11

Скептик

преди 5 години

Да ама тук имаме едри латифундисти със субсидии. То не може един плаж да се спаси от бетона, а какво остана за полетата от интензивно печалбарство. Също трябва да се запитаме кому е нужно огромни земеделски масиви в крайградските райони да бъдат превръщани в ламаринени заводи, а индустриалните зони вътре в градовете да са развъдник на скитащи песове. Имаме една от най-скъпите земи в Света, за която кръв се е лвла, а сега я харизваме и правим на бунище.

10

Анонимен

преди 5 години

До menТе и сега заможните хора живеят извън градовете или в крайни квартали с къщи и градини.В България докато не спрат кражбите,няма да се направи нищо.

9

Анонимен

преди 5 години

Браво!Ако пуснете в България или в други държави,също ще подпишат петицията!За да се унищожават вредните насекоми са необходими дървета покрай насажденията и реки за птици,кълвачи,жаби,патки и др.,които унищожават вредни насекоми.Пестицидите да не унищожават пчелите и да са в минимални количестваНе знам защо щатите се отказаха от екологията и договора за затоплянето,след като един от първите потънали градове от затоплянето и разтопяването на ледовете ще е Ню Йорк.Те дори сега имат проблем там

8

men

преди 5 години

сега е момента да го играем хитреци. забраняваме всякакви пестициди и със трудоинтензивно био земеделие решаваме всичките си проблеми ´- ще има манджа, работа, износ. освен това ще дойдат умни хора от цял свят и ще се заселят по нашите селца. краят е близо. големите градове в америка и европа са пумийни ями пълни с мръсотия, плъхова, резистентни бактерии и мултуикулти разврат. помнете тези думи след 10 години.

7

Анонимен

преди 5 години

Да намалят малко индустриализацията и заводите. Да преместят малко заводи към България.

6

men

преди 5 години

технологията е дръпнати жълтури ходят с едни капсулки и четчици и го играят пчелички. успех им пожелавам. отровите и пестицидите освен че затриват насекомите а и всички след тях по веригата (птици, хищници) са отговорни и за голяма част от раковите заболявания. плодове и зеленчуци мийте задължително в разтвор от сода. 5 ДЖИ освен че ще доубие насекомите ще ни свари и мозъците. представете си живот в микровълнова печка. това ни очаква.

5

Анонимен

преди 5 години

Хората наистина се занимават със смислени неща, не като нас.

4

дядо от село

преди 5 години

Садят се тикви,а не ливади,малоумно съвременно поколение....

3

Анонимен

преди 5 години

До 2Това не е напълно вярно (да знам кой го е казал). Но. В Китай масово се прави вече без пчели. Има технологията за това.

2

Анонимен

преди 5 години

С 5G мрежата ще се разкаже играта на цялата еко система. Никакви референдуми няма да спасят от гибел пчелите, а след това и изчезването и на тази цивилизация.

1

Стоян

преди 5 години

Това трябва да се случи в целия свят - не само там. Проблемът е глобален. Страни като САЩ, Китай , Индия , Русия трудно биха могли да бъдат принудени да спазват някакви екостандарти, но останалата част от света трябва да даде решителен отпор срещу геноцида срещу природата - та ако трябва да бойкотират по някакъв начин произведеното в тези страни , които имат подчертано цинично отношение към екологията