56

Ахмет. Али

преди 3 месеца

Че то и азз го мога. Че кой не може да легне гол на снега. Стига с тези глупости направи нещо по истинско....

55

...........

преди 3 месеца

До Гробокопач

Човека ккаво е виновен. Направил си е снимка и някой "журналист" решил да напише изсмукана от пръстите статия......

54

Гробокопач

преди 3 месеца

Типичен позьор е и новият ви министър-председател, електорат;))) Навремето,в казармата, това беше всекидневие в занятията зимата. На офицерите често им прещракваше запалката;))) Прицелът на това позьорство е днешният женски електорат.

53

Божинката съм

преди 3 месеца

Еваларка баце, гоуем си! То и аз се бех снимАл така гол, помниш ли?

52

Ще е още

преди 3 месеца

по-интересно,ако до него беше легнала гола и Андреа?!?

51

до 53

преди 3 месеца

мир..чао и дет викат --нека по добрия победи !

50

до 49

преди 3 месеца

По принцип ударите в бокса са прав ,ъперкът ,кроше и крос--като повърхността с която се удря са предните две коалчета на юмрукка--балтиите са разни средни удари нанесени с полузавъртян юмрук където се удря с повърхност / както дойде / с отворена ръкавица , полуотворена има и мръсни ударчета с лакът--по принцип чистите удари са по силни ипо рационални с максимална защитеност на удрящия , НО балтиите също може да са силни и изненадват защото все пак има значение на какво си учен..

49

Анонимен

преди 3 месеца

до 51 Мир, човече! Приятно ми беше да си полафим. Лек ден!

48

до 50

преди 3 месеца

За това си прав..

47

46

преди 3 месеца

Аз не казвам че Уайлдър е някакво мекотело което не издържа и не удря здраво .... той може да събере и всички пояси. Но ти казвам ,че срещу неговата игра има също успешна тактика която обаче трябва да си ПОДГОТВЕН да я направиш и има едно нещо ,че всеки тежък удар в противника сваля процент от физиката му така ,че неможеш да чакаш само той да те маа с тези балтии и да се измори --трябва да го удряш и то с доста злоба... все пак Кобрата е отишъл да се бие с най-добрите в този момент...

46

Анонимен

преди 3 месеца

до 48 от 49
А като ми говориш на него мач и за нечисти удари я преброй ако можеш до толкова да броиш, колко пъти Пулев удари Кличко зад главата при клинчовете.

45

Анонимен

преди 3 месеца

до 48 Нокаута ли не беше чист удар, тоест последното ляво кроше на Кличко или?

44

до 44

преди 3 месеца

Кличко също удари Кобрата с нечист удар--но за професионалистите се отделят много пари трябвало спаринг партньорите ти да са лика прилика на този с който ще играеш или да са боксьори с опит срещу опонента ти..За това в Щатите ще светнат Кобрата малко-- щото има нужда --там са удрячите няма чисто мръсно искат но каути и кръв--няма бокса е игра..

43

Анонимен

преди 3 месеца

накрая на мача*

42

Анонимен

преди 3 месеца

до 45 Е ако не си гледал мача Уайлдър- Ортиз го гледай и пак ела и ми кажи, че Уайдър се изморява накара на мача. Даже в 7- я рунд мисля Ортиз са малко да не го прати в нокдаун, но Уайлдър оцеля с удрянето на гонга. Такова млатене нямаше...по-голямо от това на Джошуа с Кличко. И накрая Уайлдър в 10-я рунд включи на резервна и го умъртви.

41

до 40

преди 3 месеца

Не знам дали така трябва да се изпълнява кроше и дали е позволено ,но определено съдиите си затварят очите по принцип толкова широк удар е много силен изморява удрящия траекторията е голяма --видим е и може да бъде избегнат НО е много силен---ако срещу Уаилдър има трениран в издръжливост боксьор с добри прави удари и добра лява ръка ще го смачка тактически и в края на мача ще е в много по добра кондиция --на времето Клей е бил много удрячи--въпроса е Кобрата какво ще покаже...

40

Анонимен

преди 3 месеца

до 43
Ахааа...а гледал ли си Виталий Кличко? И той ли нямаше гард- понеже ръцете му винаги бяха долу отпуснати? Не, това му е стила и като тръгне да атакува набира скорост ръката му още отдолу от кръста за да завърши в главата на отсрещния.

39

до 34

преди 3 месеца

Тайсън фюри на ринга е чалъмджия малко в повече му са маймунджулъците но е много висок и със съвсем лек отклон или елементарно дръпване на главата успява да отбегне селските балтии НО както виждате от тлъстинките който само пречат от 6-7мия рунд се умори и можеше да отнесе някой много тежък нокаут--тази открита игра иска свръх бэрзйна която тои има-- но до средата на мача. Стила му на свален гард и криене на главата с рамо и отмествания и удари със свалената не е най-доброто-гарда е много важен

38

Анонимен

преди 3 месеца

до 39 И Уайлдър когато нокаутирва, не нокаутирва с тия "шамари", а с тежки крошета и ъперкътове..както го направи срещу поляка Шпилка- удари му едно дясно кроше в брадата оня падна и не мръдна. Жена му до ринга се разрева- помисли си че е умрял.
Или Ъперкъта който лепна на Ортиз и оня клекна за постоянно.

37

Анонимен

преди 3 месеца

Ще си докара шипове този....после пак ще го питаме как е на снега