28

до 14

преди 5 години

Щом е твоя човек ду... го барабар.

27

Анонимен

преди 5 години

защо се сещате за проблема само когато идват избори , а не започнахте да го решавате още когато дойдохте на власт, става въпрос за човека с големата глава от снимката

26

Анонимен

преди 5 години

Браво за думите "държавата започва да се руши тогава, когато изчезне чувството за справедливост",Каракачанов!

25

Анонимен

преди 5 години

Не само тец Варна а и 23 милиона бонус студен резерв или там мръсен въздух. За сметка на държавния Марица ТЕЦ.сЪБАРЯНЕТО НА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА оРЕШАРСКИ ОТ дпс ЗАЩО ЛИ Е БИЛО?

24

.

преди 5 години

А то е ясно като бял ден, че е агент на службите, който от време на време удобно влиза и след това излиза от затвора. Понякога получава куршум от конкуренцията на други "агенти" под прикритие като престъпници. И се чуди човек, кое е основната им дейност - да бъдат престъпници, а прикритието им е агенти или обратното..*Коментарът е от фейсбук

23

До реалист

преди 5 години

Абе ВМРО са никой в парламента. Коли и беси, само бащицата на народа, премиера слънце, агент Буда, СиК-аджията с БКп книжка и генерал по заслуги - Бойко Методиев Борисов. Да живее краля на тиквите и още дълги години, ще ви краде(до като е възможно).

22

истината е

преди 5 години

НИЕ СМЕ ПРАВОСЛАВНА СТРАНА. АНТИПРАВОСЛАВНИТЕ ПАТРИОТИ, НАЗНАЧЕНИ ОТ ЗАПАД СА ПАРОДИЯСЕГА ДА НИ Е ЧЕСТИТ АМЕРИКАНСКИЯ АЕЦ-Ф-16. Мощността му е рекордна, нула киловата ток. Русия е виновна.

21

АНТИ

преди 5 години

Сега разбрахте ли, защо умни българи, още преди 25 години, избягаха от тук ?!

20

АНТИ

преди 5 години

Скачахте за демокрация -получихте геноцид итиха вътрешна война.

19

Анонимен

преди 5 години

"Той поне говори за проблема"Кога ще се научим да гледаме не какво се говори, а какво се прави...

18

Анонимен

преди 5 години

След две години като вицепремиер и сигурно 20 в политиката, Каракачанов се събудил тази сутрин и му просветнало. Ти да видиш!

17

МОНК

преди 5 години

За първи път в кв. Христо Ботев в столицата преди сигурно повече от 15 години ДПС измисли купуването на гласове поне в моя квартал първи те започнаха да подкупват ромите! Знам го защото те не се криеха, и на следващите избори започнаха и другите, но ДПС са създателите на това крими престъпление!

16

...

преди 5 години

Брех веднъж и на мене да ми хареса какво казва Шкембе Войвода! БРАВО! НАЙ-НАКРАЯ НЯКОЙ ДА КАЖЕ ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКАТА партия ДПС! ДПС ЕДИНСТВЕНО КРАДЕ това е ДПС! БРАВО КАРАКАЧАНОВ!

15

Анонимен

преди 5 години

Каракачанов, а до сега ДПС ли ви пречеше да решавате ромския проблем ?И е прав, че няма да го решиш с багери !Багерите решават проблема с бараките, но не и с ромите !Което означава, че правиш пушилка за популизъм !

14

ре

преди 5 години

Кворумът в парламента се прави от герб плюс бсп и дпс!!!

13

Анонимен

преди 5 години

Каракачанов е моя човек! БВАВО!

12

Анонимен

преди 5 години

Скъп ток, а на бежанци Ес дава по 1000 евро помощ.

11

Анонимен

преди 5 години

Всичко казано Е самата ИСТИНА!!!!!!!

10

Анонимен

преди 5 години

До Толкова наивни!Какъв ГЕРБ те гони? Където е компактно население, я виж коя трибуквена партия печели? ББ като кмет първи в България бутна техно гето! Кмета на Ст.Загора от ГЕРБ направи същото! Кмета на Бургас от ГЕРБ започна пръв битката с шумните им веселия! Съветници от БСП и ДПС му се опълчиха! Бат Сали с частото енерго в Самоков от коя партия бе депутат? Евророма на кой бе коалиционен партньор? Орлов мост и Ю.парк защо бе потъмнял на митингите на БСП? Не сме наивни др.Кутев!

9

Православен

преди 5 години

Голям ПР за закъсалата патерица патриотите. Ков лае Каракачанов, по гласуването се вижда новата тройна коалиция ГЕРБ, ДПС, ПАтриоти!