам ....щото много му се услажда ишиасовата ракия

33

Анонимен

преди 5 години

На кой плащаме заплати ?!?На Вас или на .Бог ?

32

Анонимен

преди 5 години

Безбожници които налагат разврат , мъжеложство, детелюбство ,баболюбство ,радикален ислям ,радикална либера стия говорят за Бог - отвращавам се ! Какво ги жалите английските пи яндета , те са отдавна загубена работа.Хората вече им казват Британистан ЩОТО СЕ НАПЪЛНИХА С ИСЛЯМИСТИ.След 6 ч имамите бият британците че се разхождат с "разголените "си жени .Бял човек по улиците няма в Лондонстан !

31

АнонимеН

преди 5 години

НИКАКВО ПОВЕЧЕ ВРЕМЕ!!!ОБЕДИНЕНОТО КРАЛСТВО ВЕЛИКОБРИТАНИЯ И СЕВЕРНА ИРЛАНДИЯ НАПУСКА ЕС НА 30 МАРТ 2019-ТА ГОДИНА!ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ Е СЪЗДАДЕН 20 ГОДИНИ ПРЕДИ ТЕЗИ ВИСОКОМЕРНИ ПУЯЦИ ДА СЕ ПРИСЪЕДИНЯТ КЪМ НЕГО! 20 ГОДИНИ Е БИЛ БЕЗ ТЯХ МОЖЕ ДА Е БЕЗ ТЯХ И СЕГА НО ДА ВИДИМ ДАЛИ ТЕ МОГАТ БЕЗ ЕС :D

30

A

преди 5 години

Що се отнася до Brexit, това е като да бъдете в открито море и капитана е пиандура. - в ръцете на Бог сме",

29

АнонимеН

преди 5 години

ДА КАЖЕШ ПОДОБНО НЕЩО Е ВСЕ ЕДНО ДА ТЕГЛИШ ЕДНА НА ОБЕДИНЕНОТО КРАЛСТВО ВЕЛИКОБРИТАНИЯ И СЕВЕРНА ИРЛАНДИЯ :DБРАВО НА ЮНКЕР! НЕ ИМ ЦЕПИ БАСМАТА ИЗОБЩО :D

28

Предложение

преди 5 години

Весела игра на думи, загубени в превода се получава :)Мадуро, мадуродом - спа център Путин, путь - пътКуеоедов - ...?:)

27

до 26

преди 5 години

Просто реших да помогна , А и не поставям под съмнение богатството на българския език.Особено в граматическо отношение .Дори се съмнявам че някой би си помислил ,че българския не богат език ,просто защото няма нито един факт за в тази насока.

26

Анонимен

преди 5 години

До Предложениене знам, все пак на български си е смисъла - четвъртит. По богат език сме си в тази област, ние само за по надолу колко думи имаме, знаете ли на кое вече викаме венецуелските президенти?

25

Предложение

преди 5 години

Да се включа в дискусията за изречението, защото другото е за общоевропейски референдум дали да ги оставим.Англетата ги чака един голям четвъртит Мей отзад.За анализтора - така добре ли ти звучи за превод?:)

24

Анонимен

преди 5 години

До от 23разбирам, че държиш да демонстрираш познания по англисйки, но все пак се примири, че българиския е по богат в някои отношения, но ще ме изгонят от дорума ако тръгна да демонстрирам, а и не усещаш ли хумора, че си се запънал, че ще го преведеш?

23

от 23

преди 5 години

Ако искаш превод дай цялото изречение на български в което използваш думата а не само думата.Защото ти искаш да изтъкнеш вторичното съдържание на думата, а това дори и на български става с контекста на изречението.Тогава вече можем да ти помогнем да направиш коректен превод .

22

Анонимен

преди 5 години

До до 11само се успокой. Виж, че онзи ми обяснява с три думи, та голям, та черен, после изяснихме, че не става върпос с много думи да опишеш. Една точна и конкретна, за да разберат, че ще боли, ама ги е сърбяло преди това, и ще викат това трябваше ли ми? И няма да зная, ама много вяреме ще мине и пак няма да разберат и ще разберат после, че от тази работа нищо добро няма да се роди, а бе то цялата работа не е за зачеване, а за чуждо удоволствие, а те си мислеха, че е тяхно, точно една дума?

21

до 11

преди 5 години

Какво общо има думата четвътита с Англия на текущия на етап.Първо си изясни как се използва в български , тогава няма да ти е проблем да го преведеш на английски.Иначе е ясно как се превежда , но ти искаш да преведеш военния наказателен смисъл.Английския е достатъчно богат език за да може да го обясниш по много начини това , но първо си изясни какво точно искаш да преведеш.

20

Анонимен

преди 5 години

Тоя дърт лъжец пак ли лъже хората ?

19

ИМАМЕ ПОГОВОРКА

преди 5 години

Рибата се вмирисва откъм главата. Това обяснява защо в централата на ЕС в Брюксел се носи такава тежка миризма

18

анонимен

преди 5 години

Този кога ще го разкарат от ЕС ни то е визия едно свестно изказване и мнение няма и това с тоя брегзит е като на арабски пазар или излизат или оставят ци...ска работа.