45

Анонимен

преди 5 години

Абе къде, в центъра на София един щеше да ме сгази на светофар, пресичах на зелено, но на самото кръстовище, а малко преди него, и този нарочно искаше да ме сгази, и един бакшиш скочи да го защитава, даже скочиха на бой, когато им казах, че и двамата са луди. Ей това е столицата София там пълна с ненормалници и комплексари. Съвременният българин е страшно надут. Интересно за какво се надува? Последната дупка на кавала във всички отношения.

44

Анонимен

преди 5 години

Вместо да тръгнат да се оправят небивалиците на комунизма, БКП направи така, че нещата да се влошат още повече след 1989 г.На народа не му пука, само говори "държавата, държавата"... ами чакайте на държавата-неволята.

43

Срам за държавата ни

преди 5 години

До трагедияТочно така! Държавата така е "устроила" нещата, че ако някой е напр. шизофреник, близките му не смеят да го пратят на лечение в психиатрия, защото след това, даже да се излекува, никъде няма да го приемат на работа, защото ще се води цял живот "на отчет" в психиатрия... Всеки работодател бяга от такива. И близките му ще трябва да го хранят, а той да е вечно безработен, даже и да е вече здрав.

42

Анонимен

преди 5 години

Не в лудницата, в затвора трябва да го пратят. Нали бил вменяем? Щом е такъв - да си отговаря за престъпленията. Психопатията и социопатията не го оневиняват, в затворите е пълно с психопати.

41

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 37"параноидна шизофрения и биполярно разстройство-в лудницата им е мястото,не всред хората"Не думай, ще трябва да набуташ цялата България в лудници! Колко биполярни българи са не диагнозирани - не е истина! Наливат се по кръчмите до забрава и после викат духa на Орангутана! Биполярното разтройство от тип едно се разпознава най-лесно защото психозите са подобни на шизофренните, но като цяло няма нищо общо с параноидната шизофрения където се наблюдава визуална психоза - разликата!

40

Пешо Пешев

преди 5 години

Като се обърне каруцата, пътища много.. жалко за убитите... живота е свято нещо, дар от Бога! Жалко когато пак божи чада, така леко и безотговорно отнемат този Божи дар другиму!

39

Iceblast88

преди 5 години

РИОСС да отидат в Нови Искър да проверят въздуха там. Миналата година 8-но убийство, тази година 4-но. Какво става там бе? И как все излизат или от луди или бивши затворници и все битови убийства?

38

Страшна трагедия!..

преди 5 години

...Жалко за хората, жалко и за момчето....Бог да прости покойните!

37

Анонимна

преди 5 години

Az gi poznsvam vsichki lichno da ubieca ne e dobre maika mu se kazvashe reni i mnogo go vodeshe po lekari nasam na tam ubieca ne beshe agresiven pone do minalata godina ne priema narkotici i ne pie alkohol

36

Изненада

преди 5 години

Как пък един луд не влезе в парламента, а все невинни страдат затова, че унищожиха заведенията за психично болни и ги оставиха на грижите на близките им. Те са първите жертви на шизофренията, наркоманията и т.н.

35

Анонимен

преди 5 години

параноидна шизофрения и биполярно разстройство-в лудницата им е мястото,не всред хората

34

Хах

преди 5 години

Това ли е аргументът, че диагностицираните с това заболяване проявяват агресия само автогаресия или е насочена основно към близки ? Сайтът "Криминални досиета " и случаи от преди 50 години ?

33

179

преди 5 години

Деградация на народа до крайна степен породена от различни фактори които са се натрупали със времето. Бог да прости загиналите и да пази нас живите.

32

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 28Даже са 4 града! София, Нови Искър, Банкя и Бухово!

31

До 30 Хах

преди 5 години

Чети сайта криминални досиета. Джон Емил Лист убил майка си, жена и трите си деца през ноември 1971 г в семейната къща в имението Брийз Нол (триетажна викторианска постройка с 19 стаи най-скъпата къща в заможния квартал Уестфийлд в щата Ню Джърси). След това избягал в друг щат, там отново се оженил и се укривал от правосъдието 18 години до 1989 г.

30

Лили

преди 5 години

На мене ми се струва, че тук са намесени НАРКОТИЦИТЕ

29

Плевенски

преди 5 години

Боже,боже...Каква е тази военно-медицинска комисия, която го е приела в армията? Колко ли още други с такива проблеми има във войската? Та той при един конфликт с колегите си можеше с автомата цялото отделение да избие!

28

Хах

преди 5 години

Дай я тая статистика, че шизофреници убивали само близки или имали нагон само за самоубийство, капацитете??? Чист късмет, че при трагедията не е имало външни хора.

27

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 27В СТОЛИЧНА община има 3 града- Банкя, Нови Искър и Бухово.

26

Анонимен

преди 5 години

Последно град или квартал е Нови Искър