22

Анонимен

преди 5 години

Аве, ама верно ги водят тържества тия лудите.. Тържества по случай гибелта на Левски.. А майкооо.. Пълно е с *** йоти..

21

Ти да видиш

преди 5 години

И откога Ал Капоне и Бъфало Бил-героите на Америка станаха почтени люде,а Левски-бандит?

20

Поклон

преди 5 години

Левски е голям!10 години е правил мюмюните луди в тяхната империя!Ако кюрдите имаха подобен човек,да са се освободили отдавна!

19

Мъка

преди 5 години

Сбъркана работа, като всичко в тая държава! Това годишнина от гибелта бе! Фоервеки ще ми пускат?!? Това е начин при празнуване на нещо с положителни емоции! Какво положително виждате в това, когато е убит човек? Такива "празненства", както ги наричате, ще правите на годишнината от рождението, а не смъртта! Хахавелници смотани!!

18

аз

преди 5 години

ТОЗИ ДЕН Е ПО- ДОБРЕ ПОЛИТИЦИТЕ ДА НЕ СЕ ПОЯВЯВАТ - САМО ЗАГРОЗЯВАТ ПРАЗНИКА.

17

Анонимен

преди 5 години

Ако Левски се събуди и види днешна България и българския народ? ....

16

Анонимен

преди 5 години

Йотова: Заветите на Васил Левски изгарят демагогията и користтаЗаветите му не се спазват а потъпкват! За това България сега е една голяма Милиционерия - фатмашка култура и милиционерски мъдрости! Ето кой е майстор Демагог, точно тези които най-много приказват за заветите на Левски не не им достига истински морал за да не бъдат демагози и родолюбци с камбанки!

15

Анонимен

преди 5 години

Преди няколко години в Укипедия пишеше че Левски владее перфектно турски гръцки и румънски но някой махна написаното

14

Анонимен

преди 5 години

По голям от бургаския апостол Митьо очите няма , всички други са аматьори

13

Анонимен

преди 5 години

Няма никакви апостоли , освен това Християнството се налага насила от Византия през 866 г. всичко друго е Дезинформация на Населението все пак трябва да има хоби с което да се занимават баламите

12

Манипулация

преди 5 години

Левски е съочастник на престъпника по това време Димитър общи , няма как Престъпниците да са апостоли , Народа ги е възпял като такива , а тука в тоа сайт може да се манипулира 3 дена и 3 нощи нонстоп

11

Анонимен

преди 5 години

До ! 8 и до 8 11:"СВЕСТНИТЕ У НАС, СЧИТАТ ЗА ЛУДИ..."НЕ СЕ ГАВРЕТЕ С ПАМЕТТА НА ТЕЗИ, С КОИТО ИЗОБЩО НЕ МОЖЕТЕ, ДА СЕ СРАВНИТЕ!!!

10

Анонимен

преди 5 години

До до 8Глупости. Комунизма не е национална идеология, още по-малко българска, Маркс и Енгелс да не са родени в София :-) . За какво му е да идеализира типично национален характер като Левски ?

9

до 8

преди 5 години

Иронизираш, но не знаеш колко си права! Ботев и Левски бяха превърнати в герои от комунистите! Преди това съвременниците им са ги считали за нехранимайковци, чапкъни и разбойници! На почит са били богатите и преуспелите! както днес и винаги! Особено семейството на Левски са били нещо чалнати и са се самоунищожили сами! Майка му като видяла, че руснаците идват се хвърлила в кладенеца - януари, 1878 г. Факт!

8

Историк с гега

преди 5 години

Роднините на ратая Стойчо Гергинов бяха ли поканени на това тържество?! За незнаещите - Стойчо Гергинов е юношата, заклан като пиле от Васил Левски, защото го видял да излиза от къщата на чорбаджията му Денчо Халача, след като е обрал къщата на чорбаджията му и задигнал кесийки с жълтици!

7

Анонимен

преди 5 години

Ако имаме една светла свята личност - това е той. Много ми е чудно какво щеше той да направи сега с днешните ни политици? Спи Дяконе...

6

2

преди 5 години

То всеки е бил нечий шпионин! Най вече управляващите след освобождението! Освободителите не можаха да ни поробят, но докато те воюваха, другите си наместиха агентурата на власт!

5

АнонимеН

преди 5 години

ДРУГИТЕ ГРАДОВЕ ПРАВЯТ ПОКЛОНЕНИЕТО НА ДЕНЯ НА СМЪРТТА МУ 18-ТИ НО НИЕ В СОФИЯ НА 19-ТИ! ОТНОВО С ЦЕЛ ДА СЕ ОМАЛОВАЖИ ТОЗИ ДЕН ОТ ОБЕДИНЕНИЕТО ГЕРБ И ДПС КОИТО УПРАВЛЯВАТ В БЪЛГАРИЯ !

4

Народна Просвета

преди 5 години

До до 2...който прочие е бил гръцки шпи...разузнавач. да не пресолиш бобецо само.

3

до 2

преди 5 години

Не-ееее! Ако беше жив, днешните политици щяха да му повдигнат и на него някое обвинение и да го пратят при Николай Банев в Следствения арест! Те се крият като плъхове по време на бунтове и въстания, но вземат ли властта се гаврят юнашки със славни и достойни войводи. Като Петко войвода! Бедни, бедни Македонски...!