22

Анонимен

преди 5 години

Не забравяйте, че навремето пак имаше "Мюнхенска конференция". Последствията бяха лоши.

21

Зигфрид

преди 5 години

Русия , Турция , и Иран в братска прегръдка .От 142 млн .население на Русия , 50 млн .са мюсюлмани.Така че , всичко е нормално .

20

Американ

преди 5 години

До Истината 25:Мекотелската позиция на ЕС спрямо САЩ идва от мераците САЩ да им плаща масрафа, както бяха свикнали за много дълго. Нещо като работата с Гърция и Запада.Ама това време отмина.

19

Су 34

преди 5 години

Да удари, ама да не се развее пак руското знаме над Райхстага?

18

НАТО

преди 5 години

НАТО трябва да удари превантивно имерията на злото на Путин за да се отстрани всякаква заплаха за европейското население. На отровната змия зъбите се вадят докато е малка.

17

Анонимен

преди 5 години

Ще ви кажа какво ще стане....джендърска европа ще падне под мюсулмански ботуш след 10-15 год.Ще бъдат поискани немислими неща.Да се закрият фестивали да се съборят църкви и да се строят много джамии.Това ще доведе до безредици и вътрешни войни. Тогава Русия ще се намеси и ще спаси Европа.

16

да-м

преди 5 години

Имаше хубава статия в Die Zeit: С такива приятели...(..като сащ, не ти трябват врагове). Германците смятат САЩ за основна заплаха. На конференцият Пенс поздрави от името на Тръмп и замълча, но никой не ръкопляска. Конфузно. А на дежурното "Русия е виновна" свикнаха и децата, но европейците го казват от страх от САЩ. Предводител на свободните народи прозвуча като оксиморон.

15

Истината

преди 5 години

Каквито и локуми да ни разтягат,истината е една-Европа е заложник на САЩ във войната им срещу Русия!И всички проблеми идват от мекотелата позиция на ЕС спрямо Америка,нежеланието да се защити европейския интерес!Какво следва?САЩ ще се опитат да форсират войната,за да могат да я приключат до 3-4 години,защото не успеят ли дотогава-губят всякакви шансове да запазят световната си доминация.Най-вероятно няма да им се получи и тогава ще удари звездният час не на Русия,а на Китай.

14

Munchen_DE

преди 5 години

А защо не попитате какво е мнението на обикновените хора в Мюнхен за Русия?Защо не попитате какво мислят хората, които търгуват с тази страна в Североизточна Полша?Само политически изказвания слушам и чета.

13

Българин

преди 5 години

Напред с братска Русия! Братушките не са разбили нито една държава. Това го правят само САЩ.

12

Анонимен

преди 5 години

Какви санкции. Само бомби ще оправят Рашката.

11

Анонимен

преди 5 години

До НовинатаАкваторията на Черно море не е лична акватория на смешните рашки. Всеки кораб на нашите съюзници е добре дошъл. Рашките да си вземат огурчиките и да си ги сложат в жопките.БЪЛГАРИЯ Е В НАТО!

10

Анонимен

преди 5 години

Донбас, Луганск и Донецк не признават Порошенко! ПорОшенко е савозванец и диктатор. Путин да проведе демократиччни избори в Укропистан. Свобода и демокрация за Русия и смърт на диктатора Порошенко подкрепян от диктаторската неолиберална травеститска хунта от ЕС.

9

Новината

преди 5 години

Не проблясва надежда за подобряване на отношенията между Запада и Русия, а и как да проблесне, след като РФ е под постоянен натиск? Само преди час, в акваторията на Черно море, за втори път през тази година, влезе печално известният пиндостански разрушител "Доналд Кук".

8

Анонимен

преди 5 години

До АнонименКаруца тегли мерцедес край Пловдив

7

дърт

преди 5 години

Как да има "подобрение", след като Русия не желае да клекне на Запада?

6

Анонимен

преди 5 години

САЩ фалираха и се отказват от НАТО. Русия е по-силна от всякога.

5

Анонимен

преди 5 години

Лавров говори за общоевропейски дом ! - значи Русия трябва да стане член на ЕС.Или ЕС да стане член на Руската федерация ?Ето това е въпрос за 1 000 000 евро в Стани богат !

4

Еврохрантутник

преди 5 години

Когато ние еврохрантутниците се съберем на тия сбирки и няма какво да си кажем, освен че се мразим един други и в червата си говорим за Русия и колко лоша е Русия и как иска да ни пороби. Все пак ние висшите и всемогъщи еврохарантутници и лентя и трябва да кажем нещо на избирателите си не можем да кажем, че сме мълчали и сме гледали умно в пода и тавана.

3

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен2=по добре Руснак православен,отколкото краварин и ч***фут