25

Анонимен

преди 5 години

Ами вместо да се вайкат , защо не са дали жалба до прокурор още на същият ден полицията го взема и го кара за лечение.

24

Хах

преди 5 години

До психиатър.Абе, простаако ***. Ти мислиш ли ,че всеки диагонстициран има 5 човека до себе си , които да следят дали си пие медикаментите ??? Мислиш ли ,че една баба или майка може да накара насила мъж да спазва лечениетоси ? Я си представи , че тоя беше излязъл на улицата и имаше деца , които да играят там ?

23

пази Боже

преди 5 години

Бедни са били и са спестявали от лекарства ли ?!Нямали са пари за лекарства ?

22

Психиатър

преди 5 години

До ХахГлупости на таркалета. Лудостта не се лекува, но има прекрасни лекарства, които ако се пият подтискат симптомите и хората могат да водят напълно нормален живот. Най важното е да имат хора до себе си. И повярвай ми!!! Никой не е застрахован!!!

21

АНТИ

преди 5 години

Да четат от Западни Балкани, какво ги чака, като дойде Боко да ги европеизира.

20

Анонимен

преди 5 години

Излиза че всичко се е случило защото са имали само един лаптоп. Бедността води до такива караници.

19

Хах

преди 5 години

Колкото и да не е хуманно мястото на психично болните е в затворни институции. Хоспитализират ги за по 3,4 месеца и после по живо, по здраво. После идва момента, в който не си пият лекарстват и четем трагедии като днешната.

18

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 18Много знаеш.

17

Анонимен

преди 5 години

Параноидна Шизофрения ! Чуват гласове и им се привиждат чудовища. Това е в резултат от безхаберие то на институциите

16

Анонимен_777

преди 5 години

До 13:Хаххаа.. успокой се бе Хосе, изказах мнение относно реалността която ни залива !Не съм заявил нужа от пишман-психолог които да ме определя !Къде го чукна, къде се пукна а братЧет ??! Ехх аман от всезнаещи гении които дават определения в тая страна !

15

сминдух енд чесън

преди 5 години

Във военна полиция как ли са разбрали ,че не ходи на работа.

14

Анонимен

преди 5 години

До Масово са лудиСтани учител и след един месец и ти ще си луд.

13

Бай Иван

преди 5 години

Пристъп на демокрация е получил очевидно,от холивудските бълвочи дето ги пускат по телевизията ;) !!!

12

До Анонимен_777

преди 5 години

Глупав и чувствителен си ти. Затова като дойде радикален режим, бил той ляв или десен по вестниците и новините пишат само хубави работи. За да може такива като теб, каквито има много, да се чувстват добре и после да величаят режима. Това че положението е зле навсякъде и винаги е било зле, е реалност която 50% от населението не може да приеме.

11

Анонимен_777

преди 5 години

Чета какво се случва из нашата малка но абсурдна страна.. и от ден на ден става все по-зле ! Тотален разпад на ценностна система, морал, ред и справедливост !Властта е абсолютно импотентна и неангажирана с реални решения на плеядата от проблеми които заливат ''обществото'' ни !''Държавата'' е оставена до голяма степен на автопилот, на само-корекция от десетилетия, и разбира се нерешените проблеми са като бурените - избуяват ако не се чистят...

10

Масово са луди

преди 5 години

Аз познавам сума ти хора, на които им хлопа здраво дъската и не са хоспитализирани в психиатрии, а точно там им е мястото. Изумителнито е, че повечето от тях са учители, явно просто няма кадри и се назначават съвсем отявлено кукави. Докато толерираме смахнатите ще има такива новини

9

трагедия

преди 5 години

За жалост, затвориха доста лудници, 90% от съществуващите на времето. Сега лудите се разхождат сред нас. Те са болни хора, нямат вина. Вина има държавата!!! Много български семейства живеят в страх, да не би роднина, който е психически болен, не им посегне, или не запали дома! Тези семейства са изоставени, от институциите, да се справят сами с този наистина сериозен проблем! Проблем на цялото бг общество и държава!

8

Анонимен

преди 5 години

До 4 Ама си още жив,нали?

7

Бате Гойко

преди 5 години

"Не мога повече, ще пратя Гошко в лудница, вайкала се майка му Пепи пред съседите.По-надолу пише, че майката се казва Рени.

6

XL

преди 5 години

Изключително брутално, ума ми не го побира.. колко трябва да си луд?