10

авс

преди 5 години

като пишете за роми плювате псувате като пишете за турци пак плювате и псувате като пишете за руснаци плювата и псувате като пишете че българин се е самозапалил даже не съжелявате казвате че е не достоен да работи и да печели кога ще се научите да виждате нещата реално че нашата власт ни дели на три сорта българи турци и роми както казват политиците един гласоподател по-малко а за коя партия тоя беше.зам че няма да ви харесва каквото съм писал защото истината много боли

9

no name

преди 5 години

Турци били, роми били, кич, мич... дрън-дрън. Все ми е тая какви са. На никой не пречат, правят си тяхната музика, имат си фенове, изкарват си пари с труд, не с кражби и престъпления. Не са нацвъкали по 10 деца да ги хрантути държавата, гледат си ги сами. Не живеят в гето, спретнати, възпитани. Нормални хора. Няма за какво да ги плюете. Вижте си вашите кочинки и тогава претендирайте.

8

Анонимен

преди 5 години

Кич... ама кич бате.

7

Джедай Мастър

преди 5 години

Синът на Фики Стораро не трябва ли да е Фики Стораро - Джуниър? Тони Стораро - джуниър трябваше да се казва Фики, ако Тони го беше кръстил на себе си, а тогава внуктът му щеше да бъде Тони Стораро Трети? За един приател питам.

6

Анонимен

преди 5 години

Още колко Стораровци има, че да сме в крак с индийския сериал?

5

Анонимен

преди 5 години

Защо когато някой ром е интегриран и цивилизован го обвяват за турчин.Тони и Фики са чисти роми така че медиите спрете да ги наричате турци. Нека тези двамата да бъдат давани за промер че има и нормални роми в тази държава.

4

0

преди 5 години

Яша, яша !

3

Анонимен

преди 5 години

Туците поне се женят млади и имат деца. Уважават родителите си и имат здрава връзка със семейството. На неговите 24 години българите още цъкат видео игри.

2

До там я докарахме

преди 5 години

Голямо "евала" на dnes.bg, че пише за такова "важно и бляскаво" събитие....Трагедия!!!! На 100%!!!Засрамете се бе!!!!!

1

фнгм

преди 5 години

Чшшш, абе това е Джизъса бе, защо изневерява на русата Зуатка?