40

Femini

преди 5 години

Жените имат права, които света трябва да обгижва. Каквото и да е сторила тя е бременна! Мъжете сте виновни за нейната заблуда!

39

CitizenX

преди 5 години

Работата ми тук е да посещавам такива домове на мусюлмани.Там няма нища английско. Огромни плакати с текстове от Корана и почти във всеки дом устройство което на определено време вие и приканва към молитва.И те наистина зарязват всичко и тичат в към килимчето да бият чело в земята.Бил съм и в ислямско училище .Високи огради. Три заключени врати .Охрана . А вътре деца 1-3 клас ясно се чуваха как скандират религиозни текстове. "Учат корана" - Така ми обясниха.Англия се ислямизира. Бързо .

38

CitizenX

преди 5 години

До отвратТук грешиш . Никой, повтарям никой няма да и иска линч ако се прибере в Англия . Дори напротив . Държавата може да я прибере на "топло" за няколко години но само докато световните медии забравят за нея . Тук в ЮК има твърде много ислямски организации които ще я бранят , ще я изкарат жертва, ще успокояват англетата .....Била се расикализирала докато си рови в интернет ??? Пълна глупост . 100% семейството е виновно . И имама в местната джамия . Никой друг . А сега си я искат обратно .

37

Родина - ха ха ха

преди 5 години

*** тя си е в родината бе (в Сирия или там, в която и да е държава), тя иска да емигрира в Англия.

36

отврат

преди 5 години

И да го приберат това тъпо животно, то е свършено. В англия не се знае колко дълго ще я опазят от линч, нея и който евентуално тръгне да я защитава. Трябва смъртно наказание за такива случаи.

35

Анонимен

преди 5 години

Великобритания е длъжна да прибере Шамима и детето й. Това бил морален дълг на странатаВеликобритания е длъжна да прибере Шамима и детето й. Това бил морален дълг на страната........................точно така ! великобритания да си ги прибере всичките, щом обявява брекзит за европейците. щом така разбират "морала" си ! тя и франция е пълна с такива, и сега си тегли теглото.

34

До 72

преди 5 години

Я ни разкажи как емигрантите ти порят хастара

33

Анонимен

преди 5 години

САЩ продължава да финансира и въоръжава терористите в Идлип, да не мислите че се държат на милостта на Аллах?Ако САЩ не бяха попречили, армията на Сирия досега отдавна са ги е унищожила!

32

До 72

преди 5 години

Ти от коя ромска махала си?ГЕЙ си нали?

31

До 72

преди 5 години

Защо да отива в Русия бе изреде?САЩ СЪЗДАДЕ ИД, а не Русия

30

Анонимен

преди 5 години

Да отива в русия

29

Кико

преди 5 години

До Юнал ДжемиловЮнале, ше го изтрещиш ли Айшето от снимката ако ти падне? Може и дете да ти роди, особено, като и прошепнеш в ушето "ил ляля ил ляля бисмилля" и веднага ще се светне, че се молите на един и същи пророк! Може и жена да ти стане! Или жена на сина ти, вие и без това си имате обичая да си ги менкате...а и религията ви така ви учи!

28

Извод

преди 5 години

Явно българите и гърците сме много корави народи,щом сме оцелели сред тези агаряни!

27

Тук я не щем тая

преди 5 години

Аз смятам,че на тази никой за нищо не й е длъжен.Защо трябва да се връща в Европа??Да си живее в Сирия.Ако реши да се покаже в България облечена така и да ръси глупости колко е хубаво да се убиват християни, такъв бой ще изяде,за англичаните не знам дали ще и го спестят,ама в България да не идва

26

луда ханъма

преди 5 години

Тази е луда. Сама си противоречи като казва. Цитирам,, Да убиваш невинни хора било грешно,ама някак оправдано". Кой оправдава убийствата според нея? Бог ли? Надявам се, бебето да й бъде отнето,ако го роди живо. За бебето може да има шанс,макар малко вероятно е някой да иска да го осинови при такава майка. Кой ли ще иска такова бебе?? Дори да не мога да имам деца, не бих взела бебе на екстремисти,може да е наследствено заболяване. А вие??

25

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Този болен мозък няма място в цивилизована Европа.Като познавам извратеното мислене на Запада обаче, нищо чудно наглосаксонците да я върнат.

24

Анонимен

преди 5 години

Аз мисля, че това в Манчестър, беше фалшиво знаме.

23

Анонимен

преди 5 години

В Манчестър беше един модерен представител на старата школа на Hinshelwood. Toва е бъдещето на Англия. Те не искат нормални хора - кланят се на примитивни създания и това си е нещо нормално. И да не сте казали нещо срещу горкото дете бомбаджийче, расисти такива!

22

Justice Defender

преди 5 години

не може престъпна терориста част ос ислямска терористична организация и съусатник в престъпления срещу невинни да се позовава на морал т,к тя няма такъв според Божия морален закон и общочовешките морални норми тя трябва да бъде осъдена експулсирана и с отнето гражданство в немююсулманките държава след като е терористк и опасна з сигурнотта на страната и враг на народа и по закон и право трябва да бъде осъдена не приета - към немилостивите ислямски убийци не трябва да се показва милост

21

бай ганю

преди 5 години

след тези си думи мисля че британците ще и отнемат паспорта