21

Анонимен

преди 5 години

Можеш да бъдеш демократичен само с много пари, при това чужди. Иначе си източноевропеец с украинско мислене.

20

Анонимен

преди 5 години

Ако някой открие дали ще се навие да я даде дупката на журито, а няма да си вземе милионите от заинтресованите....

19

Не са сигурни

преди 5 години

Не се хабете да им показвате пролуките, Путин плаща в рубли двойно, а и си оставате на сянка. Нека си мислят, че е неразбиваема.

18

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 13Швейцария е била демократична още когато е била бедна. Така, че си мисля първо е демокрацията, а след това богатството. По мои наблюдения в демократичните държави средния и бедния човек живеят по добре.

17

IBM FAKE NEWS

преди 5 години

Вирус с една пролука в Windows 10 в момента струва 150К $И.зраелска ИТ компания наета от О.бама направи вирус с три пролуки и успя да убие десетки учени в атомната електроцентрала на Иран/к. Цента на вируса, която американското правителство плати беше няколко милиона долара. После направиха и филм.Накрая, Оба.*** се разкрещя и попита: "Нали ми казахте,че няма никой да разбере?"Не лесно да живееш

16

Хахахааааа.

преди 5 години

Ето начина да се регистрират хакерите по света!Всичко става с пари и акъл!

15

до 14

преди 5 години

Тя и демокрацията е субективна, иначе съм съгласен, че през социализма бяхме по демократична държава от сега заради приравняването, но ако го кажеш на някой СДСар ще позеленее.

14

Анонимен

преди 5 години

До13Бедна държава и демокрация, несъвместими понятия.--понятията "беден" и "богат" са субективно-оценъчни понятия, характерни там, където има силен дисбаланс в обществото. Когато хората са , грубо казано "изравнени", както беше при социализма, понятията "богат"-"беден" просто изчезват, размиват се. в тази връзка, как оцени , че в швейцария са богати или бедни, по отношение на самите себе си, а не на външният свят ? разбираш ли за какво говоря?ами то изравняването лесно може да се върне!

13

Анонимен

преди 5 години

Ако съдим по Швейцария, демокрацията става с много пари.Бедна държава и демокрация, несъвместими понятия.

12

Анонимен

преди 5 години

който бяга от тази система, значи бяга от истинската демокрация и народовластие!ей в такива ситуации, лъсва изцяло лицемерието на стаквото и псевдо-демокрацията на която то се крепи!

11

Анонимен

преди 5 години

В Швейцария гледат сериозно на демокрацията - дотолкова, че гласоподавателите са призовавани да пускат бюлетини четири пъти годишно, за да гласуват по голям брой въпроси,Работата е там, че последната дума имат гласоподавателите, а федералното правителство често се ограничава до консултативна роля за обществеността.--много ми харесва тази система.това е "хоризонталното" управление, което е нужно, това е дефакто ... комунизъма и истинската демокрация- "власт от всички за всички"

10

...

преди 5 години

Нас ни убеждават, лъжат и мажат, че електронното гласуване било податливо на хакерски изяви, а хората са толкова сигурни в системата си, че канят хакери да им правят тестове. Какво да ви кажа, спете още

9

Анонимен

преди 5 години

До 2Наропа се тестване. Само много ограниче и хора вярват, че каквото са създали перфект и и не подлежи на подобрение.

8

Анонимен

преди 5 години

До 4Не всички без морал, нали знаеш?

7

Анонимен

преди 5 години

До 5Когато човек гледа много филми се получават коментари като твоя. Има много фирми, които се занимават точно с такава дейност. Предлагат услиги като проникване в дадени системи с цел подобряването на тяхната сигурност.

6

Анонимен

преди 5 години

добре, не четох статията, но само като видях заглавието и си викам, някой българин ще забогатее.

5

Анонимен

преди 5 години

Целта е регистрация на новите хакери!!!

4

Анонимен

преди 5 години

Кой луд ще им покаже слабите места за някакви мижави кинти като може да прибере големите пари на изборите

3

Anonimen

преди 5 години

До АнонименДа, колкото "помогна" с естонското електронно гласуване. Изложиха се като пиян ***.

2

Не са сигурни

преди 5 години

Щом като Швейцария се съмнява в електронната система след толкова години ние по-добре да не даваме на Путин да ни прави изборите.